הגיע הזמן לעוד ציורים מבית שי!

Snake Bandage

New member
הגיע הזמן לעוד ציורים מבית שי!

יש לי כמויות מטורפות של ציורים פה, הייתי מאוד פעילה בזמן האחרון. אז לרגל יום הולדתו השביעי של פורומינו הקט, קבלו עוד מנה! קודם כל, קצת איורי.

Snake Bandage

New member
ציור שלישי... X-Evolution

מומימון, וויזארמון וסילפימון, חברים הכי טובים. באמת!

remundo

New member
את מציירת מדהים

וגם יש לך רעיונות נהדרים לציורים. ממש אהבתי את הקפוצ'ון של טקאטו ^_^ (רק הכף רגל של רוקי יצאה קצת מוזר, אבל ת'כלס זה אפשרי להחזיק את הרגל בזווית כזאת, רק קצת קשה ללכת בו זמנית.)

Snake Bandage

New member
תודה רבה! ^-^

כן, גם אני שמתי לב לכף הרגל. ניסיתי לתקן אותה ולא הצלחתי במיוחד.

Snake Bandage

New member
ציור רביעי... איורי וארוקנימון.

זוכרים את הציור מהפעם שעברה של ארוקנימון בתור שומרת שלום דיגיטלית? אז הנה הסיפור מאחורי זה. בפאנון האישי שלי, שמגשר בין הקרב נגד מארשמאלו והאפילוג, הילדים הנבחרים מגלים בשלב מסויים את טבעם האמיתי של ארוקנימון ומומימון (שאויקווה יצר אותם וכל זה), ואיורי, ששם לב שהם הפכו לדיג'יביצים שלא בוקעות, משכנע את האחרים שצריך לעזור להם ולהאיץ את תהליך ההחייאה שלהם כדי שהם יוכלו לקבל הזדמנות שנייה. אז הם מחיים אותם, מומימון אסיר תודה לנצח, ארוקנימון הרבה פחות, ואיורי הופך להיות האחראי עליהם כי זה היה הרעיון שלו. להפתעת כולם, השלושה מאוד מתקרבים וטוב הלב של איורי מצליח להשפיע על ארוקנימון לטובה. היא עדיין בנאדם עצבני ולא נחמד במיוחד, אבל היא מצליחה לתעל את זה לדברים טובים לשם שינוי. לכן מגיע היום ובו ארוקנימון מגיעה למצב שבו הילדים סומכים עליה מספיק כדי שתעמוד בראש ארגון הכולל את רוב החברים הדיג'ימונים של הילדים הנבחרים, שאחראים על שמירת השלום היומיומי בעולם הדיגיטלי. משהו כמו משטרה דיגיטלית. כשהעניינים מסתבכים באמת, הם קוראים לילדים הנבחרים שיעשו את עבודתם, אבל עד אז הם עובדים לבד בלי בעיה. כאן רואים את איורי ב-2027, כשהוא כבר עורך דין מוערך, ברוטינת הבוקר שלו עם ארוקנימון, שכוללת קניית קפה בצוותא ושיחה חברית עד העבודה (ארוקנימון משתמשת במחשב בלובי של הבניין שבו איורי עובד כדי ללכת לעולם הדיגיטלי). הרבה פעמים ארוקנימון מנצלת את השיחות האלה כדי להתלונן על משהו (בדרך כלל על קן, שהיא צריכה להיפגש איתו פעם בשבועיים כדי לדבר על עיניינים משטרתיים שחרגו מהעולם הדיגיטלי), אבל איורי יודע להקשיב.

Snake Bandage

New member
ציור חמישי

והחלק השני בפאנון הנחמד שלי הוא שמומימון, שהיה נחמד מלכתחילה, פורש מתחום הלחימה (למרות שהוא מתנדב לעזור מדי פעם) והופך למנהל חברת קייטרינג! כן כן, מה ששמעתם. אחרי שעסק האיטריות של דאיסקה מתפתח למסעדה הראשונה, מומימון מביע את הערכתו למסעדנות ודאיסקה עוזר למומימון להקים עסק משלו. הוא הכי אוהב לעשות קייטרינג לחתונות. (= האנשים ששוכרים את שירותיו לפעמים מוטרדים מהעובדה שהוא וחצי מהצוות שלו הם דיג'ימונים, אבל אחרי שהם אוכלים את המעדנים של מומימון זה כבר ממש לא משנה לאף אחד.

Snake Bandage

New member
ציור שישי... מה זה, סייברס?!?!

