הגיע הזמן להתגלות

הגיע הזמן להתגלות

היי, אני גילעד, קורא סמוי בחודשים האחרונים ומקווה להיות קורא וכותב פעיל מעכשיו
שאלה קטנה: מי היה בדיוק הקהל של האנפלגד המפורסם של אליס? כשהתמקדתי בקהל ראיתי הרבה אנשים מבוגרים בחליפות, עכשיו אני זוכר שההופעה התקיימה באיזה בי"ס נחשב למוסיקה, אז האם הקהל היו בכלל מעריצי אליס או סתם אנשים מטעם אותו בי"ס? בתודה והמשך ערב מהנה, גילעד.

everynormal

New member
שלום גלעד!

ברוך הבא לפורומינו! ת'אמת שאף פעם לא שמעתי על כך שהופעת האנפלאגד התקיימה בבית ספר למוזיקה, אני אברר זאת

everynormal

New member
אז לאחר סיור קל ברשת

הופעת האנפלאגד אכן התקיימה באקדמיה למוזיקה בברוקלין, ועל כך ניתן לקרוא בויקיפדיה: Unplugged is a live album by Alice in Chains. It was recorded at the Brooklyn Academy of Music's Majestic Theatre as part of the MTV Unplugged series of concerts and contains live, acoustic versions of the band's songs על הקהל לא מצאתי פרטים, אבל אני מניחה שהוא כלל גם אנשים מטעם האקדמיה, וגם מעריצים של אליס, כי אחרי הכל זאת הופעה של אליס בסדרת הופעות האנפלאגד של אמטיוי, אז סביר להניח שהקהל הוא קהל מעריצים של אליס, אז ככל הנראה היו בהופעה גם מעריצי אליס שלא קשורים לבה''ס, וגם אנשים מטעם בה''ס שאני לא בטוחה שכל האנשים האלו היו מעריצים של אליס, אבל בטח היו להם פרוטקציות

למעלה