הגיע הזמן לעשות כסף

ori76

New member
הגיע הזמן לעשות כסף

שיטה להרוויח כסף... חבר'ה זה עובד!!! כנסו פשוט תיקראו...זה מטורף..... אבל זה..... גאוני!!! כאן לא תשמעו את מה שכל החברות שרוצות את כספכם אומרות וכאן לא תצטרכו להשקיע סכום כספי בתחילת דרככם כאן ההשקעה שלכם עומדת על 30 ? + 6 בולים. וזהו!!!!! "מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא בדיוק כמוכם עכשיו, במהלך אחד משיטוטי ברשת, נתקלתי במאמר הזה במקרה. המאמר מספר על זה שאנחנו יכולים להרוויח כסף, הרבה כסף, בתוך שבועות קצרים, עם השקעה בסיסית של רק 30 ש"ח + 6 בולים. המחשבה הראשונה שלי הייתה שזו הונאה, אמרתי לעצמי, "כן בטח.." אבל כמו רובנו גם הייתי סקרן והמשכתי לקרוא. ...היה כתוב שם שאם אשלח 5 ש"ח או 1$ לכל אחד מ-6 השמות והכתובות שהיו רשומים במאמר למטה, אוכל לעשות אלפי שקלים בזמן מאוד קצר . בדרך כלל אני מתעלם ממכתבים מסוג זה, אבל האהבה ותשומת הלב מאחורי מכתב זה וכמויות... מכתבים דומים ברשת וסיקרנו אותי. ובמחשבה שאולי זה הזדמנות שנקראת בדרכי ושאין לי מה להפסיד החלטתי להצטרף...ומאז התחלתי להרוויח...ולקבל אלפי שקלים כל יום...בדואר... .זה באמת אמיתי...אין מלכודת ...וזה עובד!!!! והכי חשוב שההשקעה היא 30 ? + 6 בולים!!!!! פשוט צריך להוסיף את השם ואת הכתובת שלך כמספר 6 בתחתית רשימת השמות ולשלוח כ-300 מכתבים בפורומים וקבוצות דיון שונים. יש בערך יותר מ-500,000 כאלה באינטרנט וזה פותח אפשרויות לשוק מאוד גדול מה שאומר לנו הרבה יותר כסף....כל מכתב שתישלחו מגדיל את כמות הכסף שמגיע אליך בדואר....זה באמת זה אמיתי......וזה עובד!!!! . השאלה ששאלתי את עצמי לפני שהסכמתי לקחת חלק בדבר הזה ששינה את חיי היא: האם זה נכון? אז כן! התשובה היא כן! זה נכון וזה עובד ! האדם שהייה מעלי ברשימה מספר: "תוך 7 ימים התחלתי לקבל כסף בדואר. הייתי בשוק! הנחתי שזה יגמר בקרוב ולא חשבתי על זה יותר מידי. אבל הכסף המשיך להגיע! בשבוע הראשון עשיתי 125 ש"ח בסוף השבוע השני עשיתי סכום של 5000 ש"ח. בסוף השבוע השלישי היו לי יותר מ-50,000 ש"ח. וזה עדיין גדל! עכשיו זה השבוע הרביעי, עשיתי סכום של יותר מ-(תיקלטו!!!) 210 אלף ש"ח וזה עדיין ממשיך להגיע !!!! זה בהחלט היה שווה את ה-30 ש"ח + 6 הבולים!!!!!!!! לתשומת ליבכם! עקבו אחרי ההוראות הפשוטות (שיפורטו למטה) ותיראו איך הכסף מגיע!! זה קל, זה חוקי וההשקעה שלכם היא רק 30 ש"ח + 6 בולים!!! (בואו נגיד 5 ש"ח ליום בשבוע + בול - רק כדי להראות לכם עד כמה ההשקעה היא אפסית) זה פשוט לא יאומן!!! אם כל ההוראות הבאות יעשו בתשומת לב אתם תניבו רווח גדול. התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות וההשתתפות של האנשים שקוראים אותה. אנא מכם, המשיכו את ההצלחה שלה ועזרו לכל אחד מאיתנו לעזור אחד לשני. מי מאיתנו לא צריך כסףףף ??? להלן 4 הצעדים להצלחה: צעד-1 קחו 6 חתיכות נייר נפרדות (עדיף כהות כדי למנוע אפשרות של גניבה דרך הדואר), וכתבו את המשפט הבא על כל חתיכת נייר: "בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך", כתבו