הגיע הזמן לשאלון איגי קצר

A t z a

New member
הגיע הזמן לשאלון איגי קצר../images/Emo123.gif../images/Emo80.gif

מה השיר האהוב עליכם?(כןכן זה כבר נשאל אבל זה דבר משתנה
)
איזה שיר של איגי הכי מקפיץ אותכם?
איזה שיר של איגי אתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים?
איזה איגי אתם יותר אוהבים-איגי של הבלדות("תמיד אוהב תמיד נפגע","אין לי מה לומר לך" וכו') או איגי הרוקיסטית("בדרך למילווקי" וכו')?
מה הדבר שאתם הכי אוהבים בשירים של איגי?
מה אתם הכי אוהבים באיגי בכלליות?
מה הייתה דעתכם אחרי השמיעה הראשונית של "תמיד אוהב תמיד נפגע"?
ואחרי השמיעה השנייה?
יש ציפיות מ"משחקת עם בובות",הסינגל הבא?
מה הדבר שהכי אהבתם בקריירה של איגי? מה פחות?
מה תרצו לאחל לאיגי לקראת האלבום
?

../images/Emo26.gifאני

מה השיר האהוב עליכם?(כןכן זה כבר נשאל אבל זה דבר משתנה) אממ כמעט את כולם אני מאד מאד מאד אוהבת!! עכשיו אני הכי אוהבת את בדרך למילווקי איזה שיר של איגי הכי מקפיץ אותכם? בדרך למילווקי
איזה שיר של איגי אתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים? אמממ אין לי מה לומר לך איזה איגי אתם יותר אוהבים-איגי של הבלדות("תמיד אוהב תמיד נפגע","אין לי מה לומר לך" וכו') או איגי הרוקיסטית("בדרך למילווקי" וכו')? איגי הרוקיסטית.... זאת יותר היא! אני גם מאד אוהבת את האיגי של הבלדות זו בחירה מאד מאד מאד קשה... אבל בחרתי באיגי הרוקיסטית... מה הדבר שאתם הכי אוהבים בשירים של איגי? הכל?!
את האיגיות
מה אתם הכי אוהבים באיגי בכלליות? את השיניים חחחחחח סתם אני הכי אוהבת את המוסיקה שהיא עושה! ואני אוהבת את זה שהיא נשארה חמודה ושהיא לא התקלקלה! מה הייתה דעתכם אחרי השמיעה הראשונית של "תמיד אוהב תמיד נפגע"? שזה שיר מדהים
ואחרי השמיעה השנייה? שזה שיר מדהים
יש ציפיות מ"משחקת עם בובות",הסינגל הבא? לא ממש... מה שיבוא אני אוהב
מה הדבר שהכי אהבתם בקריירה של איגי? מה פחות? שאלה קשה מאד! אני לא יודעת מה לענות...
מה תרצו לאחל לאיגי לקראת האלבום? ב=ה=צ=ל=ח=ה אני בטוחה שהיא תפתיע אותנו עם סגנונות חדשים! שתמשיך לעשות את מה שהיא אוהבת ואת מה שהיא עושה הכי טוב

