הגיע הזמן לסופשבוע

הגיע הזמן לסופשבוע

סכמו את השבוע שהיה ושתפו בתוכניות לסופשבוע

דברים טובים, רעים ולא נוראים

השבוע שהיה

התחיל לא משהו:
הגעתי לגן כרגיל ביום שני, קצת אחרי שהילדים התחילו להגיע קיבלנו טלפון ממישהו לא מזוהה שאמר שיש פצצה בגן. פיננו את הילדים תוך שנייה למקום מבטחים והיינו שם כ-3 שעות עד שכל המבנה נבדק היטב. כמובן המשטרה הגיעה (רק אחרי 20 דקות!!!) וגם ה-FBI ואפילו זכינו לביקור מטעם משרד ראש העיר.
הילדים שוחררו בשלב מסוים הבייתה אבל אין ספק שזה היה יום מאוד חוויתי. מזל שזה נגמר בזה ומבחינת הילדים זה בכלל היה טיול לומר שלום לשכנים. כל הזמן שידרנו רוגע ושיחקנו במשחקים שקטים (יחי היצירתיות...).
&nbsp
אחרי זה המשך השבוע היה די שקט ורגוע.
קיבלתי סלסלת שי מהעבודה שדי חיסלתי לאט לאט בימים האחרונים.
&nbsp
חג ההודיה צויין על ידי הכנת קציצות טרקי -close enough

&nbsp
היום בילינו עם חברים במסעדה נחמדה ומלאה בדברים טובים ואחרי זה קפצתי לגן, להיפגש עם קולגה לארגן כמה דברים לסדנת חנוכה שיש לנו ביום שני. אומנם זה מבאס להיות בגן בסופשבוע אבל תקתקנו הכל ולפחות נגיע ביום שני רגועות וזה שווה המון

&nbsp
מחר אולי נקפוץ למוזיאון שפתח תערוכה מיוחדת שנקראת תערוכת רגשות, נראה לפי החשק...

האמת שהייתי כל כך נטו עם הילדים, שאפילו לא פחדתי...

ברגע שהעברנו אותם לבניין ליד (מה שבדיעבד התברר כפעולה לא נכונה. מסתבר שצריך להישאר במקום שלנו, לנעול את כל הדלתות ולהתקשר למשטרה) הרגשתי שהכל בשליטה.
&nbsp
שיחקנו איתם כל מיני משחקים שקטים, תוך כדי נאלצנו למחות מול שכנים זועמים שלא אהבו את הפלישה שלנו (הסברנו את המצב לדורמן ולסופרוויזר בבניין והם הכניסו אותנו)ולמרות שהילדים באמת היו בשקט מופתי והתנהגו ממש יפה- עדיין היה להם מה להגיד...
&nbsp
אני מניחה שהמלחמה לפני שנתיים חישלה אותי היטב, אחרי שירדתי עם כל הילדים כמה וכמה פעמים למרתף הגן בגן בישראל והרגעתי אותם כששמעו את הטילים עפים- פצצה כבר קטן עליי

&nbsp
אגב, היו כמה הורים שהגיעו וראו מה קורה ומיד הציעו עזרה והייתה אמא שהביאה את הילד כשהיינו בבניין ליד, שאלה מה קרה. אמרה "אוקיי" והלכה לדרכה... לא התקשרה לבדוק מה קורה איתו ולא ענתה כשהתקשרנו שיבואו לאסוף.
מצד שני, לא ממש מופתעת במקרה הזה... אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים

AlicePJ

New member
נשמע ממש מפחיד, מזל שהכל היה בסדר!

אבל איך לא ידעתם מה לעשות? זה דבר מאוד חמור שעשיתם משהו לא נכון כזה, אני מתפלאת שלא עושים נגדכם חקירה עכשיו בגלל זה (או שכן עושים?) הגנים ובתי הספר חייבים לעשות כל הזמן תרגולות של מה עושים במקרי חירום - שריפה, ולצערי בשנים האחרונות גם אם נכנס לבית הספר יורה. עושים את זה כמה פעמים בשנה, והגננות/מורות חייבים להכיר את כל הנהלים כמו שצריך ולתרגל את זה עם הילדים.
אני לא מאשימה אותך כי את לא האחראית של הגן, אבל מי שכן אחראית צריכה לדעתי להיות מפוטרת. חלילה וחס אם זה היה משהו אמיתי והייתם עושים את זה לא נכון והיה קורה משהו, אני מפחדת לחשוב על זה אפילו.

