הגיע הזמן שגם אני אבכה על באד ביט

2המרפא

New member
הגיע הזמן שגם אני אבכה על באד ביט

אז ככה טורניר 12 איש 100 שקל כניסה 5 אחרונים כשאני שני בצ`יפים. קיבלתי פוקט אס בכפתור עושה רייז גדול כשהציפ לידר בביג עושה לי קול. פלופ קינג ג`ק 4. הבחור צ`ק אני רייז הוא רי רייז. בשלב הזה הבנתי שהוא עם קינג ודחפתי אול אין. הוא חשב כמה דקות ועשה קול פותח קינג 10. בטרן יצא 9 עלה מה שגם נתן לי את הפלאש דראו והוריד לו שתי אאוטים. ככה שהוא נשאר 3 אאוטים. כמובן שבריבר יצא 10 אדום ואני הלכתי הביתה.

2המרפא

New member
האמת הוא לקח בסוף והיה לו את אחד הימים

האלה שבהם אתה תופס הכל. כעקרון הוא השחקן הכי טוב ששיחקתי אי פעם נגדו בגלל זה הפתיע שהוא השווה את זה במיוחד מולי כי לשנינו יש היסטוריה ארוכה. הוא עשה טעות חמורה כשהוא השווה אותי ותפס בריבר אבל זאת לא הייתה הפעם הראשונה במשחק שהוא השווה רייזים ענקיים עם ידיים יותר חלשות ותפס בריבר. זה המשחק הכי גרוע שהוא שיחק שאני ראיתי ובאופן אירוני הוא שלט כמעט בכל שלושת הטורנירים. פשוט מבאס אותי כי אם הייתי לוקח את היד הזאת הייתי נהפך לצ'יפ לידר ענק ושולט בשארית המשחק.

יכול להיות הוא החליט להשתגע

גם לי יש ימים כאלה שאני בא ומשחק כמו מטורף רק בשביל לבלבל את היריבים אבל תסכים איתי שבטורניר אתה תעדיף לא להיכנס לעימותים עם מקום שני על השולחן כאשר אתה ציפ לידר במיוחד עם יד כמו KT אם הוא היה נכנס מול שורט סטאק הייתי אומר בסדר אבל מול שחקן שיכול לפגוע בך קשה לא הייתי עושה אם שחקן טוב תופס יום אין לך מה לעשות כששחקן רע תופס יום רק תהיה סבלני ותיקח לו את הזיטונים

2המרפא

New member
לא היה לי הרבה מה לעשות ביד הזאת

כל מה שנשאר לי היה לדחוף במקרה שהוא משחק על הפלאש דראו. הוא בכלל שם אותי על פוקט מלכות שלצערי לא היה לי כי הייתי תופס סטרייט.

יוהדיקו

New member
לפעמים יש לך הרגשה חזקה על יד גם על KT

כבר קרה לי שהבסתי AA עם J7 סודט בלי לקבל פלאש ולאורך היד הוא היה אגרסיבי ואני ידעתי שיש לו זוג גבוה AA/KK זה מעצבן רצח אבל זה פוקר. ד"א כמה פעמיים היה למישהו AA ואתה יצאת מהיד וראית שאם היית משווה היית לוקח תקופה?

2המרפא

New member
לא כל כך הרבה האמת.

לרוב הקיפולים פרי פלופ שלי אדירים אני גם ככה לא מקבל כלום אח``כ /tapuzforum/images/emo6.gif

shaywh

New member
בערך כל סוטד נותן לך תחושה של "תשחק אותי"

זה לא אומר שזה רווחי

למעלה