הגיע הזמן ל:
סיכום שבועי

הגיע הזמן ל:
סיכום שבועי

הטוב של השבוע:

הפחות טוב של השבוע:

מאכל השבוע:

סרט השבוע:

ספר השבוע:

בילוי/ יציאת השבוע:

תוכניות לסוף השבוע:

תמונת השבוע:

(ואתם מוזמנים להוסיף סעיפים)

השבוע שלי

הטוב של השבוע:
מצאתי עבודה

הפחות טוב של השבוע:
אני מתחילה לעבוד רק באמצע נובמבר.. קיוויתי להתחיל לפני.

מאכל השבוע:
נודלס עם ירקות מוקפצים

סרט השבוע:
סדרה - האנטומיה של גריי. אני במרתון והתחלתי את עונה 6.

ספר השבוע:
עדיין החלק השני של "חלף עם הרוח"
אני קוראת לאט.

בילוי/ יציאת השבוע:
כלום. רק הסעות לילדים.

תוכניות לסוף השבוע:
מחר בבוקר אולי יבואו חברים. אני מתכננת להכין פנקייקס (או כמו שסקארלט קוראת להן - חמיטות).

תמונת השבוע:
השבוע אין!

bimbo.

New member
אופה יקרה,
על העבודה החדשה

תתפלאי לשמוע, אבל גם אמצע נובמבר יגיע.
מאחלת לך עבודה נעימה ומלאת הנאה

איזה יופי! ברכות למציאת העבודה החדשה!

ואני כל כך מקווה שיהיה ל ך טוב.
האמת, יש משהו מגניב באמצע נובמבר, ככה את יכולה להיות מוכנה באמת, לגמור את כל הסידורים, למצוא גן וכו' - ולבוא להתחלה - כשאת כולך רגועה, שקטה, ו.. מוכנה!

Sigal H

New member
לזכר ההודעה שכתבתי ואבדה במרחב הוירטואלי

היא דווקא הייתה חמודה, עם הסעיפים והכל. נו, מילא. הנה לכם תקציר נטול-סעיפים ועמוס-חיוכים של אירועי הסופ"ש הזה:

הבית המתחדש שלי מצוחצח למשעי והרצפה כבר מחכה בכליון עיניים להשוויץ כמה הרהיטים מחמיאים לה. עדיין צריך לטפל בכמה דברים (כמו הדלתות: דלת אחת גדולה מהמשקוף שלה, השנייה קטנה ממנו, ושתי דלתות הזזה כבדות כל כך שאני לא יכולה להזיז אותן. אין, הם ממש השקיעו שם
), אבל אני לא מוכנה לחכות יותר. ובכן, הארגזים הולכים ונערמים, אחי יבוא עם הטנדר מהעבודה (כי הטרקטור של הנוי לא פנוי כרגע) ונתחיל להעביר דברים. הגיע הזמן להציב עובדות בשטח

ו... לא זוכרת מה עוד רציתי לומר, אז פשוט נסתפק בחיוך נבוך ועיניים נוצצות.

שיהיו לנו ימים של טוב מטוב

11161

New member
איתך בשעה קשה זו

מי יתן ונשמתה האומללה של ההודעה בתפוז, תזכה סוף סוף בשקט שכל כך חיפשה במהלך חייה, ותמצא את מקומה בשדות הערבה האינסופיים של המוני המוני הודעות תפוזיות שלא נשמרו כרגיל.

מי יתן ועוד יבואו ימים טובים יותר, ימים בהירים ושטופי שמש ומלאי אוכל מזין ושעות שינה מספקות, ומה לא בעצם (ונאמר הללויה)

(אה, ותתחדשי!)

Sigal H

New member
דקת דומייה.

ומיד עם השנייה ה-61, קפצוצי שמחה - ראיתם את זה? עמדתי דקה שלמה על הרגליים! ווהו!
ואתמול גיליתי עובדה מדהימה ממש: בבית המתחדש, יש לי די מקום לתפוס תאוצה עם שרול. הו, כמה שכולי מדוגדגת בציפייה לעבור כבר

(אה, ותודה!)

אין לך קצה!

את משו את.
גם הטרקטור של הנוי וגם את. אתם פשוטמשהו מיוחד. גלולת שמחה אמתית.
נשמע שבקרוב לא יהיו לי יותר תירוצים, ונצטרך להיפגש. או לבוא אלייך...

איז היופי נשמתעת ההתקדמות של הבית החדש!
אני ממש מחכה שתודיעי על סיום השיפוצים, ו. אולי תעלי לנו איזו תמונה? של הרצפה בצורת פרקט? משהו אחר?

יהיה מסקרן!

Sigal H

New member
כמובן

אל תחשבי שלא אעלה לפה תמונת שוויץ. חלק מהארונות יגיעו ביום שישי, ואחי החמוד שריין לנו את הטרקטור של האבוקדו לשבת. אם מרפי ייצא לחמשו"ש, יהיה לי במה להשוויץ ממש בקרוב

למעלה