הגיע הזמן שאומר שלום...

יו איפה

New member
הגיע הזמן שאומר שלום...

שלום לכולם/ן אחרי הרבה זמן שאני משתתפת פסיבית בפורום רציתי להגיד שלום כמו שצריך ועד כמה חיזקו אותי דברים מהפורום. אני יודעת שאני אעבור את השינוי (MtF) החיצוני כי את הפנימי כבר התחלתי מזמן (מבחינת הבנה...) "הגעתי ואין לי סיבה ללכת" תמר

כיף ונעים לשמוע... אוהבת, מעיין..

ברוכה הבאה!. מה את מספרת על עצמך?. גיל/תחביבים/מיקום/מטרות/דרכים

יו איפה

New member
אחרי כל השאלות את רוצה להעלם?

אני מקווה שכבר הוצאת את כל התיסכול או משהו דומה ואני מקווה לראותך כאן עוד ועוד תמר

תודה נשמה.. הבעייה שזה לא רק תסכול

ושזה כבר מגיל גן.. וזה ממש המון!. גם בבית וגם מחוץ לבית..ארוך!.

יו איפה

New member
קצת על עצמי... :

עברו עלי כבר 22 שנים בחיי בבי"ס למדתי גרפיקה ועיצוב ועוד חצי שנה אני מתחילה ללמוד עיצוב תעשייתי הספקתי לעשות צבא מלא (בעעע.. 3 שנים) וכרגע אני מחפשת עבודה זה העיקר כרגע אני כבר חודש וחצי בבית 'מבלה'זמן איכות עם עצמי ונשארת אופטימית...

יו איפה

New member
אין כמוך

לא מפסיקה לפרגן מקווה לראות אותך כנראה שבוע הבא ההופעות בים המלח עשו לי חשק לפסטיבל (ולכל מי שעוד זוכר אני בטוחה שכולם מתגעגעים לפסטיבל ערד שלא יחזור להיות שכמותו בקרוב)

יו איפה

New member
לילה מלא חלומות לכולם

לילה טוב אני מקווה שתחלמו על עצמכם כמו שאתם אוהבים ואוהבות. בזמן האחרון אני מרגישה שאני הכי אמיתית שאפשר בחלומות שלי לא צריך הסברים והתחמקויות שם תמיד הייתי אני... חלומות מתוקים

eleberth

New member
היי מתוקה.....

היי דרלינג אני כל כך שמחה שסוף סוף החלטת להצטרף אלינו עכשיו נוכל להשאיר הודעות אחת לשניה שמחה ואוהבת ara

למעלה