הגיע הזמן לצאת בקמפיין למען קדימה

surfEU

New member
הגיע הזמן לצאת בקמפיין למען קדימה

בימין ובשמאל מנסים להראות שקדימה בהלם גם אם זה נכון, על אולמרט ונבחרתו להראות שהם מובילים את הממשלה ואת המדינה בדרך של שרון לדעתי אסור להתמהמה, חייבים בקרוב לצאת בקמפיין אחרת יקרה מה שקרה למערך, אחרי רצח רבין. אני יודע שקדימה תזכה בבחירות, אבל כדאי להתחיל להראות לציבור איזה נבחרת מופלאה יש לקדימה. על אולמרט למנות שרים חדשים בהקדם, ולהראות שהמושכות בידיים טובות. לקדימה יש יתרון אדיר בזה שהיא מנהלת את המדינה עד הבחירות. אבל את זה צריך להראות ולא רק לשמוע

sandbird4

New member
בניגוד למפלגת גבריאלי או המליונר

וזה בניגוד למשפחת קזינו (גבריאלי) בליכוד וה-"מליונר הסוציאליסט" של עמיר פרץ, שהוא גם בעיסקי הקזינו בנוסף להיתו מקום ראשון בעולם בחיבור מילים ההפוכות לחלוטין אחת מהשניה (מליונר סוציאליסט?!?!?).

מסכים איתך

לדעתי קודם כל צריך שיתבהר באופו סופי המצב עם ראש הממשלה שרון , ואם לצערנו ייקבע כי הוא סופית לא יוביל את קדימה ולא יהיה ראש ממשלה , צריך כמובן להתחיל בקמפיין מאסיבי ונחוש להצלחת קדימה ולהגברת הסיכויים שהיא תרכיב את הממשלה הבאה. אפשר להיות קצת אופטימיים מהעובדה שאולמרט הוא כרגע המועמד המוביל כאשר שואלים את הציבור מי לדעתו הכי מתאים להיות ראש ממשלה.(אולמרט מקבל 28 אחוזים , פרס -23 , נתניהו -23 ,עמיר פרץ - 16). אני מאמין שהתמיכה באולמרט עוד תלך ותגדל עם הזמן , וצריך כמובן לעבוד קשה להצלחת סיכוייו. אין ספק שהציבור רוצה בהצלחת קדימה , קדימה מביאה סדר יום חדש לאזרחים בישראל , זו מפלגת המרכז האמיתית שהציבור מחכה לה - לא עוד מפלגה ימנית מאוד או מפלגת שמאל מובהקת - אלא מפלגה שיודעת לפנות לציבורים גדולים באוכלוסיה , ימנים ,שמאלנים , דתיים , חילוניים. אם הציבור יראה שלפניו מפלגה מאוחדת ונחושה , הוא בהחלט יתן בה את אמונו בבחירות הקרובות , אבל בשביל זה כמובן צריך להמשיך ולעבוד קשה.

1uuuu

New member
אתה מדומיין

תגיד איפה אתה חי?? אולמרט מקבל 28 אחוזים השתגת? תתפלל שהיה חבר כנסת אני לא רוצה לדבר על ראש ממשלה...

JOSEF272

New member
אתה פשוט פנטזיונר

תגיד לי אתה חי פה? לא נראה לי שאתה מבין מה אתה כותב הלוווווו? הסיפור של קדימה די גמור וכולם כבר מבינים את זה חוץ ממך אתה אומר שאתה יודע שקדימה תזכה בבחירות?? עוד מעט גם תכתוב שרה"מ יהיה אריאל שרון?? אני מבין שאתה מנסה לנחם את עצמך ואת תומכי אולמרט אבל מישהו צריך להעיר אותך שלא תגיע ל-29 במרץ ותופתע? אני כולי תקווה שתתעורר מהחלום שלך אני לדוגמא לא נביא ולא מתיימר להיות נביא כמוך אבל דבר אחד אני יודע אריאל שרון לא ישוב לכס רה"מ מה שבעצם טורף את הקלפים ועכשיו באמת לא ידוע מה יהיה פה מה שכן ידוע שלא תהיה פה מפלגה בת 40 מנדטים אלא שלוש מפלגות בין 20-30 ואני עוד אופטימי פה לגבי קדימה. מאחל לך שתתעשת על עצמך ותתחיל להיות ריאלי.

