הגיע הזמן לשני מכשירי Low-End

• פותח הנושא em28
  • פורסם בתאריך

em28

Well-known member
כידוע לכם אני מעדיף מכשירי דגל משומשים, אבל אלו שאני רוכש בשבילם רוצים "רק חדש, כאן ועכשיו" - אז גם המתנה למשלוח ירדה מהפרק.
מפרטים אני יודע לחפש לבד, אז מקיאי הפרטים - זה לא המקום בשבילכם.

אז מה אני צריך ?
1. מכשיר פשוט-פשוט-פשוט, שיחליף Doggee שנרכש ב-218 ש"ח והחזיק מעמד כמעט שנתיים.
מכשיר הכי Low-End שאפשר, ישמש לשיחות, WA, וצפיה בתמונות/וידאו של הנינות מאלבומי גוגל.
חשבתי להתפרע הפעם "ולהשקיע" באיזה שיאומישקרגלשהו בסגנון ה-Redmi 4 של פעם.

2. מכשיר פשוט-אבל-עם-יכולות שיחליף את ה-LeeCo שמסרב למות למרות שכבר אין לו מסך, סוללה ומצלמה סבירים.
פה צריך מכשיר שלא יתקע מפאר היצירה של צוקרברג (פייס-גרם-אפפ), יאפשר שעות של זום, יעלים את השחורים ויאפשר צילום וידאו סביר.
הציעו לי את הנוט-9S, אבל האם 4GB על שיאומי זה מספיק ?

הצעות ?

z1george

Member
מנהל
א. 4GB מספיק לצרכים אם אין גיימינג
ב. מעדיף את הפוקו m3 על פני ה9S בגלל מחיר, סוללה. יש אותו סביב 550 שח בזאפ

אחד הבנים שלי משתמש בו כבר חודשיים ומאד מרוצה (אל תתרגש מהטרולים שישפכו פה מפרטים)
מסך ענק, סוללה ענקית, רמקולים חזקים וכפולים. אני קניתי באלי אקספרס סביב 120$ אבל אתה לא רוצה לחכות (סמיילי).
אגב, יש לי כייסויים ומגיני מסך, (אל תקנה אותם בארץ ב120 שח תוספת, אם זה יוצא לפועל בסוף).
חסרון אחד, אין nfc לכן צריך לבוא לחדר ליד, לטעון את הרב קוו אצלי

binon

New member
רב קו זה כבר לא החסרון היחידי אם אין NFC
לאחרונה נוספה האפשרות של תשלום בנייד לבעלי מכשירים תומכים... פשוט תענוג. מצמידים את הנייד למכשיר החיוב והעסקה מתבצעת.

לוייםLEVIM

Well-known member
REALME 6:

עברית לא משהו, אבל משתפר כל הזמן
NFC
הקלטת שיחות
קייס מסיליקון ומגן מסך חינם

699 שקל

em28

Well-known member
אז מסתבר שיש לשיאומי 2 מכשירים בסיסיים שהם כמעט אותו דבר - Xiaomi Redmi 9A ו-Xiaomi Redmi 9C.
מכשירים די דומים שנמכרים בזאפ ב-400-450 ש"ח וב-550-600 במציאות.
לא רואה הבדל משמעותי ביניהם - האם הם לא חלשים מדי?
במקביל יש את ה-C3 של רילמי שהוא קצת יותר חזק אבל יותר יקר ואת הסמסונגים A01/02 היותר זולים.

להזכיר, הדרישות הן שיחות, וואטסאפ, סינכרון גוגל פוטוז.

מסתבר שמכשיר השני צריך להיות מיד-ראנג' או אפילו מכשיר דגל - הכל תלוי אם אעביר לה את ה-OP6 שלי.
אבל נתמקד ב-MID:
אז יש את X3 של שיאומי, הנורדים של OP, ה-6 של רילמי - יש למישהו נסיון איתם ?

JEK12345JEK

Well-known member
אז מסתבר שיש לשיאומי 2 מכשירים בסיסיים שהם כמעט אותו דבר - Xiaomi Redmi 9A ו-Xiaomi Redmi 9C.
מכשירים די דומים שנמכרים בזאפ ב-400-450 ש"ח וב-550-600 במציאות.
לא רואה הבדל משמעותי ביניהם - האם הם לא חלשים מדי?
במקביל יש את ה-C3 של רילמי שהוא קצת יותר חזק אבל יותר יקר ואת הסמסונגים A01/02 היותר זולים.

להזכיר, הדרישות הן שיחות, וואטסאפ, סינכרון גוגל פוטוז.

