הגיע הזמן לקפל את הבסטה / MSN

דוקו1

New member
הגיע הזמן לקפל את הבסטה / MSN

זה עבודה זה? דעה/ אביעד בית הלחמי משווה את המציאות הפוליטית של ממשלת אולמרט לניהול חברות ענק, ומגיע למסקנה חותכת: הגיע הזמן לקפל את הבסטה וללכת לבחירות חדשות מדינת ישראל בע"מ. אולמרט (רויטרס) 22/03/07 12:44 מאת: אביעד בית הלחמי אני עובד ב-MSN ולמי שלא יודע אנחנו בבעלות מיקרוסופט. למה אני מספר לכם את זה? כי מדובר בחברה אמריקנית קפדנית. כל שנה, כל עובד ועובד נקרא לפרפורמנס ריוויו (יעני בחינת הישגים) או מה שאנחנו מכירים יותר מהסדיר: מסדר טילים. אם ראש הממשלה אהוד אולמרט היה עובד אצלנו, הוא היה הראשון בתור. מנכ"לים בכירים של חברות פרטיות שעובדים מסביב לשעון, מדגישים בראיונות לתקשורת כי אם היו יכולים היו עובדים 36 שעות ביממה. הם, קודקודי החברה, תמיד נסמכים על כל הדרגים מתחתם כדי להביא את הארגון להישגים. אז תאמר לי אדוני ראש הממשלה, איך אתה יכול לנהל חברה ושמה מדינת ישראל כשמרבית המנהלים הבכירים שלך ספונים בחדרי החקירות וגם אתה נמצא על כוונת המשטרה? מי נשאר במשרד עד מאוחר כדי לעבוד ולא כדי לעבוד עלינו? זו צוללת? זו אבן מתדרדרת? לא, זה אולמרט אז מי אתה אהוד אולמרט? האם אתה סופרמן הישראלי שברגע שאנחנו מורידים ממך לרגע את המבט אתה קורע את החליפה וחושף את חליפת האיש הכל יכול? אני מאוד מקווה שכן כי אחרת באמת קשה להבין איך אפשר להספיק כל כך הרבה, בכל כך מעט זמן ועם כל כך מעט "עובדים" מתפקדים. מר אולמרט היקר, אני ממש סקרן. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הכי מטריד אותך בתחילתו של יום העבודה? המלחמה הבאה מול חיזבאללה? הההפתעה הבאה שתכה בנו מרצועת עזה? המצב הכלכלי שמאיים לרוצץ את החברה הישראלית שגם כך שברירית למדי או שמא אתה עסוק חדשות לבקרים בביקורי עובדיך המסורים בחדרי החקירות של המשטרה ובחשדות שאף תלויים נגדך? הכרז על פשיטת רגל ובהקדם אבל, למרות הרצון לראות בך גיבור שמצליח להתמודד עם הרע מכל, בוא באמת נקביל את מצב ממשלתך למצבה של חברה כלכלית ואומר לך מה שכל רואה חשבון בתחילת דרכו היה אומר: הכרז בהקדם על פשיטת רגל, אחרת מצבך ומצבנו יהיו גרועים בהרבה. אם היית עובד שלנו (והרי אתה מוכן לעסקה הזו) היית כבר עם טופס טיולים ביד.

למעלה