הגיע הזמן להציג את עצמי ...

הגיע הזמן להציג את עצמי ...

בת מזל דגים אני , אוהבת מאוהבת וקוסמת מופלאה קוסמת של אהבה מפזרת על כולם את אבקת הקסמים שלי אבקת האהבה ... מפנטזת וחולמת כל הזמן , ניחמת בזוהר טבעי ואנרגיה חיובית .. תמיד חושבת על גבולות הדימיון , חושבת מדמיינת אני חולמנית אבל גם נמרצת , שילוב מרתק של פנטזיה ואש זאת אני , ואני יודעת שזכיתי במתנת שמיים מופלאה , מתנה שמאפשרת לי לאהוב כמו שאני רוצה . ויש בי המון המון אהבה לפזר .. בינתיים ועד לפעם הבאה שרון

moshem74

New member
נסיכה...

ואוו...נוגע ללב ,כ``כ מוכר...גם לי יש תקטעים האלו אין לך מושג...נראה לי שזה ייחודי לבני מזל דגים....שקטים שקטים אבל בפנים עמוק...יש כ``כ הרבה להסתיר...אם רק נקלף תקליפה...נגלה משהו מדהים... כתבי לי...

המזל שלי ..

תמיד אמרו עלי שאני לא החלטית פעם אומרת ככה ופעם אומרת ככה , ותמיד חשבתי שזה בגלל המזל שלי ,, הרי הדגים שטים לכיוונים שונים אחד לצד אחד והשני לצד האחר . המחשבות שלי , הפנטזיות שלי , החלומות בהקיץ האשליות הכל קשור במזל דגים . אני רומנטית להחריד , כל דבר עושה לי את ההחמצה של פעימה , הצביטה בלב הפרפרים בבטן , מכתב על המקרר פרח על הכרית במיטה טלפון עם הודעה אני אוהב אותך נרות פמוטים קטורת מצעים השקיעות הזריחות ההרים המפרץ הים הכחול מלאכים תינוקות יין לבן חצי יבש לשבת על החוף ללכת לים לשבת על הספסל שלי ליד הסלע שלי לשים את הרגלים במים לכתוב שירים לקרוא ספרים ללכת לסרטים לבדי , לשתות נס קפה בבית קפה שאני אוהבת להביט על אנשים לראות סרטים רומנטים , לבכות לצחוק לעשות פרצופים לטייל עם הכלבה שלי להביט באלבומים לסדר תמונות לצלם .. ויש עוד המון המון המון המון דברים שגורמים לי להרגיש את האהבה הרומנטיקה ...

ב א ר י

New member
ברוכים הבאים שרון ומשה.

טוב יש לי קודם כל דבר ראשון לומר למשה,ביטויים כמו שכתבת בהודעה שנמחקה לך,לא מתקבלים כאן !!! דבר וכתוב בשפה יפה ותרבותית ללא מילים בוטות. שרון את כותבת נהדר ודבר המצביע על ליבך המחפש אהבה כמו כולנו כאן. אני שמח שבאים א/נשים כמוך לפורום שלנו כאן. משה אני מקווה כי גם אתה תצטרף אלינו לכתיבה כאן. ברוכים הבאים. דרך אגב שרון הודעתך שהייתה תגובה להודעות של משה נמחקו יחד עם ההודעה שלו. אני מצטער שהייתי צריך למחוק הודעות אלו. המשך כתיבה ואהבה פורייה. בארי

s.s.m

New member
שרון את כל כך צודקת..!!!

שרון גם אני מזל דגים... הבעיה שתמיד הם נופלים ``בפח`` אחד הכשרונות הבולטים שלהם הוא הדמיון, וכל דבר נושא אותם למקומות רחוקים,לפעמים הגבול בין המציאות,לדמיון די מטושטש אצלם קל להם להזדהות, גם עם דמות בסיפור ולדמות את עצמם אליה. אין דמות שהולמת את המזל הזה יותר מסנדרלה, זהו סיפור על נערה שהפכה לקורבן מהנסיבות ושל בני משפחתה. הקורבן החף מפשע הוא בדרך כלל דמות ``הדגים`` ההקרבה העצמית והנתינה ללא תמורה הם חלק מאישיותם. בעולם האמיתי ימצאו את עצמם לא פעם בעמדות שמאחורי הקלעים משום שוויתרו,או נכון יותר - משום שלא רצו לבגוד בעקרונותיהם והעדיפו אותם על פני הכבוד והפרסום... לפעמים ההקרבה העצמית מתקשרת לאדם יקר .... אדם שלמענו מוכנים לעשות הכל ולשכוח מעצמם... אומנם סינדרלה לא היתה קורבן לנצח. אלא ניצלה על ידי הנסיך. תכונה נוספת למזל דגים,היא הכפילות שרואים אותה בסמל הדגים :: שני דגים, כל אחד פונה לכיוון שונה. הכפילות הזו בולטת אצל סינדרלה. הנערה העניה, המוזנחה המלוכלכת הופכת בלילה נסיכה יפיפיה הרוקדת בנשף. צלצול השעון עד כמה הגבול בין שני העולמות האלה דק ושביר... וכל הסיפור מתקשר למזל דגים הסוף טוב של הסיפור.סינדרלה זכתה לקבל את מה שהיגיע לה והפכה נאהבת ועשירה. שרון: כמו שאת יודעת, האינטואיציה מפותחת מאוד, רגישות ולפעמים מקבלים מסרים מנבואות וחלומות, חשוב להם להקפיד על תזונה,ועוד.... התדמית לא כך כך חברותית למרות שמזל דגים בוחר את חבריו...(בקפידה). ** ** ממני... ...M...

למעלה