את שימכם והכתובת המדויקת. עכשיו קחו 6 מטבעות של 5 ¤ או שטר של 1$ דולר ותכניסו 1 בתוך כל מעטפה עטוף בנייר, כך שהכסף לא ייראה דרך המעטפה כדי למנוע גניבות (את המטבעות מומלץ להדביק בסלוטייפ לנייר). שימו כל מטבע עטוף בפתק בתוך מעטפה נפרדת וסגרו אותן. עכשיו צריכים להיות לכם 6 מעטפות סגורות, בכל אחת יש פתק עם המשפט "בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך", השם שלכם והכתובת, ומטבע של 5 ש"ח או שטר של $1 דולר . עכשיו שלחו את 6 המעטפות לכתובות הבאות: 1. מתן לזרוביץ רח'פינס 3/15 ת.ד 5466 אשקלון 2.משפ' טלי רח' איילה 7/31 אשקלון. 3. אתרי דני אל שי עגנון 26/11 אשקלון מיקוד 78640. 4. זיסמן שלמה ת.ד-13722 אזור מיקוד 58017 5. גדעוני איתי מושב שדה אליעזר מיקוד 12205 תד 52 .6 אורי רביד אילת מיקוד 88107 תד 877 אלו הן 6 השמות והכתובות אליהן את צריכה לשלוח את המעטפות - אחת לכל שם! צעד-2 הוציאו את השם הראשון מהרשימה למעלה (את מ"ס 1), הזיזו את שאר השמות אחד למעלה (כך שמי שהיה 6 נהייה מ"ס 5, 5 נהייה 4..וכ"ו) והוסיפו את שימכם כמס´ - 6 ברשימה. צעד-3 השתמשו ב- msn ,internet explorer ,walla ,nana ,ynet ,netscap וכו´.. חפשו קבוצות דיון שונות (פורומים, קהילות, לוחות, מועדונים, צ´אטים ועוד..) יש לפחות 500,000 פורומים שונים כאלה זה ממש לא בעיה! כל אתר אינטרנט שיש בו פורום יהיה טוב! צעד-4 נסו לשמור על המאמר קרוב ככל האפשר למקור. שילחו את המאמר שלכם לפחות ל-300 קבוצות ברשת. זכרו.... ככל שאתם שולחים יותר, תקבלו יותר מזומן!!! כמו כן שילחו לכל חבריכם את המכתב המתוקן לאי-מיילים שלהם כהצעה להצטרף למעגל השפע.. בבקשה זכרו! התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות והאינטגרציה של המשתתפים, ועל ידי זהירות ותשומת לב במילוי ההוראות. הסתכלו על זה כך: אם אתם אנשים של אינטגרציה התוכנית תמשיך, והכסף שכה הרבה אנשים קיבלו יעבור גם דרכיכם. אז כשכל מכתב מקבל התייחסות, והוראותיו מבוצעות בזהירות 6 אנשים יקבלו תמורה, עבור השתתפותם כמפתחי רשימה, של 5 ש"ח או $1 כל אחד. השם שלכם יזוז למעלה ברשימה באופן גיאומטרי, כך שכאשר שמכם מגיעה למקום מס´ 1, אתם כבר מקבלים אלפי שקלים!!! עם השקעה מקורית של 30 שח' ו6 בולים!!!!!! זכרו כנות זו השיטה הטובה ביותר" אתם לא צריכים לרמות. תהיו הגונים ותקבלו את הרווח הענקי...טונות של כסף כל יום בתיבת דואר....אז חשוב מאוד כנות...כל שרשרת הכסף הזה עובד על אמינות!!! במקרה שלא...הכסף יפסיק להגיע וכולנו נתאכזב וחבל!!! יש פה דרך מקורית וחוקית להרוויח כסף רק צריך לדבוק בכללים ולהיות הגונים והכי חשוב להפיץ לכמה שיותר!!! הערות: אולי תירצו לשכור תיבת דואר בגלל כמות הדואר שתקבלו. אם אתם מעדיפים להישאר אנונימיים, תוכלו להשתמש בשם בדוי, כל עוד הדוור מעביר לכם את המכתבים. אם ישנו אדם ברשימה שאתם מכירים אל תמנעו מלשלוח לו את ה-5 ש"ח ,גם הם חלק מהדבר הגאוני הזה! יכול להיות שראיתם הודעה כזו בעבר, זה רק מוכיח לכולם שהעסק הזה עובד! !! שאין פה מלכודת וזה אמיתי !!!

