הגיע הזמן להמר

natyh

New member
הגיע הזמן להמר

על התוצאות הסופיות ולהלן ההימורים שלי : 1 לאנס ארמסטרונג 2 יאן אולריך 3 אנדריאס קלודן 4 איבן באסו חולצה ירוקה רובי מקיואן חולצה מנוקדת רישאר וויראנק חולצה לבנה תומאס פוקלר נתי

הימור....

אני מהמר על אולריך במקום הראשון (נראה שהגיע הזמן להוריד את הקללה מהבחור). טוב: ארמסטרונג מקום 1 קלודן מקום 2 באסו ישרוד בפודיום מקום שלישי צמוד לאולריך. מקיואן ירוק ויראנק מנוקדת קראפטס לבנה טי מובייל קבוצתי

aFish

New member
שניה רגע...

אז הגברת השמנה כבר שרה או לא? בקיצור...עדין מענין. אני לא מאמין שהורדת את הקללה. ואני כבר ראיתי אותך כמו איזה ערפד שלא מרפה....

אני חייב מנוחה קצרה ../images/Emo3.gif

העסק הזה של הקללות הוא נורא מתיש
, אני לוקח הפסקה למונחה והתאוששות, אבל אני מבטיח לחזור באתונה, ולהיךחם עד טיפת הדם האחרונה שלי, כדי למנוע מאולריך מדליית זהב
.

natyh

New member
לא יעזור לך

אולריך לוקח את הנג"ש הארוך אם יהיה חם והוא ממשיך כך ועולה לפודיום . הוא פשוט ליגה אחרת טוב מכולם חוץ מלאנס . וחלק מיכולתו של לאנס היא הערמומיות שלו , הוא משאיר לאחרים לעשות לו את העבודה דבר שאולריך לא יודע לעשות , לאנס יודע טוב מכולם כי ברגע שיראה סימן של חולשה אולריך ינצל את ההזדמנות , ולכן הוא לא משאיר לזה סיכוי . פשוט זכינו לראות שני ענקים שאחד מהם פשוט טוב במעט יותר מהשני אך בזכות הערמומיות שלו נראה כאילו הוא הרבה יותר טוב . נתי

למעלה