הגיע הזמן שיהיה גם פורום של הסמיתס!

Revol21

New member
הגיע הזמן שיהיה גם פורום של הסמיתס!

אנשים. מישהו יודע איך פותחים פורומים? מי עושה את זה ולאן לפנות? ואיך זה שאין פורומים ללהקות עצומות כמו הסמיתס והמניקס? אם אתם יודעים תענו כאן או שתכתבו לי ל[email protected] ג€ אני אשמח לדעת איך עושים את זה. גיא.

vegetable man

New member
תראה...

עד כמה שידוע לי יש קומונה של הסמית'ס (גירסא קטנה יותר של פורום). אם ברצונך לפתוח פורום אתה עושה זאת דרך פורום משוב, ושם בטאגליינס יש דף למילוי בקשה לפתיחת פורום וכו'. אבל עד אז (וגם אחרי
) תשתדל להעלות כאן הודעות שקשורות ברדיוהד (למרות שגם אני אוהב את הסמיתס, וכן ריצ'י אכן מת...).

Revol21

New member
אוקיי. תהרוג אותי.

אני באמת אוהב את רדיוהד וזה אכן פורום של רדיוהד אבל אי אפשר לדבר גם על דברים אחרים?

vegetable man

New member
מה דעתך?

אפשר לדבר על הכל, אבל זה קצת לא קשור. יש פורום מוסיקה אלטרנטיבית שבו כן יהיה הגיוני להעלות שאלות שלא קשורות לרדיוהד. אני חושב שזה לטובת כולנו שהפורום יתרכז ברדיוהד. מותר ומומלץ לדבר על דברים אחרים, שמתקשרים תוך כדי הודעות, אבל מראש ליזום משהו שלא קשור, נראה לי לא שייך. ואני לא רוצח אותך (למרות שזה תחביב שלי) אני אומר לך את זה ככה דרך אגב. אם בכל זאת אתה רוצה לפתוח הודעה שלא קשורה לרדיוהד שים
בנושא ההודעה... ולמה לדעתי ריצ'י מת? כי זה מסתדר עם האופי שלו, ומעל לכל הוא נעלם במקום שחביב מאוד על מתאבדים בבריטניה, וכל הניסיונות לומר "ראיתי אותו פה" הם ניסיונות כושלים להתעלם מהעובדה שהוא כבר לא איתנו.

Revol21

New member
שלא תבין לא נכון.

אני חושב שאתה צודק. בדרך כלל כשאני רוצה לשאול משהו על הסמיתס או המניקס אני אכן שואל בפורום מוזיקה אלטרנטיבית, אבל במקרה הספציפי הזה השאלה עסקה באיך פותחים פורום יותר מאשר בכמה אני אוהב את הסמיתס. אבל יצאתי טמבל ואתה צודק. סליחה. ואגב, בקשר לריצ`י. למה לו להוציא כל כך הרבה כסף מהבנק ביום שלפני ההיעלמות אם הוא מתכוון למות?

Revol21

New member
אוקיי. תהרוג אותי.

אני באמת אוהב את רדיוהד וזה אכן פורום של רדיוהד אבל אי אפשר לדבר גם על דברים אחרים?

Revol21

New member
ועוד משהו

למה אתה חושב שהוא מת? אני באמת מתעניין.

Revol21

New member
בניגוד אליהם

בניגוד לקורט קוביין וטופאק ריצי פשוט נעלם. הוא לא נרצח ולא השאיר מכתב. פשוט ארז, הוציא המון כסף מהבנק ומאז אף אחד לא שמע עליו. גופה לא נמצאה אף פעם. הוא בחר לברוח. אם הוא חי או מת אלה סתם השערות ואתם לא יודעים באמת מה קרה. האפשרות שהוא חי היא גדולה בדיוק כמו האפשרות שהוא מת. אולי הוא סתם באיזה מנזר איפהשהו.

חחח ת'אמת אין לי מושג בכלל מי זה

אבל אם הוא נעלם הוא נעלם, מה זה משנה מת חי, לא שומעים ממנו יותר אז זהו, זה נחשב כמו מת לא?

vegetable man

New member
אף אחד אינו יכול לדעת בביטחה...

אני לא יודע על משיכת הכסף מהבנק שהזכרת. אבל מה שידוע הוא שמכוניתו של ג'יימס נותרה באתר חביב על מתאבדים, בבריסטול. כל זאת אחרי שהוא עזב במפתיע לביתו - כלומר, הוא יזם את ההיעלמות. מעבר לזה אני מסכים שהכל ספקולציות, ואף אחד לא יודע מה עלה בגורלו. אני נוטה להאמין לאפשרות היותר ריאלית שהוא אכן התאבד, במיוחד לנוכח העובדה שהוא התאשפז בעבר במוסד פסיכיאטרי שיקומי, ומה שהכי חשוב לזכור, זה שבכל מקרה הוא לא איתנו יותר והוא לא יחזור. כל העניין הזה נתן למאניקס הייפ רציני (למרות שהם היו ראויים לו, לא בנסיבות האלה), אבל קצת מוגזם לנפח את זה מעבר למה שזה. הבנאדם נעלם ובזה נגמר הסיפור...

למעלה