oorlyy1

New member
פגשתי את שיררר../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שיר חולה על אגמי
אמאלה היא כזאת מ=ו=ת=ק!!!!!!!!! וחברה שלה יא שתיהן כאלה מאמיות!! אמממ השבט שלהם של הצופים כאן בחיפה בשבט צותית..
והשבט צופית מחיפה.. בפתח תיקווה הם החליפו שבטים השבט של שיר ישן כאן בחיפה והשבט שבחיפה נסע לישון בפתח תיקווה.... אזזזזז נסעתי ליראות אותה..... בהתחלה שיר אמרה שהמדריכים נעלו את השער
ולפי מה שהבנתי המדריכים השאירו את השער פתוח והכינו אוכל אז הם לא שמו לב ששיר והחברה שלה יצאו אלי
היה ממש קצר אבל זה היה שווה שיר אני אוהבת אותך
ו.......פתאום באה מדריכה ושאלה מי נתן להן רשות לצאת.. אז הן נילחצו חחחחח הן אומרות שהולכים להרוג אותן חח:p :p אבלל הכל בסדר בנתיים הן בחיים
היצטלמנו מהפלאפונים.......! וזהו היה מוי כייף:)))) סוף שבועה מהנה לכולםt

einatit4

New member
../images/Emo187.gifשיר../images/Emo99.gif

יווו אורלי איזה כיף לך!!!! היית אומרת שאת בת דודה שלה מחייפה ושבאת לבקר אותה
שמחה שנהנתן
ותעלי תמונות

oorlyy1

New member
יא תימסר לשיר בחזרה שאני אוהבת אותה

הכייייייייייייי אוי היא כזאת מתוקה!! רק חבל שלא פגשתי אותה עכשיו אני צרכה אותה כאן
לא קשור אבל.....אני חייבת להגיד שיש כאן בנות שהן הכי מדהימות בעולם ממש חברות טובות
ותמיד תיהיה חברה או שתיים שהן יכולות ליהיות חברות הכי טובות בעולם ובשנייה לשנות הכל....ואני לא אומרת שאני מדברת אל אף אחת כאן. אני כבר לא יודעת עם יש כזה דבר חברה אמיתית! מאשה אני אוהבת אותך פשוט
סליחה שהיתפרצתי ככה

אורלי אני מבינה אותך כלכך!../images/Emo41.gif

את לא יודעת כמה..אני כלכך מבינה את העניין של חברות אמיתיות..הכול נראה טוב ויפה אבל לפעמיים הורסים הכול..:/ גמני בדיוק במצב כזה אבל הבנתי שה"חברות" האמיתיות שלי לא שוות אותי כנראה..ולא שוות שאני יהיה עצובה בגללן..כי הן לא באמת החברות האמיתיות שליי...ישלי חברות אמיתיות אבל לא מהבצפר לא מהשכונה לא מכאן!! כמה שחשבתי שהחברות שלי מהבצפר הם הכי הכי בעולם והכי מתוקות וחמודות ואין עליהם בעולם וזה הכול משתנה ברגע אחד..:/הם לא באמת מה שחשבתי הם לא חברות אמיתיות..!ויש כזה דבר חברה אמיתית מאמי את צריכה רק למצוא אותה ולהבין שזהו היא באמת אמיתית שתהיה איתך תמיד ותעזור לך תמיד ולא תעזוב אותך לעולם לא משנה מה יקרה! אני רק אחרי 9 שנים שחשבתי שחברה שלי היא החברה הכי טובה שלי והכי נשמה ותמיד הייתי איתה בהכול וזה ובאמת חשבתי שהיא החברה הכי טובה שלי בעולם הבנתי שהיא לא..:/שהיא סתם חברה ואני בקושי חשובה לה..לאמשנה כמה היא תגיד שאני חשובה לה אני יודעת שזה במידה כלכך מועטה שזה כבר לאמשנה ליי כי היא כבר לא ממש בין החשובות לי אולי קצת..:/ יהיה בסדר אורלי!אם את צריכה משהו בכיף..=] אוהבתותך! -שירק'י-

