הגיע הזמן לשים סוף לשאלת האלקטרונים

הגיע הזמן לשים סוף לשאלת האלקטרונים

אז איזה אלבום אתם מעדיפים יותר? Kid A או Amnesiac שלא תבינו לא נכון, זה לא שאני לא אוהב את קיד א' ויש בו שירים פשוט מדהימים. אבל אין מה לעשות אמניזיאק לוקח.

kittycatbone

New member
קשה... קשה...

אבל אני חושבת שבינתיים בשבילי, אמניאק גם כן ייקח. כי דבר ראשון- אותו שמעתי יותר פעמים בינתיים (קיד א' קניתי יחסית לא מזמן... למרות שגם את אמניזיאק.....) ודבר שני- למרות שאני כבר חולה על הרבה מהשירים בקיד א', בסה"כ, אני חושבת שאני פשוט אוהבת יותר שירים באמניזיאק. וגם, האווירה של האלבום אני מאוד אוהבת.. למרות שאני גם מאוד אוהבת את האווירה של קיד א', ואולי פשוט לא הספקתי להתחבר אליה
זה קשה מדי

Revol21

New member
קיד איי

בלי קשר לאיכות, כן? אם מדברים על העדפה אישית אז קיד איי הוא האלבום האהוב עלי של רדיוהד. הוא כזה עצום והסאונד שלו כל כך מיוחד. יש באלבום הזה מין משהו שסוחף אותי פנימה וכשהוא נגמר קשה לקום ולחזור לחיים כי הוא כל כך אינטנסיבי. שירים כמו in limbo, how to disappear, morning bell, motion picture soundtrack ג€ ו idioteque שהוא בעיני אחד מהקטעים הכי אדירים שאי פעם שמעתי. האלבום הזה הוא מבחינתי נקודת האין חזור של רדיוהד. השיא שלהם מבחינתי ואני לא חושב ששום דבר שהם אי פעם יעשו יצליח להתעלות על קיד איי. מצד שני מדובר ברדיוהד ומה שיפה בהם זה שאף פעם אי אפשר לדעת מי הם יהיו באלבום הבא. אז אני לא אופתע להיות מופתע. גיא.

LostChild

New member
הם הרי הוקלטו יחד במקביל

למה לנסות לבחור מי יותר טוב??

birgerking

New member
אמנזי'אק

אממ זה לא קשור שהם הוקלטו באותו זמן הם לא אותו אלבום , ואני חושב שאמנזיאק הוא המנצח, הוא יותר אמיתי יותר מרגש מקיד א' ומביע יותר נשמה, בקיד א' יש כמה שירים יפים וכמה קצת פלצניים למרות הרמה , האמת היא השהדבר הכי מיוחד בקיד א' הוא המקוריות שלו לדעתי וגם כמה שירים בולטים. בנוסף הוא בנוי טוב אבל כמו שאמרתי אמנזיאק אצלי מנצח ברמה של הבעת רגש ויופי (באמת שאינ מאוד אוה את שניהם).

Revol21

New member
זה לא ממש נכון

אמניזיאק אלה קטעים שהוקלטו לקיד איי ובסוף לא נכנסו לאלבום. שאריות אם תרצי.

מה ז"א לנסות לבחור?

רק שואל את דעתך, איזה אלבום יותר חביב עליך. זכותך להגיד שאתה אוהב את שניהם באותה מידה, או שזאת שאלת אמא או אבא בשילך:)

avki

New member
לא משנה מה תגיד, אין אבל אין על

כל הגראפיקה של Kid A. אני לא מכיר אלבום עם עיצוב יותר יפה מזה.

whatever4

New member
לא צריכה לחשוב הרבה

אמניזייק. האלבום של רדיוהד שאני הכי אוהבת (תחרות צמודה בינו לביו אוקיי קומפיוטר אבל בסופו של דבר אמניזייק מנצח).

אכן שאלת אמא אבא! :)

ואם היית שואל אוקיי קומפטיור או דה בנדס אז זאת שאלה - איזה סבא וסבתא אתה אוהב יותר ? - מהצד של האמא או מהצד של האבא?! חח

../images/Emo6.gif זה בטח הצד עם האוכל היותר טוב.

האמת שפה גם אני יכול להכריע שאוקיי קומפיוטר אצלי במידה מסויימת עולה על דה בנדס. אבל בין קיד א' לאמנז'ייק אני לא מסוגל להכריע אף פעם

BlindnDeaf

New member
אולי לא שמתי לב?

תמיד חשבתי שחוץ מ3 שירים כל האלבום מנוגן על כלים חיים... במידה מסויימת אפילו יותר מכל שאר האלבומים, עם כל כלי המיתר והנשיפה החיים שמופיעים בו.

למעלה