צודקת לגמרי, בגלל זה הנהלים חודדו כמו שצריך

וקיבלנו הנחיה מסודרת. מזל שלא קרה כלום.

shuttles3

New member
נו באמת! איזו תגובה לא רגישה

ואני מבקשת להזכיר שילדים הם לא פרס על התנהגות הולמת. הם לא מגיעים לנו, ולא לא מגיעים לנו. ילדים אינם פרס.
חובה על כל ההורים להיות 100% אחראיים בכל מה שקשור בילדים שלהם. חובה.

ימי שיגרה נעימים עוברים במחוזותי,

וטוב שכך, כשבארץ כל כך סוער

סיפרתי לכם על הקבוצת צלמים חובבים בפייסבוק שאני נהנת ממנה. אחד מחברי הקבוצה הכין לוח שנה מכמה תמונות מהפורום ושם את הקובץ, בקבוצה, שמי שרוצה ידפיס לעצמו. הוא בחר את אחת התמונות שלי. אני מאוד גאה

במסגרת הספורט שאני עושה, הצטרפתי לקבוצת נשים שעושות הליכה. מתאספים במרכז הספורט ויוצאים להליכה של שעה. אחרי כן קפה יחד, ואז אני עוברת לחדר כושר לעשות משהוא קצת יותר, כי ההליכה היא לא ממש מהירה כמו שאתם יכולים לתאר לעצמכם עם חבורת נשים

rona73

New member
מסכמת.

סוף שבוע שעבר היתי בארץ!

היה כיף,היתי עם הקולגות לעבודה. :)מזג האוויר היה אחלה.
שבוע עבודה רגיל,חוזרת ב18:00 הביתה עם הילדים וכבר חושך,מבאס נורא.

סופ"ש עובר מהר מידי,גם לילדים.הם הולכים לשומר הצעיר ונפגשים עם ילדים ישראלים אחרים ומדברים עברית,לי כיף כי אני היתי שמוצניקית בעברי וגם הם נהנים מאוד.

מזג האוויר כאן מתקרר,היום כל היום 3 מעלות,בהרים כבר יורד שלג.

השיר האהוב
על אחד הילדים הוא "גולדן בוי" ....השיר שזכה בישראל לתחרות בארווויזיון.
הוא שומע את השיר ביו טיוב כל הזמן...

forglemmigej

New member
שבוע רגוע

לא קרה הרבה במחוזותינו ,מנסה להתרגל לשאנטי המקומי לעומת האטרף האזיאתי .
ראיתי פרק מסדרה שהבן מעורב בהפקתה שם הסדרה " הצורף" , האמת התחיל טוב ויש שם תותחים כמו אדיר מילר שהוא ממש שחקן לא רע וכן ל. אשכנזי, ולא פחות יהורם גאון . הפרק התחיל טוב, אבל אין לי סבלנות לכל מיני שטויות של קבלה או קבA-לה כמו שהאמריקאים מבטאים וכל מה שנובע ממנה , נראה כאילו מנסים בכח למכןר את הסדרה לאמריקאים כי קבA-לה זה משהו נחשב היום, אבל בסוף כשראיתי את שמו בקרדיטים היה שווה לסבול את הפרק.

shuttles3

New member
כאן היו...

ראיון עבודה במקום נחמד שתקע אותי לחלוטין במה שקשור לקריירה המקצועית שלי... למדתי שכדי שאוכל להתחיל לצעוד בכיוון ההוא, אני צריכה לרדת כ-30% במשכורת, ומה לעשות שזה בלתי אפשרי. מה עוד שאנחנו הולכים להפסיד סכומים אסטרונומיים במכירת הדירה שלנו. מה לעשות? אין לי מושג מה לעשות...
כפועל יוצא - חתיכת התמוטטות עצבים כדי לפתוח את סוף השבוע
.
&nbsp
ואז חום רציני אצל הילדון בתוספת פריחה בכל הגוף. מחר אני איתו בבית...
&nbsp
אבל לצפות בבן ה-3, עם 39 מעלות חום, בקושי עומד על הרגליים ורק רוצה לשבת ולהרכיב את הפאזלים שלו - קופץ מהכיסא ורץ למטבח כי שמע שביקשתי מאבא שלו למזוג לי מים וחוזר עם הכוס בשבילי, זה משהו לא מהעולם הזה...

השלב הבא - קופץ מכיסא האוכל ורץ להביא לאבא מרק, כי אבא שכח אותו במטבח
.
לאכול אותו.
&nbsp
שיהיה שבוע טוב ובריא לכולנו.

למעלה