הגיע הזמן לפרוש

חולוני

New member
הגיע הזמן לפרוש

מה עשה העולם שהוא צריך לסבול כבר כמעט 20 שנה החסרת הכשרון הזאת שברור שהיא הצליחה רק בגלל שמצצה לכמה מפיקים בדיוק כמו בריטני ספיחס ודומותיה בעולם הפופ הממוסחר. מדונה, תפרשי כבר. כל שיר יותר גרוע מהקודם. היא האחראית הבלעדית לקיומו של הפופ הממוסחר, ועל כך היא צריכה להענש. הנה כתבה נגד מדונה, ``יאללה מדונה לכי הביתה`` שהתפרסמה לפני כמה חודשים. תקראו. יאללה מדונה לכי הביתה מאחר ואיש לא מוכן לומר מילה רעה על מדונה מסביר יובל לוי למה רצוי שתצא כבר מחיינו יובל לוי הכל התחיל כשהאזנתי לבעל מועדון ניו-יורקי שאמר כי עבורו, הצלחה פירושה ``שמדונה וגאי ריצ`י יכנסו למועדון שלי``, ונדהמתי לגלות שהמדונה הזו לא יוצאת לנו מהחיים כבר עשרים שנה, וזה, לכל הרוחות, באמת כבר יותר מדי. חיזוק משמעותי להרגשתי קיבלתי כשגיליתי כי מלכת הביצ`יות האנגליות, ג`ולי ברצ`היל (כן, זו שאני תמיד מצטט), שכותבת טור ב``גרדיאן`` הבריטי, הקדימה אותי במאמר (שאותו, אגב, הכתירה במילה אחת: ``די``), בו זעמה על המדונה הלא קדושה הזו בבקשה מפורשת שתיעלם מהזירה. החלטתי שהגיע הזמן לבדוק מה קורה עם המדונה, האם היא מצליחה עדיין להרגיז מישהו. אפס. יותר אנשים היו מוכנים להודות שהם חברים קרובים של יצחק מרדכי מאשר לומר מילה רעה על מדונה, או אם לדייק, ``מדונקה שלנו`` כפי שכינתה אותה אחת מהמשתתפות במשאל המגמתי הזה. שאלתי את כולם: בנות מהאקדמיה, בנים מחנויות תקליטים, אנשים עם נטיה לשוליים, עקרות בית, נשות תקשורת, קולגות, לסביות, בקיצור – כולם. נאדה. הבנות מהאקדמיה הריעו למדונה על השחרור שלה, הפמיניזם וההגשמה הנשית האולטימטיבית. ידידתי נעמי אף הרחיקה לכת ונזכרה בשיעור על פמיניזם פוסט-מודרני שהעבירה פעם באוניברסיטת ת``א, בסופו תמיד נשאלה: ``ומה דעתך על מדונה, האם היא פמיניסטית?`` חודש שלם עם אותה תסרוקת?! התשובה המקובלת, ולא רק של נעמי, היתה: כן, בוודאי, מדונה היא הבת שסימון דה בובואר היתה יולדת אם לא היתה מציעה קודם להיפטר מהרחם. מדונה, היא ולא אחרת, מסוגלת לאחד את כולן (לא בדקתי עם נשים פלסטיניות, האמת). האחת צידדה בה בזכות האפשרות שהעניקה לנשים להתגאות בגופן ובשימוש שהן עושות בו, בין אם זה פטישיזם, סאדו-מאזו, אוננות, דו-מיניות או לעג לפורנו באמצעות השימוש בו. האחרת הצביעה על העובדה שמדונה הפכה לאייקון, בין השאר מפני שאיפשרה לעולם לחזות בתהליכים שעברו עליה באופן חשוף לחלוטין. נוצר מצב בו אנו מצפים שתהפוך מתואמת מרלין מונרו לנערת בוקרים או למטרונית מפודרת מהמאה ה-18, שתלבש בגדי גברים כמו ג`ורג` סאנד, או לחילופין בגדי עור צמודים והדוקים. זה משחק לעיני המצלמות והציבור, ואף אחד לא מתלונן על השינויים התכופים. נהפוך הוא, אנחנו מתרגזים כשעובר חודש והיא עדיין עם אותה תסרוקת ואותו מותג. למדונה מותר היה לנשק את איזבלה רוסליני, להתאהב בסנדרה ברנרד, להקיף עצמה בנערים עירומים, אופנוענים בבגדי עור, הומואים, והכל היה בסדר, הכל עבר (כמעט) בשלום. מדונה המשיכה לצבור נקודות. שודדת השוליים לאף אחד לא איכפת היה מהמוזיקה – עליה, אגב, כתבה ג`ולי ברצ`היל: ``שכשבסרט כוכב הקופים אומר המנהיג שבני אנוש נחותים מהקופים, הוא התכוון לדיסק האחרון של מדונה, שעומד בשורה אחת עם שיר הציפורים, אגאדו, וכל שיר של פיל קולינס, לא משנה איזה``. אפילו הנערים בחנות הדיסקים היו מבוישים קמעה כשהודו שבעצם