nemetz

New member
עונה../images/Emo45.gif

מה השיר האהוב עליכם? תהרוג אותי לאט
איזה שיר של איגי הכי מקפיץ אותכם? סוף הטיול ("לא יודעת לאן, לא יודעת לאן, לא יודעת לאאאאאאא-ההההה-אאאאן") איזה שיר של איגי אתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים? "אין לי מה לומר לך". באופן כללי כשאני שומע את השיר הזה אני חושב על אורי, הבנאדם הראשון שהייתי מאוהב בו באמת (והיום הוא גר בניו-יורק) איזה איגי אתם יותר אוהבים-איגי של הבלדות("תמיד אוהב תמיד נפגע","אין לי מה לומר לך" וכו') או איגי הרוקיסטית("בדרך למילווקי" וכו')? קודם כל איגי של "בדרך למילווקי" לא רוקיסטית בכלל!! ואני באופן אישי אוהב את איגי הרוקיסטית, עם הדיסטורשנים ועם רם אוריון באופן כללי מה הדבר שאתם הכי אוהבים בשירים של איגי? את הלחנים שאנשים אחרים כתבו לה. מה אתם הכי אוהבים באיגי בכלליות? שהיא כזאת מאגניבה
מה הייתה דעתכם אחרי השמיעה הראשונית של "תמיד אוהב תמיד נפגע"? בסדר... ואחרי השמיעה השנייה? חביב... יש ציפיות מ"משחקת עם בובות",הסינגל הבא? אממממ... לא ממש מה הדבר שהכי אהבתם בקריירה של איגי? מה פחות? מה שהכי אהבתי- את ההתחלה, את זה שהיא הקימה להקה עם ענבל פרלמוטר וטל גורדון שהתפרקה אחרי כמה חזרות, את הגיטרות המכסחות. מה שפחות אהבתי- את "שירה בשידור" כמובן
מה תרצו לאחל לאיגי לקראת האלבום? שאף סינגל לא ייכנס לפלייליסט של קלקל"צ- זה אומר שהוא איכותי. סתאאאאאאם. שיהיה בנזונה ושיזכיר יותר את "אדום" ופחות את "בעדינות"..

BjiJiNaaA

New member
../images/Emo9.gif

מה השיר האהוב עליכם?(כןכן זה כבר נשאל אבל זה דבר משתנה) אממ תמיד אוהב תמיד נפגע, אין לי מה לומר לך איזה שיר של איגי הכי מקפיץ אותכם? יש עוד סיכוי! איזה שיר של איגי אתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים? תמיד אוהב תמיד נפגע איזה איגי אתם יותר אוהבים-איגי של הבלדות("תמיד אוהב תמיד נפגע","אין לי מה לומר לך" וכו') או איגי הרוקיסטית("בדרך למילווקי" וכו')? איגי של הבלדות
מה הדבר שאתם הכי אוהבים בשירים של איגי? את הקול המיוחד שלה !*)$)
מה אתם הכי אוהבים באיגי בכלליות? שהיא חמודה
מה הייתה דעתכם אחרי השמיעה הראשונית של "תמיד אוהב תמיד נפגע"? אהבתי
ואחרי השמיעה השנייה? כנ"ל יש ציפיות מ"משחקת עם בובות",הסינגל הבא? אני לא מצפה לכלום:) סומכת על איגי שאחרי תאת"נ היא לא תאכזב.. מה הדבר שהכי אהבתם בקריירה של איגי? מה פחות? אממ לאדעת.. מה תרצו לאחל לאיגי לקראת האלבום? המון בהצלחה!

mic22

New member
עונה ../images/Emo9.gif

מה השיר האהוב עליכם?(כןכן זה כבר נשאל אבל זה דבר משתנה) - אממ נראה לי בעדינות תמיד אוהב ומילווקי איזה שיר של איגי הכי מקפיץ אותכם? מילווקי
איזה שיר של איגי אתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים? כל מיני לאידעת איזה איגי אתם יותר אוהבים-איגי של הבלדות("תמיד אוהב תמיד נפגע","אין לי מה לומר לך" וכו') או איגי הרוקיסטית("בדרך למילווקי" וכו')? אוהבת את שניהם משולב מה הדבר שאתם הכי אוהבים בשירים של איגי? נורא כיף לשמוע אותם
מה אתם הכי אוהבים באיגי בכלליות? היא מקסימה ויש לה אישיות מדהימה והיא מאגניבה ועושה אחלה מוזיקה
מה הייתה דעתכם אחרי השמיעה הראשונית של "תמיד אוהב תמיד נפגע"? ממש אהבתי מההתחלה
ואחרי השמיעה השנייה? עוד יותר
יש ציפיות מ"משחקת עם בובות",הסינגל הבא? כן
שיר קופצניי
^^ מה הדבר שהכי אהבתם בקריירה של איגי? מה פחות? כמובן את המוסיקה הכי.. ופחות את שירה בשידור.. אבל פסדר זה לא היה ממש נורא.. פשוט מה שהכי פחות מבין הדברים שהיא עשתה
חוצמיזה, צריך להתפרנס
מה תרצו לאחל לאיגי לקראת האלבום? שיהיה לך המון המון בהצלחה ושהאלבום יצליח ויפרח
וכמובן הכי חשוב, שתהנה מכל התקופה הזאת של האלבום החדש כמה שיותר

