הגיע הזמן לשבור כמה מיתוסים

הגיע הזמן לשבור כמה מיתוסים

ברשותכם סקר קטן מי מן הנוכחים הוא הבעלים של ג'יפ 4X4 ? (טריוס לא נחשב לג'יפ) למי ממכם יש אופנוע ? (מעל 250 סמ"ק ) ולעומת זאת... לכמה ממכם יש מיני לפ טופ ?

פנומן 72

New member
היה לי פעם אופנוע

בנדיט 400. אם היה לי כסף מיותר הייתי חוזר לדו-גלגלי בלי למצמץ.

Matsman

New member
מה הקשר ?

אופנוע זה יותר זול מאוטו. אתה אמרת שמסיבה כלכלית אתה לא חוזר לאופנוע. אני אומר לך שאם זאת הסיבה אז תחזור לאופנוע, כי הוא יותר זול מאוטו.

פנומן 72

New member
אופנוע לא יותר זול מאוטו

החלפים של אופנוע לא זולים בכלל, שלא לדבר על הביטוח...

Matsman

New member
בחייך, רוב ההוצאות זה דלק, תיקונים וטסטים

ואין מה להשוות בין חלפי אופנוע לחלפי מכונית, וגם הביטוח של מכונית יקר יותר.

פנומן 72

New member
ביטוח של מכונית יקר יותר, איפה אתה חי חביבי ?

ביטוח חובה לרכב אני משלם 1,500 ש"ח. לאופנוע 400 סמ"ק אני אשלם 3,600 ש"ח.

Matsman

New member
זה תלוי איזה רכב ואיזה אופנוע

אבל יכול להיות שאתה צודק, אני לא בקיא בזה. בכל אופן הביטוח זה הצד הפחות כואב בכיס. על זה שאופנוע צורך הרבה פחות דלק מאוטו אתה מסכים ? זה כל ההבדל

פנומן 72

New member
צורך פחות

אבל את הכסף סופרים בסוף השנה על הכל, לא רק על דלק. תשמע, כבר יצא לי לנסוע פעם או פעמיים תחת שבר-ענן וזו היתה החוויה מהפחות נעימות שהיו לי בחיים.

Matsman

New member
לא הבנתי איך זה שנסעת בגשם עולה לך יותר

אבל מילא. בכל אופן יש חליפות טובות שבאמת מגנות מהגשם, וזה חלק מהכיף של להיות אופנוען.

Matsman

New member
אני עני מרוד

ולכן אין לי לא את זה לא את זה ולא את זה. מיני לפ טופ זה לא שימושי. 4X4 אני לא מבין בשביל מה צריך. זה סתם נטל בנסיעה בעיר. מצב אופטימלי שאני רוצה להגיע אליו הוא גם אופנוע וגם אוטו. עדיף כאלו שמזהמים את האוויר כמה שפחות. האוטו חשוב רק בשביל להעביר דברים ממקום למקום.

אופנוע ז"ל

כולל צלקות גבורה בהרבה ס"מ מעוקבים של גופתי. ג'יפ,פתוח למשך חודש. לא השתוללתי מהנאה. מיני לפטופ, לא תודה, אני סטרייט גם מצד האמא וגם מצד האבא.

למעלה