הגיע הזמן לצאת מהארון...

indistrica

New member
הגיע הזמן לצאת מהארון...

טוב, לא בדיוק. אני קורא סמוי בפורום כבר די הרבה זמן (חודש זה הרבה לא?) אבל את וויט'ין הכרתי עוד קודם.. יש לכם פה ממש קהילה כזאת...יש סיכוי לנסות להיות חלק ממנה?

Ice Queen 7

New member
בטח שיש סיכוי ../images/Emo12.gif

רק אם תלמד לכתוב ווית'ין ולא וויט'ין.
סתם P: ברוך הבא והשתלבות מהירה ונעימה ^^ ספר לנו קצת על עצמך? שירים או אלבומים אהובים?

ZuLi90

New member
ברוכית ככרובית ../images/Emo140.gif

שמע אין ספק שאנחנו פורום קשוח אבל יש סיכוי בהחלט.... (קטן מוחעחעחע).. אניווי---> ליאור , 17.5 , אשקלון איםפה שהקסאמים... ספר על עצמך מאיפה אתה בן כמה ואיזה שירים אתה הכי אוהב... השתלבות נעימה =]

Jilian

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif השתלבות מהירה ../images/Emo140.gif

אני איתן בן 15 וחצי מנתניה

indistrica

New member
לכל איש יש שם...

וגם לי! נעים מאוד עידן בן (כמעט) 17 מזכרון..(ונראלי שאני פשוט יכתוב WT). אממ..מה אני אוהב לשמוע? בעיקר גות' (WT (!), אפיקה, אפטר פוראבר, דיליין, הגרד, ליווס אייס, תיאט'ר אוף טרגדי, טריסטניה, סירניה, טרייל אוף טירס, ל'קונה קויל, נייטוויש, קמלוט, מונספל, דה גת'רינג, קריידל אוף פילט', פרדייז לוסט, The Sins of Thy Beloved, אוקטביה, דרקוול, מקבת', ספרה, דיסורטד, ונראלי שאני יפסיק פה עכשיו...) וגם אינדסטריאל! (בעיקר רמשטיין, סטטיק איקס ואומפ!), ואפילו חטאתי בשמיעת ויקניג מטאל (מונסורוו, פינטרול וכו'..) האלבום שאני הכי אוהב של WT הוא כנראה MOTHER EARTH...למרות שגם האחרים טובים מאוד!. השירים האהובים עליי שלהם הם: IQ, OSH, RESTLESS, SMG, RUTH , ENTER, CANDLED אבל כל השירים שלהם טובים (טוב, כמעט כולם..). בקיצור אני מקווה באמת להשתלב פה ותודה לכם על הקבלת פנים!

ZuLi90

New member
ושלי ../images/Emo24.gif

עם רסטלס אנטר ואייס קווין אני רגוע :)

To The Edge

New member
רשימה מגניבה!

גם זאת של השירים המועדפים אצל וויט'ין (או לפני שיסקלו אותי- ווית'ין
) ברוך הבא!
נוי, בת 15 וחצי.

למעלה