הדיסק הלפני-אחרון – ``Ray Of Light`` – בהפקת וויליאם אורביט, היה לא רע בכלל, אם כי הם שכחו שאורביט רק ממחזר שם רעיונות שהוא עצמו כבר שכח בראשית שנות ה-90. כי מדונה, כמו מגה-סטארים אחרים, מצוידת בכשרון לקחת את השוליים, להפוך אותם למיינסטרים עובר לסוחר ולמכור מיליונים. זמרת-מיצגנית כמו לידיה לאנץ` עשתה זאת לפניה: שיחקה בסרטי פורנו אמנותיים, מצצה לפיטוס, עינגה בידה את הנרי רולינס, שכבה עם נשים וגברים וגם עם אקדח (?!), אבל היא עשתה זאת בחסות מוזיקה שמזיזה לאלף איש בכל העולם. מדונה, לעומתה, עשתה בדיוק אותו דבר, אבל עם בגדים של ז`אן פול גוטיה, וכשזה נראה לה מעט מחוץ לעניינים, עברה מיד לדולצ`ה וגבאנה. כן, טעם טוב תמיד היה לה, גם בבגדים וגם במפיקים. היא הקפידה להתעמל ולשמור על מראה סקסי, במאמץ ובעקביות. ואם מדברים על מראה סקסי, ברצ`היל טוענת שהיא נראית כמו גירסה כעורה לקים בייסינג`ר, מה שאמנם נכון אבל לא הפריע לנחשקים שבגברי העולם לנהל עימה רומנים מתוקשרים. אם כי כאן הפנתה ידידתי ד` את תשומת לבי לעובדה שמבין כל הגברים הללו, מדונה בחרה להפרות את עצמה דווקא בזרעם של מאמן הכושר שלה ושל במאי אנגלי שעושה סרטים דפוקים (מצד שני, זה שהיא לא הצליחה לצוד את ג`ון קנדי ג`וניור הציל אותה מגורל טראגי). מודל הפרחה מדטרויט אז מי היא בכל זאת, ולמה זמרות כמו מריה קארי, ג`נט ג`קסון, ואפילו (יסלח לי אלוהים, אבל אני אוהב אותה) ג`ניפר לופז, לעולם יראו כמו, אבל לא בדיוק כמוה? יעשו קליפים נועזים ככל שיהיו, אבל לא ירגיזו אף אחד כמו שעשתה מדונה עם ``אירוטיקה`` ולאחרונה עם ``What It Feels Like for a Girl``? לפי הדעתנית מהגרדיאן, האשם הוא – כרגיל – בתקשורת, שעצלה מכדי לבחון את הנושאים החשובים באמת שקשורים בדמותה של הכוכבת, ורעבה מדי לסקס, אמביציה חסרת מעצורים וטיפול קליל ולא מחייב בפמיניזם. על המוזיקה כבר מזמן הפסיקו לדבר, אבל לדעתי דווקא התרומה החשובה ביותר שהעניקה מדונה לעולם איננה בתחום קידום מעמד האישה; בתחום הזה יש נשים שלוחמות כל השנה מבלי שיחתימו אותן על חוזי מיליונים ויצלמו אותן עם הצאצאים, או לחילופין יחכו להן בחורף הסקוטי המצמרר עד שיואילו להתחתן עם נאד בריטי. מדונה תרמה לעולם את ההכרה במוזיקה שנשים עושות, אם כי כל שנות הרוק הנשי הלוחם והזועם כמו נעלמות כשרואים כמה נשים רוצות להיות מדונה ולא פטי סמית. דסטניז צ`יילד, ספייס גירלס, אול סיינטס ודומותיהן, לכולן יש סיכוי סביר להיות מה שהן רוצות: מפיק פה, מפיק שם, חברת תקליטים דוחפת, או מעכבת, הדגם קיים והוא בר הגשמה, כי אם הפרחה מדטרויט עשתה את זה, גם פרחות אנגליות, אמריקניות או גרמניות יכולות. רגע לפני התקוממות האנטי-גלובליסטים מדונה היא מעין הגשמה משונה של משנת הפאנק. אתם לא חייבים לדעת לשיר טוב, לנגן טוב, או להיראות יפה; אם יש לכם את הכשרון, ההזדמנות, היכולת להופיע טוב וכמה שירים טובים, תהיו בסוף סטארים, מגה-סטארים, מדונה. אולי בעתיד היא תהפוך לעוד סמל אמריקני, כמו מקדונלד`ס וקוקה קולה, ומיליוני אנטי- גלובליסטים ישרפו תמונות שלה. אולי דור חדש של צעירים שבזים לסטארים, למעצבי אופנה, ולמותגים קפיטליסטיים נחשקים ישליכו אותה בכעס מעליהם, אבל עד אז יש לנו שתי אפשרויות: האחת, והיא הסבירה יותר, שמדונה נשארת איתנו עוד הרבה שנים. והשניה, לפי ההצעה של הגברת ברצ`היל, ובה אני מצדד, היא ש``די גברת, שעשעת אותנו מספיק, הגיע הזמן ללכת``.

