הגיע הזמן להרים את הכפפה

SummerSpirit

New member
הגיע הזמן להרים את הכפפה

ולעשות את המובן מאליו. בעקבות ההודעה הזאת ושרשור איחולים לשנת 2009 והמצב הביטחוני מצאתי לנכון להזיז עניינים. כולנו הרי מודעים לכוח המשיכה, יודעים לבקש משאלה ולחכות שתתגשם, מבינים את החשיבות של קביעת כוונות וחזון. וזה עובד, הכל עובד. איך זה שלא התארגנה עד עכשיו קבוצה המונית למדיטציה?! לשיגור כוונות לשלום ליקום? איך זה שאף אחד לא ביקש את זה עדיין? כל כך פשוט, כל כך חזק, וזה כל כך יעזור לנו. או שכבר הרמנו ידיים? זה לא עידן הטרור, זה עידן הציניות והאדישות. ואני מסרבת להאמין שרוב האנשים הם כאלה, במיוחד כאן. יום שישי ה- 9.1.09 זה יום של שלום לשם שינוי. זה יום שיגיעו אליו מאות אנשים. זה יום שנבקש בו שלום. ביחד. עכשיו. אם אתם מסכימים איתי (ואני מאד אשמח לדרבון גם) תכתבו. שאני אדע שיש לי גב. ותעבירו את זה הלאה. רק צריך לקבוע ומקום ושעה למדיטציה (כל אחד יכול לבוא אליה. זאת מדיטציה עם דמיון מודרך, פשוט להרגע ולהיות שם).

ע ו פ ר ה

New member
הקישור השני לא עובד

ואני מציעה לך לקבוע מקום ושעה ומי שיכול להגיע יגיע. את המדיטציה הטרנסטנדנטלית אני מכירה כבר שנים רבות (אני מכירה אישית את האישה המקסימה שהביאה אותה לארץ). אני מרגישה שהיא לא מתאימה לי. היום קיימות דרכים רבות של מדיטציה ואני מציעה שכל אחד ימצא את הדרך שלו. אני בהחלט מסכימה שמדיטציה שנעשית ביחד, יש לה אנרגיה מאוד חזקה. מחכה לשמוע איך את מרימה את הכפפה. באהבה עופרה

SummerSpirit

New member
לא דיברתי על המדיטציה הטרנסטנדנטלית

דיברתי עם כל מדיטציה שהיא. ואפילו לא על מדיטציה אלא קבוצה גדולה של אנשים עם אותו חזון שמשודר בו זמנית ליקום, בכל דרך שהיא. יחד עם זאת, יש סיבה שכתבתי את ההודעה הזאת בפורום. אני לא מכירה אף אדם ש"מאמין בשטויות האלה" כמו שרוב המעגל החברתי שלי טוען ולכן זה קצת קשה להקים כזה מהלך לבד. אני אשמח לעזרה.

לנושנוש

New member
את רוצה להעביר(להקריא) דמיון מודרך למדיטציה?

יש טקסת מוכן או אולי הקלטה של מדיטצי עם או בלי מוזיקת רקע? מה התוכן של מדיטציה? יש לך דירה גדולה או מקום שאפשר להתאסף? מה את מציאה בכללי כמו שאומרים? אשמח לתשובה מהירה בבקשה.

SummerSpirit

New member
תראי

אין לי ניסיון בהעברת מדיטציה ואני אפילו חדשה בתחום הזה בעצמי. הרעיון הוא לא להעביר מדיטציה "תקנית". אלא קבוצה של אנשים בעלי חזון משותף. כמה שיותר אנשים, ככה יותר כוח. חשבתי אולי להתאסף בפארק הירקון או מקום ציבורי אחר במרכז.

ע ו פ ר ה

New member
אם יש מקום

אני מוכנה להעביר מדיטציה. אני מציעה שתכנסי לפורומים שעוסקים ברוחניות ותבדקי שם. באהבה עופרה

מאיפה לך שעוד לא התארגנה קבוצה כזאת?

