הגיע הזמן שאני אפנק את החברה :)

יעלי S

New member
הגיע הזמן שאני אפנק את החברה :)

היי, לחברה שלי ולי היה חצי שנה לא מזמן.. את האמת שהיינו בתקופה לא משהו ומאז דווקא המצב השתפר. העניין הוא שבוונלטיינז היה לי מבחן ענק למחרת אז ממש לא עשינו כלום וקצת לא נעים לי ממנה.. אז חשבתי אולי לקחת אותנו לחופשה איפשהו בצפון, קצת שקט.. על מה אתם ממליצים? איזה איזור, בית מלון, אטרקיות? וחשוב שזה לא יהיה מזדקן כזה... תודה!!

רמת הגולן!

צימרים ברמת הגולן , זה הכי טוב בבחירת צימרים לפי דעתי. כמובן שלחפש דילים באינטרנט יכולים להוריד לך את המחיר ביותר מחצי! ונראלי שאני יכולה לארגן לכם הנחות לכל מיני אטרקציות באיזור אם תרצה.

יעלי S

New member
מה למשל?

ועל איזה הנחה את מדברת..? באיזה סכום נראה לך שאפשר להשיג? את האמת שכבר דיי הציעו לנו הנחה על מלונות של ישרוטל.. ואנחנו מתלבטות אם ללכת על זה, בינתיים אנחנו שומעות עוד קולות..

אוקי אז ככה

השאלה אם את בכלל בכיוון רמת הגולן. את יודעת, כרטיסים מוזלים לחרמון, במידה ואת רוצה לצאת לנופש בקיץ אז 1+1 על קייאקים.פיינטבול. כאלו אטרקציות. בסגנון הזה. אבל החרמון מפוצץ ככה שלא יודעת כמה מומלץ לטרוח להגיע לשם, כל כך הרבה פעמים סוגרים פה את הכביש ואת החרמון. וסליחה חשבתי שאת זכר קודם .

יעלי S

New member
כל אלה שלא הבינו -

לכמה בורים פה יש בעיה עם יחסית חד מיניים.. שיהיה להם בכיף עם הבורות שלהם, זה בעיקר מעורר רחמים. וליחיד/ה שהגיב כמו בנאדם - תודה רבה! ולגבי הפיינטבול - זה לא כואב ממש? אנחנו שתי בנות בכל זאת.. חח

איש באמונתו יחיה

זוהי דעתי. מי שבוחר לסלוד מזה , ומי שבוחר להיות כזה. ופיינטבול? ממ.. כן חח.. קצת אני מאמינה ... ראיתי כמה עם סימנים כחולים אחר כך. אבל זאת אטרקציה לאוהבי אקשן.

לווא דווקא,

מתכוון שאני נגעל... אבל יכול להיות, אני זה לא הוא ואני גם לא מוסמך לייצג אותו, כל מה שאני רושם זה אמונתי ודעתי בלבד!

למעלה