libi k

New member
צריך לקרה לך חולה בראש ולא חולוני!

מי יקרה את החרא שכתבת ????? תחזור לפורום רוק שם מישהו עוד יסכים להקשיב לך לא מוצא חן בעיניך ??????????? חבל כי מדונה איתנו הרבה זמן ומיתכוות להשאר!!!! אז תיבכה לחברים שלך יא חסר חיים אחד

libi k

New member
אה ודרך אגב: האפשרות שתהיה

כמו שאתה מנחש זה שהיא נישארת לעוד הרבה הרבה זמן! (נו טוב בסוך קראתי את הכתבה)

חולוני

New member
כן אני מתאר לעצמי שהיא תשאר ..

ותבייש את עצמה כל פעם מחדש. כבר אחרי Frozen הלא רע היא הייתה צריכה לפרוש, כל השירים שלה מאז פרוזן פשוט גרועים. אבל היא בטח לא תפרוש אף פעם ותעשה קליפים גם בגיל 80 ואז אותה ידרסו כמו שהיא דורסת את הזקנה בקליפ של וואט איט פילס לייק פור אה גירל. פאתטית.

libi k

New member
אתה הוא הפתתטי!

נכנס לפורום בתקווה לשנות דעות של אנשים,אתה חושב שתשנה דעה של מישהו? מי שם עליך בכלל??? מה קרה לא מיתיחסים אליך מספיק בפורום רוק? מה דעתך שאני אכנס לפורום רוק ואתחיל להרוס אותו?? אז זה בידיוק מה שאני אעשה! אז שב בשקט! חושב שהוא כ``כ מגניב``ואוו אני אוהב מוסיקה של אנשים שרובם התפגרו מהעולם,,ואוו אני כזה מגניב!`` אז אני מציעה לך לזחול בחזרה לחור הקטן ממנו באת! אז כן אתה לא אוהב את מדונה אבל למי אכפת???? היא המגה סלברטית הכי גדולה בעולם!כבר 20 שנה ולא ,היא לא מביישת את עצמה! היא עושה מה בשבראש שלה, ולא שמה זין על אף אחד זאת אחת הסיבות למה היא מצליחה. ולא היא לא תעשה קליפים בגיל 80 ,יש הרבה מה לעשות בעולם השאוו ביזנס מעבר לקליפים! ןבטח שלא שמה על אנשים כמוך! אבל האמת מי בכלל שם עליך!?

חולוני

New member
חחחחח אני מרחם עליך.