אנשים עושים את זה כל הזמן, לא רק בארץ אלא גם בעולם. והסיבה היחידה שלא ממש רואים תוצאות, זה שעל כל בן-אדם אחד כמוך יש אלף שמשדרים בדיוק את המסר ההפוך. את מדברת על כמה מאות אנשים, אבל אותם "כמה מאות" זה טיפה בים של שנאה, ציניות ואטימות. אנחנו מדינה של 7 מיליון בני-אדם, שאזרחיה נלחמים אלה באלה על כל שטות - דתיים מול חילוניים, שמאל מול ימין, ואפילו אוהדי הכדורגל של הקבוצות השונות. שלא לדבר על גסות הרוח שכל-כך אופיינית לישראלים, והנטייה המגעילה של רובם ללעוג ולדרוך על כל מי שיותר מסכן וחלש מהם. אנחנו מדינה כל-כך רוויית שנאה, אלימות וחוסר סובלנות, שזה ממש מבהיל. הרבה יותר מבהיל, לדעתי, מכל איום חיצוני. אז את רוצה ליצור קבוצה שתביא את השלום? נהדר. אבל כמה מאות אנשים זה רחוק מלהספיק כדי להטות את הכף נגד המציאות השלילית שמזמנים מיליוני ישראלים 24 שעות ביממה. כמובן שאני לא מציע לך להרים ידיים, חלילה. אני פשוט טוען שעלינו לפעול למען שינוי חברתי בתוך המדינה שלנו, ואז השלום יבוא מעצמו. אני מבטיח לך שאם יהיו מיליון ישראלים שיבקשו אל השלום וגם יתכוונו לזה בלב שלם, אז השלום יגיע במהירות מפתיעה. ואני לא מדבר פה על עוד "הפסקת אש" אלא שלום כולל וארוך טווח.

GMjoy

New member
../images/Emo45.gifלצערי, אני מסכים עם גור.

אנשים במדינה שלנו, הם אל"ף - האויבים של עצמם-נגד עצמם! אני רואה בחוץ (לרוב) את התיאור המדוייק שגור סיפק לנו: ים של שנאה, ציניות ואטימות. 7 מיליון בני-אדם, שאזרחיה נלחמים אלה באלה על כל שטות - דתיים מול חילוניים, שמאל מול ימין, ואפילו אוהדי הכדורגל של הקבוצות השונות. שלא לדבר על גסות הרוח שכל-כך אופיינית לישראלים, והנטייה המגעילה של רובם ללעוג ולדרוך על כל מי שיותר מסכן וחלש מהם. אנחנו מדינה כל-כך רוויית שנאה, אלימות וחוסר סובלנות, שזה ממש מבהיל. הרבה יותר מבהיל, לדעתי, מכל איום חיצוני. - מסכים פה עם כל מילה ומילה
וכפי שאנחנו מודעים לעקרונות החשובים של הסוד, אנחנו יודעים שכל מה שאנחנו משדרים כלפי עצמנו-זה מה שישדרו כלפינו.

55צללית

New member
../images/Emo23.gifעדיף להיות מעשי../images/Emo188.gif

כל פרט ראוי שיתרום את חלקו לשלום. בהתנהגות בהעברת מסרים ישמש דוגמה אישית לסביבתו. מי שיקרין שלום וטוב יקבל גם פידבק בהתאם. מעשים של הפרט יוצרים את המכלול. תהיו מ צ י א ו ת י י' ם. קודם כל מסרים חיובי'ים בין אדם לאדם בין אדם לבעלי חיי'ם וכן הלאה.....

ע ו פ ר ה

New member
נתת לי רעיון ../images/Emo51.gif

ופירסמתי פוסט עם מסר בדה מרקר. אשמח אם תקראו, אולי זה יעזור גם לכם. באהבה עופרה

למעלה