הגיע הזמן לקום ולעשות מעשה

benor1

New member
../images/Emo124.gif

נמאס מהיובש הזה ,הים שלנו כבר לא מה שהיה פעם.כולם לצאת מהמים מחליפים את הים!!!

הגיע הזמן לקום ולעשות מעשה

נמאס ללכת לדוג ולחזור בלי כלום או עם כמה דגיגים. המקסימום שאפשר לקוות זה לדג נאה אחד. לא עוד. יש פתרון. עלינו לקום ולהתאגד, ולפנות לממשלה בדרישה חד משמעית: למלא את הים בדגים. איך? פשוט מאוד. הממשלה תקנה מדייגים המסחריים את הדגים ותזרוק אותם לים. ואז בים יהיו יותר דגים, נכון? עכשיו הדייגים יצליחו לתפוס יותר, ואז הממשלה תוכל לזרוק יותר דגים לים, והדייגים יצליחו לתפוס עוד יותר וחוזר חלילה. תוך זמן קצר הים יהיה מוצף בדגים ובא לציון גואל. אתם איתי?

zoharfi

New member
באותו כיוון, אבל קצת יותר ברצינות..

אם כל אחד מאיתנו ייקח לים שאריות מזון (אבל רק מזון) ויזרוק אותם לים, היכן שיש דגים זה ישפר לדעתי את כמות הדגה. ברמה הלאומית, כמו במיחזור, אם היו מפרידים שאריות מזון, משאר הזבל, אז במקום ששחפים, עכברושים וחיידקים ייהנו מזה, ניתן היה לפזר את זה לדגים, במקומות הפיזור לדעתי היה דייג אדיר... אני בתקופה האחרונה, מקפיא, ומחלק לדגים בסוף כל דייג.

benor1

New member
סטטיסטיקה

עכשיו ברצינות.יש לנו כח אדיר אם כל דייג יספר את חוויותיו מהדייג האחרון שלו המעודכן .זאת אומרת איפה ?איך? מה?ומתי? נוכל לדעת כולנו איפה טוב יותר לדוג. ובכלל נהנה מהמידע הזה כולנו.

zoharfi

New member
וכמו שכבר נאמר: "ימשיך כבודו..."

אני את "חווית" הדייג האחרונה שלי סיפרתי כבר (למתקשים - סלע במשקל של לפחות 70 ק"ג...)

benor1

New member
ימשיך כבודו

אתמול הייתי במים החמים באשדוד בסביבות השעה 20:00 מלא דייגים . לא היו אכילות עם גמברי,בצק, סבידה,פשוט כלום! אנסה שוב היום.

אוריא

New member
ברוך הבא. ועוד משהו...

הפעם האחרונה שהלכתי לדוג היה לפני שבועיים. אני לא רוצה לדבר על זה. למה לדכא פה את כולם אחריי שהם לא דגו כבר שבועיים. אני מקווה שכולם יחזרו מחר עם סיפורים חדשים על התפיסות האחרונות שלהם. אם מחר לא הולכים לדוג המצב יהפוך לבעייתי ביותר. ברוך הבא לפורום.

בכזה מקרה, שלא יהיה דיג מחר

אני מציע איחוד דחוף של הפורום שלנו עם: פורום פסיכיאטריה פורום חוזרים בתשובה פורום זוגיות במשבר פורום נשים מוכות פורום תמיכה במשפחות מתאבדים תגידו, יש אולי איזה פורום של מגדלי דגים (אקוריומים), שנוכל להתגנב לשם ולדבר על דיג? (חי חי חי)

alonps

New member
../images/Emo110.gifסיוע נפשי

אשמח לשמוע על עוד חברים הסובלים מטיקים בעיניים ובכתפיים עקב תקופת היובש האחרונה. תוקם קבוצת תמיכה לאלתר!

אז לא הבנתי, היה טוב או לא ?

מההודעה שלך לא ברור אם הדיג שהיה לך היה טוב או לא טוב.... תפרט תפרט.

הרעיון שלך בעיתי......../images/Emo128.gif

קודם כל צריך תקציב ענק בשביל זה,עכשיו איך הצרכנים יקנו דגים כאשר הכל ילך בחזרה לים? חוץ מזה נראה לך שלממשלה וכל הבעיות שלה יהיה זמן ותקציב לזה? ועם כבר לעשות מעשה אז זה להפסיק את זיהום הים שהורג את הדגים, וזו היא הבעיה האמיתית. להית´

בכלל לא בעיה

חשבון פשוט. נניח שבזמן מסויים הדייגים תופסים 10 טון. לפי מה שהסברתי קודם, בפעם הבאה הם צפויים לתפוס יותר. נניח 12 טון (המספר המדויק לא חשוב). הממשלה עושה איתם "עיסקה סיבובית". 10 מתוך 12 הטונות של הפעם הבאה מתקזזים עם 10 הטונות שהדייגים זורקים לים עכשיו, ושתי הטונות הנוספות הן רווח נקי של הדייגים. בפעם הבאה, עושים איתם שוב את אותו חשבון. כלומר הם זורקים את 12 הטונות, ומקזזים אותם עם 14 הטונות של הפעם שאחריה, ושוב לא צריך לשלם להם. ככה גם הדייגים מתעשרים על חשבון התפיסה הבאה. אני שמח שסוףסוף מישהו מתייחס לרעיונות שלי ברצינות. NOT

למעלה