בכיף תבואי לפורום רוק, תראי שעוד לפני שתספיקי לומר ``היי`` יעיפו אותך בגלל שאת בורה במוזיקה. בורים במוזיקה לא נמצאים בפורום רוק. אנחנו לא פורום ווסטלייף או מדונה. ומתי שתביני איך מדונה הגיעה לתהילה, תדברי. בנתיים תקשיבי לה בשקט, ותראי את המוזיקה המסריחה שלה ב MTV המסריח גם הוא. אולי מדונה היא ``המלכה של הפופ הממוסחר``, שפונה בעיקר לילדים שעוד לא התבגרו מנטלית. אבל בעולם המוזיקה האמיתית והאיכותית אף אחד לא שם עליה. צוחקים עליה כמה שהיא פאתטית. תפקחו עיניים ותתילו להקשיב למוזיקה איכותית ולא לגימיקים של מדונה, החלפת תספורות כל חודש לא עושה את המוזיקה שלה טובה, למעשה המוזיקה שלה גרועה וכבר מזמן נגמרו לה הבטריות וכבר בלתי אפשרי להטעין אותה מחדש. הגיע הזמן לפרוש לדוקים.

libi k

New member
מאיפה כל האנרגיה??

תעשה משהו מועיל עם האנרגיה שלך!(לך תעשה ביד חתיכת מאונן)! אתה לא יודע דבר וחצי על מדונה אז שב בשקט! שהיא תפרוש? בחלומות הכי פרועים שלך!גם לא. אז יאללה תחזור לעולם המדכא שלך! ותיזדיין לי מהפורום!

חולוני

New member
שפה בוגרת יש לך.

כמו שאמרתי, מתי תתבגרי ותצאי מהחיתולים, אני אולי ( עכשיו זה כבר אולי..) יגיב לך.

חולוני

New member
תגידי תודה ותשתקי.

בתקווה שתתבגרי פיזית, מנטלית, ומוזיקלית. מה שלא נראה אפשרי במקרה שלך, את מקרה אבוד.

MadonnaFan

New member
עשית לי את היום.

באמת, מה אני אגיד לך, אתה ודברי החוכמה המבריקים שלך פשוט שינו את דעותי בנושא המוסיקה... אם מישהו פאתטי פה, זה אתה. לידיעתך, גאון גדול במוסיקה שמטיך להיתבגר, קליפים הם לא הדבר היחיד שמוסיקאים עושים. אתה יודע, יש גם מין דבר כזה שמוסיקאים עושים שקוראים לו ``מוסיקה``. המוסיקה של מדונה היא המוסיקה הכי טובה שניתן למצוא כיום. עובדה היא ההצלחה שלה כבר 27 שנים. אני, לידיעתך, מאוד אוהבת רוק, ואני לא חושבת שהוא סותר את מדונה. היא לא מיסחרה את הפופ, כי פופ תמיד היה ממוסחר. אין שום סיבה שמדונה תפסיק לעשות מוסיקה, אז אם היא מפריעה לך פשוט אל תקשיב לה ותעביר לערוץ ``הופ`` החביב עליך בזמן שיש קליפ שלה באמ.טי.וי. מדונה היא הזמרת הכי מצליחה שהייתה אי-פעם. זה מעיד על זה שרוב האנשים כנראה, לא חושבים ``די גברת, שעשעת אותנו מספיק, הגיע הזמן ללכת``. מה שיש לי להגיד לך זה- ``די חולוני, שעשעת אותנו מספיק, הגיע הזמן ללכת.`` ומדונה אף פעם לא תהפוך לסמל אמריקני, כי היא תמיד נשארת בראש טוב ולא מתמסדת. תה ממש צודק. האפשרות הסבירה יותר היא שמדונה נשארת איתנו עוד שנים, כי היא יודעת כמה שאנחנו זקוקים לה. ^מעין חצי-עלף^

