הגיע הזמן לראות את הלבן שבעיניים,הלא כן?

meital G

New member
הגיע הזמן לראות את הלבן שבעיניים,הלא כן?../images/Emo96.gif

לכולנו יש נטייה להישאב לשגרת העבודה, ולפעמים יש צורך להתעדכן או להחליף מסרים חשובים, אבל לא נמצאת הזדמנות המתאימה לכך או שלא נוח לעשות זאת בכתב במסרים. החלטנו שאנחנו רוצים לייצר את ההזדמנות הזאת, ולהכיר את אתכם יותר לעומק. חשוב לנו לדעת אם יש דברים שיושבים לך על הלב, שמפריעים, שלא נעים להגיד (או אולי דווקא כן) וגם לשמוע רעיונות והצעות בנוגע לבלוגיה ולתפוז בכלל. במידה ואתם מעוניינים להגיע למשרדי תפוז (היוקרתיים
) ולהיפגש איתי ועם בצלאל, אשמח שתשלחו מסר אליי / לבצלאל ונתאם זאת בשמחה. הקפה עלינו! בנוסף לכך, אם אתם גרים בעיר הבירה, בדרום החם או בצפון הרחוק, נגיע עד הביתה אליכם... כמעט
במהלך החודש הקרוב נצא לטייל ברחבי הארץ ולהיפגש איתכם במספר מקומות:
20.5.2010 – באר שבע – קניון הנגב
3.6.2010 – ירושלים – קניון מלחה
10.6.2010 – חיפה – גרנד קניון בכל האתרים הנ"ל תוכלו לפגוש אותנו בין השעות 15:00-18:00. פרטים נוספים יימסרו לפני כל מפגש. במידה ואתם מעוניינים להגיע, תשלחו גם הפעם מסר אליי / לבצלאל ונקבע. פה הקפה עליכם
סתם. מחכים למסרים שלכם! :) בצלאל ומיטל

עופר D

New member
כל הכבוד על היוזמה

בהחלט מעוררת הערכה, ודוגמה להתייחסות מכובדת. מקווה שיהיה מי שינצל יפה את ההזדמנות להציע כך במקום לקטר. ואישית, אם במקרה תגיעו ללוס אנג'לס, הקפה (וגם ארוחה) עלי
שבוע טוב, ותודה

wranger

New member
שלחת מסר למיטל/בצלאל?

לפי מה שמיטל כתבה בהודעה הראשית, התיאום לא נעשה על גבי הפורום אלא במסר.

אני אשלח בכיף מסר, לא שמתי לב שצריך לשלוח

ואפשר גם לקבל יותר פרטים יום טוב מוזהבת

wranger

New member
פרטים נוספים יימסרו לפני כל מפגש

זה עוד דבר שמיטל כתבה בהודעה הראשית שלה, ואני לא חושב שהיא התכוונה ל"חודש לפני המפגש"...

קודם תענו לפניות במסרים

שחררו את החסימה שלי בפורום הידוע מתאריך 13.9.09. כמו שאמרתי תמיד - אני לא אוותר לעולם.

פנומן 72

New member
לא שאני תומך בחסימות. ואני לא , אבל

מה הקשר בין חסימות בפורום לבלוגיה ?!

הנה הקשר:

צוות תפוז עושה סיור בארץ ומזמין את הגולשים לפגוש אותו, ואני אומר: אין צורך להיפגש. רק תסירו לי את החסימה מתאריך 13.9.09 (מנהלת פורום שמחליטה להשאיר רק את החברים שלה בפורום) וזה יהיה בסדר.

wranger

New member
מספיק כבר!

הנושא הזה לא קשור לפורום הבלוגיה, ואתה מתעקש להמשיך ולהעלות אותו שוב ושוב למרות שנתבקשת כמה פעמים להפסיק. כל מילה נוספת בנושא הזה תימחק.

meital G

New member
קיבלתי כבר כמה וכמה מסרים. איזה כיף!

אשמח לקבל נוספים

למעלה