הגיע הזמן לשבת
על הכיסא...

הגיע הזמן לשבת ../images/Emo88.gif על הכיסא...

שבוע חדש בפתח והפעם התמקדות בשני גברים שרמנטיים שלא ספק זוכים להצלחה גלובלית : הראשון נמצא במקום הראשון בבריטניה אנריקה איגלסיאס והשני ממשיך להפיק שירים לנזקקים ונפגעים ארקדי דוכין. מהעימות הזה לא ייצא ראש ממשלה...

קשה , קשה

באמת שאין לי כלום נגד השניים , ואני אף חושב שאנריקה מחזיק בתואר "היפיוף ששר הכי טוב" ,וארקדי הוא מהאמנים הטובים ביותר בארצנו , אבל... מר דוכין יאלץ לתת תשלום אחרון לחברת החשמל . בגלל שאחרי שהנטאשות התפרקו ראינו מי באמת היה המוח מאחורי הלהקה הזו - מיכה שיטרית . ורק על זה ששיקר אותנו במשך שנים מגיע לראשו להערף. ואנריקה ? בואו נרקוד לצלילי הסלסה !(ביילאמוס...)

אנריקה איגלסיאס - מחבל.

אני ממש מצטער אבל הפלולה שלו מזעזעת, ובנוסף לכל הוא מאמץ "מחבל-שיק" ומקפיד על זיפים לא פוטוגניים בשילוב כובע גרב סטייל פועל בניין. לסגור את הבאסטה, ועכשיו. ומה שהכי מצער בקליפ שלו, זה לראות את מצבו של מיקי רורק - פעם סמל סקס שנוי במחלוקת, היום - סתם זקן. כואב הלב.
(בקליפ הבא אגב, אנו צפויים להופעה של אנה קורניקובה)

ג´רי - זה אתה או את ?

כי עוד מלה אחת נגד פלולות , וראה/י את עצמך כמועמד/ת לכיסא....

לא כסא ולא בטיח, לי יש חסינות

והפלולה שלו דוחה. אין מה לעשות, זו לא שומה כמו עדינה כמו אצל קרופורד או שרילין פן או אפילו מדונה - מה שיש לו זה פואד.

KM-AIR

New member
ארקדי!

מי שלא האזין לדיסק שלו "להרגיש", אז לרוץ ולעשות את זה כי זה הדבר הכי טוב שקרה למוסיקה הישראלית לאחרונה! והרי משהו טוב צריך לקרות בכל ה*** הזה! זה נע בין מוסיקה אלקטרונית ל..פופ (!) וזה אחלה! אז אל תגידו שלא אמרתי לגבי אנריקה- הוא מוביל בתחרות הגופות המושלמים... אח, הריבועים.

אין ספק שארקדי הוא מהצלילנים

היותר מוכשרים בארצנו , במיוחד אהבתי את הדואט שלו עם נועה תשבי (נסיך משהו). ועזבו אותכם מאנריקה, הוא מ-ח-ב-ל. אבל אם חפצה נפשכם באיגלסיאס בכל זאת, אתם מוזמנים לפנות לכפיל של אנריקה.

למעלה