מסתבר שמכשיר השני צריך להיות מיד-ראנג' או אפילו מכשיר דגל - הכל תלוי אם אעביר לה את ה-OP6 שלי.
אבל נתמקד ב-MID:
אז יש את X3 של שיאומי, הנורדים של OP, ה-6 של רילמי - יש למישהו נסיון איתם ?

מכשיר משונמך:
POCO M3
64/4
מעבד נורמלי וחזק מA וC
מחיר בסביבות 600 שקל

מכשיר אמצע:
REALME 6
יש לחבר שלי את המכשיר והוא מאוד מרוצה ממנו
128/4
מעבד חזק מאוד
NFC
הקלטת שיחות
מחיר 700 שקל מכשיר יבואן רשמי

NORD N10 5G
128/6
מעבד חזק
NFC
מחיר בסביבות 1070 שקל
1200 שקל מכשיר יבואן רשמי

POCO X3 NFC
128/6
מעבד חזק מאוד
NFC
מחיר בסביבות 970 שקל
1100 שקל מכשיר יבואן רשמי

z1george

Member
מנהל
לאו אנד
9A/C אובג'קשן... רק 2/32
מעט מדי ב2021. ה2 =יסגור דברים ברקע, ה32 ברוטו יתמלא תוך חודש, כמו' רשמת, חלש מדי
לאוו אנד, המלצתי על הפוקו m3 מה דעתך

מיד אנד? תעביר את הOP6 שלך

em28

Well-known member
לאו אנד
9A/C אובג'קשן... רק 2/32
מעט מדי ב2021. ה2 =יסגור דברים ברקע, ה32 ברוטו יתמלא תוך חודש, כמו' רשמת, חלש מדי
לאוו אנד, המלצתי על הפוקו m3 מה דעתך

מיד אנד? תעביר את הOP6 שלך
להזכיר, הדרישות הן רק שיחות, וואטסאפ, סינכרון גוגל פוטוז.
האחסון לא יתמלא מהר כי התמונות של הנינות מסונכרנות מאלבומי גוגל (המכשיר הקודם היה עם 16GB).
ה-M3 מגיע בקלות ל-600-700 ש"ח, כבר לא כל כך LOW.

ונניח שאעביר את ה-OP6 שלי, זה אומר להקפיץ את המחיר פי 2 ויותר ולא לקבל הרבה יותר מה-6.

frankthe2

Active member
להזכיר, הדרישות הן רק שיחות, וואטסאפ, סינכרון גוגל פוטוז.
האחסון לא יתמלא מהר כי התמונות של הנינות מסונכרנות מאלבומי גוגל (המכשיר הקודם היה עם 16GB).
ה-M3 מגיע בקלות ל-600-700 ש"ח, כבר לא כל כך LOW.

ונניח שאעביר את ה-OP6 שלי, זה אומר להקפיץ את המחיר פי 2 ויותר ולא לקבל הרבה יותר מה-6.
תראה, אתה ביקשת בלי מפרטים ובלי נתונים טכניים וכו'. חייך אכלת אותה!
קיבלת המלצה על poco m3 שמחירו מתחיל ב 560 בזאפ. לחברה שלי יש את הנוט 7 של שיאומי. עם ציפסט כמעט זהה (snapdragon 660 לעומת snapdragon 662 ב poco m3 וביצועים כמעט זהים) ו 4 גיגה זיכרון. השימוש - ואטספ, שיחות, וידאו בזום/ואטספ, פייסבוק, חדשות, שיחות. נשמע לך מוכר? אז בסיכום העניין - המכשיר בהחלט מתאים למשימה ומחירו תואם לתקציב המשוער שלך.
לגבי מכשירי 9a/c - ממש לא! יש לי חברה עם מכשיר כזה והאכזבה והיאוש מהביצועים ניכרת מאוד בקול שלה כאשר מדברים על המכשיר. עכשיו צריך לשכנע אותה להוציא עוד פעם 600-700 ש"ח כדי לקבל מכשיר נורמלי ולתת את הנוכחי לקרובת משפחה שלא צריכה כלום רק שיחות.
לעתים אין ברירה אלא להשקיע 150-200 ש"ח יותר.

נערך לאחרונה ב:

em28

Well-known member
יום בחירות - אז בחרנו:
שני M3 נרכשו ברשת GoMobile - אוברקווליפייד למשתמשת אחת, כנראה מתאים לשניה.
ה-X3 התגלה כמכשיר כבד ולמרות שהוא יותר מתאים למשתמשת הצעירה (הטענה מהירה, מעבד עדיף ו-6GB) סירבה להתמודד עם המשקל העודף.
כצפוי, אין קשר בין המחירים בזאפ למחירים בפועל (בדיוק נגמר המלאי וכו').

למעלה