A t z a

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo80.gif

מה השיר האהוב עליכם?(כןכן זה כבר נשאל אבל זה דבר משתנה) בעדינות
כבר שנה וחצי שזה לא השתנה
איזה שיר של איגי הכי מקפיץ אותכם? מילווקי
איך לא...וגם "קח את מה שיש בי"
איזה שיר של איגי אתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים? "אין לי מה לומר לך","האיש החסר". איזה איגי אתם יותר אוהבים-איגי של הבלדות("תמיד אוהב תמיד נפגע","אין לי מה לומר לך" וכו') או איגי הרוקיסטית("בדרך למילווקי" וכו')? לא מסוגלת לבחור..שתיהן. מה הדבר שאתם הכי אוהבים בשירים של איגי? את השילוב של הכתיבה של איגי והקול של איגי
ולחנים יפים...כיף לנסות להבין מה היא חשבה לעצמה כשהיא כתבה את השיר..כי השירים שונים ומיוחדים..
ומדהימים. מה אתם הכי אוהבים באיגי בכלליות? יותר מדי דברים
מצחיקה כזאת...מקסימה ונחמדה...מאגניבה לגמרי...מייבשת כתבים
וכו'...פשוט מלכה
מה הייתה דעתכם אחרי השמיעה הראשונית של "תמיד אוהב תמיד נפגע"? אהבתי מאוווד...חשבתי שהוא מדהים...
ואחרי השמיעה השנייה? קצת יותר אפילו
יש ציפיות מ"משחקת עם בובות",הסינגל הבא? לא
אני מאמינה שאיגי תביא עוד שיר מעולה מה הדבר שהכי אהבתם בקריירה של איגי? מה פחות? הכי אהבתי-את הדיסקים והמוזיקה,מן הסתם....הכי פחות-אין לי שמץ... מה תרצו לאחל לאיגי לקראת האלבום? המוווווווווון בהצלחה!!!!
אני מקווה כלכך שהכל ילך טוב אבל הכי הכי חשוב-שאיגי תהיה מרוצה ושמחה מהתוצאות....

עונההההההההה../images/Emo88.gif

בדיליי מה השיר האהוב עליכם?(כןכן זה כבר נשאל אבל זה דבר משתנה) אבל יש מלאא
איזה שיר של איגי הכי מקפיץ אותכם? גם הרבה.. אבל נגיד מילווקי איזה שיר של איגי אתם הכי אוהבים לשמוע כשאתם עצובים? עוד קצת איזה איגי אתם יותר אוהבים-איגי של הבלדות("תמיד אוהב תמיד נפגע","אין לי מה לומר לך" וכו') או איגי הרוקיסטית("בדרך למילווקי" וכו')? איגי הרוקיסטית אבל העניין הזה מתחיל להתיישר אצלי.. מה הדבר שאתם הכי אוהבים בשירים של איגי? הכל!
, את הכתיבה הלחן, אני פשוט מתה עליההה
מה אתם הכי אוהבים באיגי בכלליות? חחחח שהיא משוגעת
מה הייתה דעתכם אחרי השמיעה הראשונית של "תמיד אוהב תמיד נפגע"? לא כזאת אופטימית
, אבל זה השתנה.. ואחרי השמיעה השנייה? אואו
, כבר התאהבתי בשיר אחרי כמה שמיעות.. יש ציפיות מ"משחקת עם בובות",הסינגל הבא? אמרה שהוא יהיה יותר קופצני
, אז ברור שיש ציפיות
מה הדבר שהכי אהבתם בקריירה של איגי? מה פחות? אין לי שום כוונה להעביר עליה ביקורות, אני הכי אוהבת שהיא מתעסקת במוזיקה. לויודעת מה פחות. מה תרצו לאחל לאיגי לקראת האלבום? הצלחה הצלחההההההה והמון הצלחהההההההה
וכמובן שתהיה מאושרת בגללו!

למעלה