oorlyy1

New member
תודה רבה שיר!! את מדהימה. :)

האמת שהחברות שלי מהבצפר הן פשוט חברות.. ולצערי לא יותר מזה:/ ועם חשבתי שיש לי חברה שהיא הכל....אז כנראה שטעיתי. כמעט בכיתי אתמול:// גם אני אהבת אותך מאוד:) :) :) ושוב תודה! :]

אורלוש כנסי מאמי..../images/Emo41.gif

קודם כל אין על מה מאמי שליי!! תאמיני לי אני כלכך מבינה אותך את פשוט לא מבינה כמה אפילו..בדיוק באותו מצב אני נמצאת..עם חברה שחשבתי שהיא הכי שיש והכי טובה והכי אוהבת אותי והכול והבנתי שהיא לא..:/את לא מאמינה כמה הייתי בוכה ממנה..שנה שעברה כמעט לא היה חודש שלא בכיתי בגללה..והשנה כבר הספקתי פעמיים לבכות בגללה..ואז הבנתי שאם היא גורמת לי כלכך כאב ולהגיע למצב של לבכות..חברה הכי טובה לא אמורה לגרום לבכות היא אמורה לגרום לשמוח ושרואים אותה להרגיש טוב והבנתי שכנראה היא לא..היא לא גורמת לי שמחה..אם אני בוכה בגללה היא לא שווה אתזה אפילו..:/ ותלמדי משהו דווקא שחברה שלי לימדה אותי"מי שהולך על 2 חוזר על 4"..תראי זה יקרה..!!חברה שלי היא כבר לא הכי טובה שליי כמה שנראה לה שכן היא לא ממש ממש לאא...היא גרמה לי כלכך כאב וכלכך לבכות המון שהיא לא שווה אותי אם היא גרמה לי אתזה!!שתמצא לה מישהי אחרת..:/היא עוד תחזור אליי..כמה שאנחנו ביחד וכמה שאנחנו סבבה והכול אני לא כלכך אוהבת אותה כמו שפעם אהבתי והייתי מאושרת להיות איתה..פשוט לא!והיא לאדעת אתזה..אבל היא תגלה לאט לאט..:/ אוהבת אותך!:) -שירק'י-

אורליי יפה גמאני עברתי את זההה

בדיוק כמוך וכמו שיררר.. אני דעתת מה זאת ההרגשה הזאתת.. ואני בכיתי את לא דעת כמה..=\\ אבלל אחר כך גיליתי שיש עוד ילדות שהכי הכי אוהבוות בעוולםם ותומחוות.. ואלהה אתםם הילדיים של הפורום המדהייםם הזהה..
אם את צכה משוו תקחי ממישי ת'מסןן שלי או שתשלחי לי מסר כי אני לא יפרסםם פה..
אווהבתתת הממון
+
+
פטריייי

oorlyy1

New member
../images/Emo23.gif

תודה:)))) אני לא מאמינה כמה שכולם כאן מדהימים זה הפורום הכי הכייייי

בטח שיש חברה אמיתית../images/Emo25.gif

אינ אדבר איתך כבר:). יש חברה אמיתית...קשה למצוא כזאת, זה הכל:). וכולם אוהבים אותך נשמה שלי

oorlyy1

New member
דסי שלי../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני אתחבר יותר מאוחר למסן :)

למעלה