הגיע הזמן שוב לפרגן

meital G

New member
הגיע הזמן שוב לפרגן ../images/Emo249.gif

מזמן לא עשינו את זה |נבוך| אשמח לאללה אם תחת שרשור זה תמליצו על בלוגים של גולשים אחרים שאתם קוראים בקביעות ושווים קריאה... ופרגון.
ובינתים.. ערב נעים :)

פנומן 72

New member
איך אפשר לדעת לאיזה בלוגים אני רשום?

יהיה לי יותר קל להמליץ. חוץ מזה אני בספק אם אנשים יוכלו להמליץ באופן גלוי - כי יותר מאשר יש בו הבעת אמון בבלוגרים מסוימים - יש בו הבעת אי אמון בכל היתר. בעיה.

meital G

New member
לדעתי יהיה יותר מדליק ומעניין

לספר על בלוג חדש שגילית או פוסט שיצא לך לקרוא לאחרונה ולהגיד "וואו". אני חושבת שיהיה מקסים אם אנשים ימליצו באופן גלוי וגם מועיל.

יש לי, יש לי!

תודה לחמוציות שהביאוני עד הלום, ודאגו שיהיה מעניין באתר בימים האחרונים עם שלל תקלות!

אז נכון, מיטל

שהדיון שפתחתי בפורום הבלוגייה אינו נכלל בחובה שלך של מעורבות סמלית בקהילת הבלוגרים, אותה את מיישמת מדי פעם בפתיחת שירשור המלצות או בלייק שלך לפינה של נטע (הייתה תקופה שגם כתיבה בבלוג שלך היה חלק מהניסיון הזה, אבל אני רואה שירדת מזה). אבל בכל זאת, מועלית שם טענה לא פשוטה כלפי מקדמי התוכן והתייחסות מצידך לאותו שירשור הייתה יותר מאשר במקום. אז כן, אני רואה כאן מגמתיות ברורה מאד של האתר בכך שביומיים האחרונים קודמו לעמוד הראשי של האתר שתי הודעות שונות + פוסט מבלוג שעוסקים בנושא אחד: לא רוצים את אור גלעדי בכוכב נולד. מה שמאד מעניין הוא שמנהל פורום כוכב נולד רצה למחוק את אחד מאותם שירשורים שמקדמי התוכן ראו לנכון לקדם לעמוד הראשי! , כיוון שלטעמו השירשור היה קוטל והתייחס אל אור ברמה נחותה. אלא שעקב בעיה טכנית הוא לא יכול היה (מדובר בזיקי, מנהל פורום כוכב נולד -תוכלי לאמת הדברים מולו) לעשות זאת והשירשור נשאר על גבי הפורום במשך זמן רב , במהלכו הוא גם קודם, כאמור. אז לפחות תתייחסו. תאמרו במוצהר: כן, אנחנו משרתים את הרצון של טדי הפקות ומלכלכים על אור כדי ________ (כאן צריך להשלים את הסיבה שמהווה את האינטרס של ההפקה. יש לי כמה השערות, אך זה לא משנה). כי משום מה את השירשורפלצת שנפתח בפורום כוכב נולד ומביע תמיכה באור גלעדי מקדמי התוכן לא ראו לנכון לקדם, אבל שני שירשורים אחרים שנכתבו ברמה של ילדה עצבנית בכיתה א' (משהו כמו "אור הוא כזה שוויצר ומעאפן , יאללה כבר שיעוף") ועסקו בכמה אור גלעדי דפוק, ראו גם ראו לנכון לקדם. וברצף. ולצד פוסט בעל תוכן זהה. אז שלפחות יהיה לך הכבוד להגיב לנושא ולומר זאת בפה מלא ולא לברוח ולהתחבא אי שם במשרדים ולצוץ מדי פעם לאיזה שירשור "הכל-טוב-ויפה-בא-נמליץ-על-בלוגים". אם יש לכם אינטרסים שכאלה, תהיו מספיק חכמים להסוות אותם, או לפחות להתמודד עם ההשלכות של שיעבוד לאותם אינטרסים. אתם מתחילים לאבד את הצפון. יש גבול לאן שאתר יכול לרדת כדי להשיג כסף. ותחסכי את החפירה על זה שזה אתה מסחרי שצריך הכנסות. לפני 3 שנים תפוז לא היה מדמיין בסיוט הגרוע ביותר שלו שהוא ישנה את שמו לחמוציות.

wranger

New member
אבל פה לא פורום כוכב נולד

וזה יכול היה להיות יופי של מסר אישי או הודעה בפורום תפוז משוב.

meital G

New member
צר לי אבל

אבל אני לא מספיק מעורה ברכילות מאחורי כוכב נולד וגם לא מכירה את הקונספרציות לכל הקשור לאור גלעד. הייתי מצפה ממך (ומכל גולש אחר) לא לצאת בהאשמות מהסוג שכתבת מבלי להיות מודע ולהכיר את הפרטים. יש לי שתי עצות עבורך ראשונה - אם בעיניך אור גלעדי מתמודד ראוי וצריך להישאר ולהגיע בגמר, הייתי ממליצה לך לכתוב תגובת בעדו וממליצה עליה לקידום. מי יודע, אולי זה יעשה את ההפקט הנדרש. ושניה ואחרונה - פורום הבלוגיה אינו הפורום הנכון לדיונים מהסוג הזה. אני לא מכירה את הפרטים. אתה מוזמן לפנות אליי במסר אישי בצירוף כל הפרטים ואני מבטיחה לבדוק ולחזור אליך. .

ערב טוב מיטל היקרה (ההמלצות שלי)../images/Emo140.gif

כל הכבוד לשרשור הזה וכיף להמליץ על בלוגרים אחרים, אני נוהגת לעשות את זה הרבה בבלוגים שלי אז הנה כמה, ואעשה זאת בכמה הודעות הבלוג של יחיד, גם כותב שירים, גם מצייר, בלוג מאוד מיוחד ויפה http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=skia הבלוג של תושב חוץ, בלוג מיוחד עם מלא הסברים והשקעה כעזרה לבלוגרים ולגולשים http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=bean הבלוג של שרוני 18, רשומות מלאות מחשבה ותובנה בלוג מאוד מומלץ http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1598584 אמישך בעוד שרשורים כדי שיראו ומיטל תבורכי!! לילה טוב מוזהבת

הבלוג של תושב חוץ

בלוג עם השקעה ואיכפתיות לבלוגרים ולגולשים עם הסברים סרטונים, מדהים, הרבה דברים למדתי מהבלוג של תושב חוץ היקר http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldernam... מיטל אם אמשיך, 3 עמודים מינימום של מומלצים יהיה שלי וכרגע קשה גם לגלוש, תקלות, ולכן אמשיך מחר לילה טוב מוזהבת

פנומן 72

New member
את מביכה את עצמך

אין שום בעיה עם זה שאת מעריצה אותו אבל הבעת הערצה באופן שאת מביעה - הופכת אותך לפאתטית, ואם אני לא טועה גם הערתי לך על זה בעבר. תחשבי על זה, עאלק סגידה.

למעלה