כן כן, זה סייברס... אבל עם טוויסט. חשבתי לעצמי מה היה אם סייברס הייתה יותר כמו סדרת דיג'ימון אמיתית (יותר כמו משהו שהייתי נהנית ממנו), וזה מה שיצא. כולם צעירים בשלוש שנים (יושינו בת 15, מסארו ותומה בני 11, ואיקוטו וצ'יקה בני 7), למסארו יש משקפת, תומה עד כדי כך גאון, ואיקוטו הוא לא טרזן הצעיר.

Snake Bandage

New member
ציור שביעי... ארוקנימון ופורטרט עצמי!

מימין - ארוקנימון. משמאל - גרסה מצויירת ולא מדוייקת לגמרי שלי. אבל רוב הבגדים (חוץ מהווסט המגניב ומשקפי השמש של ארו) אכן קיימים ושייכים לי. אני וארו בערך באותו גובה בערך וחשבתי שיהיה מצחיק להלביש אותה בבגדים שלי. כולל החולצה האהובה עליי. זה לא כל כך נורא, הרי גם היא לא אופנתית במיוחד.

Snake Bandage

New member
וציור שמיני... לאנשים עם בטן חזקה בלבד.

ג'נאי/אויקווה. כי אויקווה אוהב ברונטים ומישהו צריך לאהוב את הבחור המסכן.

Digi Lista

New member
כרגיל,מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

את מוזמנת להמשיך ולהעלות ציורים בכול תחום(גם לגלריות כדי שלא יעלמו ברחבי הארכיון),תמיד אמרתי שהכישרון שלך מדהים! שרשורים כאלה הם אחלה מתנה ליום הולדת של הפורום ואחלה מתנה באופן כללי לשיפור מצב רוח(טוב,בערך)

star_female

New member
אני אגיב על הכל ביחד,

וואו. זה בא ממש טוב עכשיו שסיימתי את 02. XD הציורים מדהימים, והצביעה מעולה (ואני יותר מחבבת את איורי ואת ארוקנימון וממימון עכשיו אז בכלל). כל הכבוד.~ גם הסיפור ממש מעניין. למרות שאני לא מסכימה עם האפילוג, אבל זה בלי קשר. (בעיקר נעלבתי ממה שעשו למיאקו, בלי להזכיר בכלל את יאמאטו, וקן ודאיסקה זה סיפור אחר לגמרי).

Snake Bandage

New member
אה, אני שמחה שאת מחבבת אותם יותר! D=

כל פעם שמישהו אומר לי שהוא אוהב את הדמויות האלה או התחיל לחבב אותן יותר בזמן האחרון, מצב הרוח שלי משתפר פלאים. X3 את יודעת שאני לגמרי בסדר עם האפילוג (הילדים חמודים מדי), אבל אני מודה שהייתי צריכה להוסיף קצת פאנון כדי שהמצב התעסוקתי של מיאקו וימאטו יהיה יותר הגיוני עבורי. אבל 02 כל כך מלאה בחורים בעלילה שהיא נראית כמו גבינה שוויצרית, להכניס פאנון בחורים זה כמעט מתבקש. אני חושבת שבגלל זה אני כל כך אוהבת את 02, הסדרה גורמת למוח שלי לעבוד שעות נוספות.

Yuske

New member
ציורים מדהימים שי!

תמשיכי כך ותביאי לנו עוד!^_^

remundo

New member
עכשיו ראיתי שהמשכת להעלות עוד.

וואו! והסיפור שלך עם ארוקנימון (ולא רק) ממש מגניב! ושוב, יש לך רעיונות ממש מגניבים לציורים.

OOOO0

New member
וואו,שי!את נורא מוכשרת!

את מציירת מדהים,ברמה ממש גבוהה!כל הכבוד לך,כל הציורים נורא יפים.אני אשמח מאוד לראות עוד.

Snake Bandage

New member
ועכשיו קצת פוקימון!

הי, מה אני אעשה, היה ביקוש. X3 קודם כל, משהו דיג'ימוני/פוקימוני. ג'יימס הוא חנון על חובב קלפים, ולפי הדיבוב גם מומימון מבין משהו בזה, ואני בוחרת להודות לדיבוב על הבדיחה המוצלחת ולתת לשני החנונים החביבים עליי להראות אחד לשני את אוספי הקלפים שלהם.

Snake Bandage

New member
עוד אחד, הפעם רק פוקימוני

ציור שציירתי לרגל חג המולד. אני די גאה בו, אני לא מציירת את הפוקימונים עצמם יותר מדי וזה נראה יחסית טוב.

למעלה