הגיע הזמן לשירשור הכירות

glitter8

New member
הגיע הזמן לשירשור הכירות ../images/Emo9.gif../images/Emo150.gif../images/Emo68.gif

לכבוד החדשים והחדשות בפורום הגיע הזמן שנכיר, נספר על עצמינו שם גיל מהיכן בארץ מה הביא אותנו לפה מה השאיר אותנו פה (באתי בגלל המחיר, נשארתי בגלל השירות) שיר /אלבום אהוב סיפור קצר או אגדה הקשורה לתפקידו של ברוזה בחיים שלכם

הכירות

אני אחיינית של מאיר אריאל שמי רבקהלה גרה בקיבוץ משמרות מכירה את דיויד שנים כי הוא היה מגיע לקיבוץ לבקר את מאיר יחד עם יהודה עדר ואח"כ כשמאיר נפטר נפגשנו שוב בשבעה (דיויד לא היה בארץ כשמאיר נפטר) ונפגשנו שוב בשלושים למאיר ואח"כ שנים אחרי ראיתי את דיויד עם מיומנה כשזה רק יצא והתאהבתי באנרגיות בקצב ובשירים וגם שוב הכרנו אישית והאיש הזה הוא ...אין מילים לתאר גם את פועלו וגם בכלל והערב שהיה לאחרונה "האישה שאיתי" שהיה מדהים בעיני אז זהו חברים...
אני אוהבת את רוב שיריו אין לי משהו ספציפי...

טוב אז אם אתם כבר שואלים

שמי עדית והשנה חגגתי 40.כשדיויד הוציא את התקליט האישה שאיתי הייתי בערך בת 15 ומאז התאהבתי בו ובשירים שלו .דויד הופיעה קרוב לחצי שנה עם האישה שאיתי .אני לא יודעת אבל ניראה לי שרובכם צעירים מידי כדי לזכור את התקופה ההיא.דיויד היה אז כוכב עולה.הזמר הכי פופלרי עם הכי הרבה מעריצים הוא הופיע בכל רחבי הארץ כמעט יום יום.הוא היה הזמר ששמעו אותו כמעט כל היום ברדיו בקיצור אליל.אני ואחותי היינו הקרוב ל 20 הופעות של האישה שאיתי הערצנו אותו בטירוף שמרנו כל פיסת מידע שהיתפרסמה עליו בעיתונים.וכמובן אחרי כל הופעה היינו אנחנו ועוד עדת מעריצות.מחכים לו ליד האוטו כדי לזכות לראות אותו עוד כמה שניות.בקיצור אהבה מטורפת לזמר האדיר הזה.ואז בפיתאומיות הכל ניגמר ודויד עזב את הארץ.והכל לאט לאט שכח עד לפני חודשיים.כשבמקרה ראיתי מודעה על ההופעה בהיכל התרבות.הרגשתי שאני חייבת להיות שם .וכן הייתי ונהנאתי כמו שלא נהנאתי מזמן.הכל חזר אלי מאז.ממש נוסטלגיה מטורפת קשה לי לתאר מה הרגשתי בהופעה הזו.בקיצור יכולתי להמשיך לכתוב כאן עוד הרבה אבל אני אתן הזדמנות לאחרים.אני מברכת על כך שכיום יש פורום כזה שאפשר לחלוק עם אחרים אהבה וה ערצה שכזו.פעם לא היו דברים כאלה. היו שלום בינתיים וסליחה על כך שממש לא קיצרתי.

glitter8

New member
הי עדית,

אני זוכרת כילדה את התקופה שדיויד היה הדבר החם ברדיו ובמוזיקה, להופעות לא הלכתי כי הייתי קטנה, אבל אני זוכרת את הנסיעה שלו לחו"ל. אלא שהוא כבר בארץ הרבה שנים והפורום קיים כבר 5 שנים, אז אין תרוצים...
ואת בהחלט מוזמנת להרחיב, כי באמת רוב החברים פה צעירים ולא היו בהופעות של האישה שאיתי המקוריות.. מה ממש היו מבריחים אותו לאוטו מרוב מעריצות?

עינבל-שם מקסים

היום בדיעבד אני לא מבינה איך פיספסתי אותו כל השנים האלה .נראה לי שקצת כעסתי עליו שעזב אותנו ככה בפיתאומיות כזו והשאיר את כל אוהביו בהלם מוחלט.אבל למזלי התעוררתי .ועדיף מאוחר.....כך שדויד זכה בעוד מעריצה שמהיום לא תפנה לו עורף לעולם

לגבי השאלה שלך אז

אף פעם הוא לא ברח לאוטו.הוא היה מאד סבלני .ולמרות העיפות שאחרי ההופעות הוא לא היה עוזב עד שלא חתם והצטלם עם אחרון המעריצים.ובשיא הסבלנות.

glitter8

New member
ממש כמו היום../images/Emo13.gif

גם היום- אותו הדבר, מצטלם, חותם וחביב לכולם..(לפעמים יש לו סבלנות יותר מאשר למעריצים)

למעלה