ריאלי יותר ממך

כן ,קדימה תנצח בבחירות ,בין אם שרון יוביל אותה ,ובין אם אולמרט יוביל. כולכם חושבים שהציבור מטומטם וטיפש , אבל להפתעתכם מתברר שהציבור לא רוצה מפלגת ימין קיצונית כמו הליכוד , ובטח לא מפלגת שמאל קיצונית כמו העבודה שנתמכת על ידי הערבים. תמשיכו לשנוא ולהשמיץ את אולמרט כמה שתרצו - אבל הוא יהיה ראש הממשלה הבא.

mean girl 16

New member
נניח

נניח שיהמין הוא קיצוני כשאתה יודע טוב מאוד שנתניהו הרבה יותר מרכז מאולמרט. הציבור לא מטומטם וטיפש, לכן אף אחד לא רוצה את אולמרט ראש ממשלה. כן.. אולמרט ראש הממשלה הבא.. לאחר ששרון יוכרז "כנבצר בדרך קבע" הוא יהיה ראש ממשלה. עד לחודש אפריל.

בינתיים נראה שהציבור רוצה את אולמרט

אין ספק שיהי לכמה קשה להתרגל , אבל כאשר יוכרז ששרון לא יוכל להיות ראש ממשלה , אהוד אולמרט יוביל את קדימה ויהיה ראש הממשלה הבא של ישראל ל -4 השנים הקרובות. נשמע הזוי? מטורף? לא מציאותי? אלו העובדות , כולם מזלזלים באולמרט ,משמיצים אותו ,מכפישים אותו , עושים לו דה לגיטימציה כמו שניסו לעשות לשרון , אבל אולמרט וקדימה יצחקו כל הדרך לקלפי. גם כאשר הוא החליט להתמודד לראשות עיריית ירושלים ב -1993 כולם זילזלו בו והכפישו אותו מעל כל במה אפשרית - ובסוף הוא נבחר לראש עיריית ירושלים.

JOSEF272

New member
הציבור רוצה את שרון ולא באולמרט

אף אחד לא שאל את הציבור, אולמרט דחף את שרון לקדימה כי ידע שלא יבחר בשום מסגרת דמוקרטית. אתה כותב שהציבור רוצה את אולמרט זה לא נכון הציבור קיבל את אולמרט כי החוק הסמיך אותו להיות ממלא מקום בפועל אפילו חברים שלו מקדימה לא מעונינים בו תשאל את פרס שיטרית וליבני. הציבור רוצה את שרון ולא באולמרט ולכן קדימה התרוקנה מתוכנה. הציבור מקבל את זה שחייבים להסמיך את אולמרט למען יציבות שלטונית. אני מתפלא עליך שאתה משווה בין ראש עיר לראש ממשלה אולמרט לא יהיה ראש ממשלה מפני שבציבור אין לו שם של בחיר אם תגיד לי שאולמרט יבחר ב28 במרץ זה ישמע הזוי נקודה זה ישמע מטורף נקודה וזה ישמע לא מציאותי נקודה הספיק לנו אהוד אחד ראש ממשלה.

הזוי או לא - זו תהיה המציאות

אל תדאג ,עכשיו זה נשמע הזוי ,אבל ב -28 למארס בלילה , זה ייהפך למציאות - גם אם קשה לך להאמין בזה ,כמו גולשי ליכוד ועבודה פה. אולמרט ראוי ביותר להיות ראש ממשלה , ואת המנדט הרשמי מהבוחר הוא יקבל בבחירות הקרובות.

JOSEF272

New member
עכשיו שכתבת את משאלת ליבך ...

עכשיו אתה נשמע יותר הגיוני ולא מתלהם ,אפילו אתה אומר שזה נשמע הזוי שאולמרט יבחר. למרות שאני לא מסכים איתך הניסוח שלך היה עניני ועל כך תבורך.

למעלה