חולוני

New member
אני לא רואה MTV

ערוץ מגעיל, ממוסחר, רודף בצע, עושה מניפולציות לבני הנוער הטיפשים. מדונה אותו דבר. ממוסחרת, מגעילה, מוזיקה מחורבנת. ואת לא שומעת רוק, את בטח שומעת רוק של MTV וזה לא רוק. מתי שתתבגרי קצת, תביני. ועשו לפני כמה זמן מחקר - שמי ששומע פופ הוא טיפש לעומת בנאדם ששומע מוזיקה איכותית ומוזיקה קלאסית. כי על מנת לשמוע פופ לא צריך מאמץ. וזה תקף לגבייך ולגבי כל משתמשי הפורום הזה. הפאתטים היחידים פה זה אתם, מכיוון שאין לכם חיים אז אתם עוסקים במדונה ובחייה, איזה תסרוקת, איזה סרט, איזה בן, איזה בעל, איזה ציצי, ומה לא.. אבל אתם לא עוסקים בעיקר ! המוזיקה ! כי המוזיקה שלה מחורבנת. ואל תגידי לי שזה לא נכון, כי כל מה שאתם עושים זה מעלים לפה תמונות שלה, וגם ככה היא מזדקנת ומביישת את עצמה מקליפ וקליפ. ואת מוכיחה בדיוק את מה שהוכח בכתבה. שאנשם מפחדים לצאת נגד מדונה, ואין מי שיגיד עליה מילה רעה. כשלמעשה היא היא האחראית הבלעדית למצב המיינסטרים היום. כשהפופ הממוסחר של היום הוא בגללה, וכל הבריטניות ולהקות הבנים באו בעקבותיה, כי היא הייתה הראשונה שממש התמסחרה ואחריה באו כל השאר. היא הרסה את עולם המוזיקה. אבל עזבי, את בטח מתכחשת לזה, וחייה בבועת ה MTV שלך. שעושה עלייך מניפולציות ( אם את יודעת מזה בכלל..) וגורם לך לחשוב שהמוזיקה היחידה שיש נמצאת ב MTV. ותקני אותי אם אני טועה, את לא מכירה זמרים ולהקות ``לא מוכרים`` וכאלה שלא נמצאים ב MTV. כי את, וכל מעריצי הפופ הממוסחר חיים בבועה. ואתם צריכים להתבגר פיזית ומנטלית ומוזיקלית, ויפה דקה אחת קודם.

חולוני

New member
אה ורציתי גם לציין

שאני לומד במגמת תקשורת, ואני יודע בדיוק איך התעשייה עובדת ומה ממוסחר ומה לא. ואני גם עשיתי בגרות באומנות, וגם בגרות על אומנות הפופ שהתפתחה בשנות ה 60. עד שנות ה 90 הפופ באמת היה אומנות והייתה באמת מוזיקה אמיתית. אבל אז, בעקבות מדונה, התפתח הפופ הממוסחר ופופ ממוסחר זאת לא אומנות, זאת תעשייה מניפולטיבית ודיקטטורית כשהמטרה היחידה היא למכור והכסף, כסף, כסף, זה שם המשחק. ולא המוזיקה. ומדונה אחראית לזאת ישירות. וכל הפופ הממוסחר הזה עם שלל המדונות,להקות הבנים\בנות, להקות הוונאבי רוק של MTV, ובקיצור כל מה שיש במ MTV, פשוט הורסים את שארית עולם המוזיקה שעוד נשארה בעולם. אבל אתם לא שמים לב לזה, כי אתם חיים בבועה של MTV. ולא חשופים למוזיקה איכותית. אתם מקרה עצוב. תתבגרו.

libi k

New member
מעינוש חבל על העצבים שלך!!!!!!

הוא בן אדם אבוד ומדוכא,לא שווה שנתייחס אליו . אל תעני לו בכלל! או שפשוט תיזרקי אותו מהפורום!!!!!!!!זה הדבר הנכון לעשות כי יש גבול לכל דבר!!!!!!!

חולוני

New member
אני לא מדוכא בכלל

למעשה אני שמח מאוד - אני חשוף למוזיקה איכותית ,בניגוד אלייל, מה שמשמח אותי נורא, בעוד את חיה בבועה של MTV וחושבת שכל המוזיקה נמצאת ב MTVף, ועוד מה הקטע ? עוד נכנסת לפורום של ווסטלייף ומקללת אותם כשבעצם את שומעת את אותו חרא ממוסחר. חמעשה אני אדם מאוד שמח ועם שמחת חיים, רק נכנסתי לפה כדי להראות עד כמה פאתטים אתם, שלא מבינים מושג במוזיקה, ועוד סוגדים למדונה, שהיא אלוהים בשבילכם. עוד לא עברתם את גיל ההערצה ? ההערצה זה דבר דפוק וילדותי שמשמש לילדים קטנים מקום בריחה מהמציאות שמחפשים מודלים לחיקוי, כ``כ ילדותי ומפגר. מתי תתבגרו קצת, תבינו. אה, והיא לא יכולה להעיף אותי מהפורום, זאת מדינה חופשית ולכל אחד מותר להכנס לכל פורום שבא לו. ואני לא מתכוון להשאר כאן ולרדת עליכן כל שניה כמו שאתם עושים בפורום של ווסטלייף מכיוון שאין לכן חיים וקצת משמעמם לכם, אז אתם בוחרים לרדת על ווסטלייף כשבעצם את גם שומעים פופ ממוסחר. פאתטים, תתבגרו, הגיע הזמן.

למעלה