הגיע הזמן שגם לנו יהיה שרשור

XkoalaX

New member
הגיע הזמן שגם לנו יהיה שרשור../images/Emo32.gif

OK, אז החלטתי לפתוח כאן ביוזמה חדשה, במסגרתה כל אחד מחברי הפורום הנכבד (אני חושבת שאנחנו שלושה, לא?) ימליץ על אמן/אלבום/שיר שלהם הוא מאזין לאחרונה. הרי ידוע שמעריצי פרינס ניחנו בטעם מוזיקלי פנטסטי, אז למה לא לחלוק כמה תובנות עם כולם? מתחילה בהמלצה משלי: Jose Gonzalez השוודי (!) הוא התגלית החביבה עלי בחודשים האחרונים. הבחורצ'יק המכוער להפליא, מפתיע בביצועי רוק-פולק אקוסטי, עדין ו...טוב, אין לי מילה אחרת לתאר, אז פשוט "אינטימי". "Veneer", הוא אלבום הבכורה שלו והוא בן 30 דקות בלבד, אבל כל כך מרגש ונוגע. זה האלבום השנה החולפת שלי, אגב (כן, אפילו שהוא קצת יותר ישן מזה). אפשר להקשיב לחלק מהיצירות פה. כן, חבריי המלומדים? תנו בראש!

HeavenlyB

New member
אווו, זה אתגר בשבילי

לצערי לא יוצא לי להתפס על משהו ספציפי חוץ מפרינס. הוא היחידי שמצליח למשוך אותי. האלבום האחרון אליו נמשכתי היה של סטיבי וונדר. ולא בגלל שפרינס מנגן גיטרה באחד הקטעים, אלא כי הוא ממש פאנקי ומהנה. אחרי שראיתי את ההפועה ב-BET, אני מאוד נמשך לשיר Sweet Things של צ'אקה קאן. אני כמובן תמיד יכול להמליץ על ה"מקומית" תמר אייזנמן, שהשיר Rings הוא החביב עליי ביותר (ולא רק בגלל שאני מיקססתי אותו).

DJ$upreme

New member
אני מת על האלבום של ביונסה

אפילו כתבתי עליו ביקורת די ארוכה אבל אני אחסוך לכם - הוא פשוט תענוג קופצני וFאנקי כמעט ללא סייג. ואם להתפס בשיר, אז SUGA MAMA....שבו ביונסה מזמינה אותי לשבת ON HER LAP. יותר מזה? לעומת זאת לא הצלחתי להחזיק יותר מחצי אלבום של ג'נט ג'קסון. אסון מעציב ביותר.

XkoalaX

New member
ממשיכים!

it's a multiple options kinda thread לאחרונה, גיליתי אמן סקוטי (אח, אני כל כך חובקת עולם!) מוכשר בשם Paolo Nutini, שהתברך בקול מדהים וטווח שירה נאה. אין פה שום יציאה מוזיקלית מבריקה, אבל העדינות של היצירה שלו מאוד נוגעת בי. רוצים שהיא תגע גם בכם? בבקשה. וגם על לא דבר. דרך אגב, אני ממש צריכה למצוא עבודה... הוכחה? בכיף שלי: girl gone purple קואלה מתחרפנת לה לאיטה.

dgil

New member
flaming lips

האחרון שלהם הוא אולי ה-אלבום של השנה מבחינתי זה ה sophtware slump של 2006. טוב,אולי זה בגלל שראיתי אותם בהופעה לפני שבוע,אבל בלי קשר - אלבום מעולה! חוצמזה - פרגי הביאה אותה בדיסק לא רע בכלל מסוגו כמו שאומרים.

XkoalaX

New member
כולכם קקות...

למה? כי אני מנסה לפתוח פה שירשור שיגבש אותנו (כמה אנחנו כבר, ארבעה ביום טוב?), ופתאום כולם פה (כל הארבעה?!) סותמים ת'פה, כאילו שהם לא חובבי מוזיקה או משהו כזה. אז יאללה כבר! להמשיך את השירשור OFF הזה ולתת בראש: ההמלצה שלי היום: Ray Lamontagne. מדובר באמריקאי לבנבן ועל גבול התמהוני (גם במראה וגם באופי), עם סיפור חיים לא פשוט גם כן. הבנאדם סיים את לימודיו בתיכון והחל לעבוד במפעל נעליים (65 שעות בשבוע) בלואיסטון, העיר בה גר, הממוקמת במדינת מיין. יום אחד, הוא התעורר למשמרת במפעל שהחלה ב - 04:00, לצלילי שיר שבקע משהעון המעורר/רדיו שלו. השיר היה של Stephen Stills ובו ברגע הוא החליט שהמוזיקה היא תכלית קיומו ושהוא עוזב הכל, כדי לרדוף אחר התשוקה האמיתית שלו. כיום, לאחר שהקליט והוציא לאור שני אלבומים יפיהפיים, ההתמכרות קלה במיוחד. קפצו לדף שלו ב - myspace ותתרשמו מהאמן הנפלא הזה, שמושפע באותה המידה מריי צ'ארלס, אוטיס רדינג, ג'וני מיטצ'ל, בוב דילן וניל יאנג. כן, אני מחכה לרשמים ממכם, חברים. carry on.

dgil

New member
paul simon - surprise

אחד האלבומים הטובים יותר שלא שמעתם השנה בריאן אינו נותן לסימון edge מחודש. מומלץ במיחוד שיר 5!

למעלה