הגיע הזמן לחשוף את האמת על החינוך

EmperorMollari

New member
הגיע הזמן לחשוף את האמת על החינוך

לתושבי הרצליה מגיע לדעת את האמת. ביקשתי מעמיתיי לפורום להיכנס לאתר משרד החינוך ולהוציא את הנתונים האובייקטיביים והאמיתיים על הזכאות לבגרות כדי להזים את שקריהם של המועמדים האחרים. כיוון שכולכם פחדתם לעשות זאת, או עשיתם זאת ונוכחתם לדעת שאתם טועים, הנה אני עושה זאת בשבילכם. התמונה המצורפת היא של הדף באתר משרד החינוך שמציג את אחזו הזכאות לבגרות בהרצליה בשנים תש"ס-תשס"ב (2000-2002). לצערי הרב אין בבסיס הנתונים של אתר משרד החינוך את הנתונים גם על 98' ו-99'. אני מציע לכולם להיכנס ולראות את העלייה המתמדת וההדרגתית בזכאות לבגרות. כמו-כן, אני מציע להשוות את הנתונים עם פלייר הבחירות של גרמן בנושא החינוך ולראות שהנתונים מדוייקים אחד-לאחד. אני מתנצל שלא יכולתי לתת קישור, אלא תמונת המסך, כיוון שאין אפשרות לקבל לינק ישר לנתונים בתוך מסד הנתונים. מי שרוצה לבדוק את הדברים עצמאית ייגש לכתובת: http://www.education.gov.il/netuney_bchinot/ChipusNetunim.asp ויקיש הרצליה בתא המתאים. מצפה לתגובותיהם של השאר......

נו באמת?

תביאו את הנתונים-אך מה שחשוב במכלול הכולל-כלומר אזור השרון אנו מקום 4 ועל זה המורים, ההורים והבוחרים מתכלים, לא על איזה עלייה פנימית... אם הרצליה הייתה במקומות הראשונות לגרמן, הייתי שותק. אך גם כמורה בעיר הזאת אחזור ואומר החינוך לא משהו-כל תומכי גרמן למינהם באתר לא יבינו זאת לעולם
אם גרמן תבחר שוב, אני אצטרך לחשוב לצאת לשנת שבתון ו\או לחפש עיר אחרת...

Salem

New member
החינוך בהרצליה לא מתפקד

הרצליה במקום האחרון בשרון בזכאות לבגרות, תמר טרבלסי-חדד, ידיעות אחרונות 16/7/03 - לכתבה 1 פחות מורים, פחות כיתות ופחות שעות לימוד - יעל ולצר, 25/8/03, YNET - לכתבה 2 ועוד עובדה מרתקת, גרמן לא נותנת סיכוי למתקשים. גרמן סגרה את אורט. עכשיו אין מקום לתלמידים החלשים יותר ללמוד, אחלה של חינוך. במקום אורט גרמן פתחה תיכון שלא מתפקד בצורה טובה, מה ההגיון
הכל כדי לקדם את המנהל שהוא מקורב אליה. שוב אני אחזור ואציין גרמן זה לא תקין

eopeace

New member
חינוך

על שתי הכתבות כבר עניתי בפירוט. אבל שוב בקצרה - אין קיצוץ, יש תוספת בשעות לימוד ונפתחו כיתות למרות שמשרד החינוך לא מוכן לתקצבן. הרצליה במקום 4 מתוך 5 בשרון בהפרשים מזעריים מהמקומות הראשונים, לעומת הפרשים של 20% לפני 4 שנים, אחרי עליה מ 54.7% ל 69%. אורט: בי"ס אורט לא משך תלמידים והיה נסגר ממילא. יעל גרמן הביאה לכך שיסגר בצורה מסודרת בעוד כל התלמידים שהיו בו קיבלו את החינוך המלא לו היו זכאים. במקומו היא פתחה תיכון נוסף שהיה נחוץ בעיר לאור הדוחק בשני בראשונים וביובל. לפני שנכנסה יעל גרמן לתפקידה 30% מתלמידי חטיבות ביניים מהשכונות הגיעו לתיכון. היום מעל 70% מהם מגיעים לתיכון - לא רק שהיא נותנת הזדמנות לחלשים, אלא שהיא יצרה מערכת שלא מוכנה לוותר על אף תלמיד שיגיע לתיכון, שיגיע לבגרות ושיצליח בהם במימוש מלוא הפוטנציאל.

למעלה