הגיע הזמן - שרשור כוכבים!

shiratel

New member
הגיע הזמן - שרשור כוכבים! ../images/Emo124.gif

טוב, הרבה פרשו ולא הגישו, למרות ההארכה העצומה (!) שקיבלתם. הפעם באמת זה היה כי ניקול ביקשה, אבל בבקשה תדאגו לא להתעכב יותר מדי עם הסקיצות. בכולופן, המשימה הזאת נדיח רק אחת, כי המשימה הבאה היא בסה"כ נורא נחמדה וחבל לוותר עליה. נתינת הכוכבים פתוחה למי שרוצה, וההגבלה היא שני כוכבים בלבד.

shiratel

New member
הבגד של גלי

קצת על גלי:
שם/כינוי: גלי, Gali Girl גיל: 12, התלבושת שעיצבתי לגיל מאוחר יותר. סגנון לבוש אהוב: הסגנון שלי זרוק ברובו, אבל כולל דברים ייחודיים ומיוחדים כמו אקססוריז בעבודת יד או נעליים יקרות שאני מקבלת. צבע אהוב: כחול-צי מאכל אהוב: סושי וסטייק *__* סגנון מוזיקה אהוב: רוקשוח ואפל. (XD) ביישנית? לא ממש חברותית? כן D: בעלת בטחון עצמי גבוה? בשנה האחרונה אני בונה אותו החברים שלי אומרים עליי ש... אני חברה טובה, נאמנה, ותמיד תשמח לשמוע את הבעיות של השניה. * * * * *
תאור הבגד:
שמלת הקוקטייל שעיצבתי מיועדת לגיל בסביבות ה25. הבגד מעוצב בהשראה יפנית, ובצבעים הנצחיים שחור ולבן. השחור הוא החלק הגדול יותר בשמלה, והלבן "מציץ" משני חלקים בצד ימין. המראה הכולל, תספורת וכולי: נפטרתי מהמשקפיים לטובת עדשות מגע, והשיער, במקום חום ופרוע, מתקצר ומשתפץ (מהמילה שפיץ) לתסרוקת א-לה שירלי מנסון רק בצבע חום.

shiratel

New member
הבגד של זוהר

קצת על זוהר:
שם: זוהר
גיל: 15 סגנון לבוש אהוב: שיקי ומיוחד. חבל שלא יוצא לי להתלבש ככה יותר מדי
צבע אהוב: בבגדים? חום מאכל אהוב: יש כל כך הרבה
. נראה לי שעוגיות ריבה וצימוקים שאמא שלי מכינה חחח סגנון מוזיקה אהוב: אין סגנון אהוב אבל יש זמר. עברי לידר (
) ביישנית? לא חברותית? כן בעלת בטחון עצמי גבוה? לא מופרז אבל כן. החברים שלי אומרים עליי ש... לא יודעת
תשאלו אותם
אבל אני מניחה שיגידו שאני צועקת וצוחקת הרבה
* * * * *
תאור הבגד:
אין לי יותר מדי מה להגיד חוץ מזה. אולי שאני מאוד אוהבת אופנה וחתולים. ובהתאם לכך (לקטע של האופנה, לא לקטע של החתולים
) ציירתי שימלה מאוד שיקית ומעניינת. אני מאוד אוהבת גזרות חדשניות וזה מה שבעצם ניסיתי להציג פה. מחשוף לא סימטרי, חלק תחתון עיפרון עם סיום של בד עומד (כנראה שבמציאות יהיה מדובר בטול). הצבעים (ששמתי בצד מכיוון שהם לא יצאו כל כך טוב בציור ובסריקה) הם אפור בהיר וכחול כהה. התאמתי לבגד נעליים בצבע זהב-חום שכזה עם עקב. השימלה מתאימה לערב, ובהחלט לא יום יומית או סתמית. האמת היא שבגילי כנראה שלא הייתי לובשת אותה. אבל גירסה מבוגרת שלי היתה מאוד שמחה ללבוש אותה לאיזשהו ערב עסקי או משהו בסגנון. מקווה שאהבתם

תודה רבה ../images/Emo13.gif!

מצטערת שאני בעצמי לא הצבעתי... פשוט לא הייתי פה. כנראה שהיייתי מצביעה להילה שעשתה שימלה פשוט מקסימה עם צבעים מאוד מענינים.

shiratel

New member
הבגד של הילה

קצת על הילה:
שם: הילה גיל: בת 13 סגנון לבוש אהוב: אני אוהבת סגנון יותר קלאסי.. גזרות ובדים מפעם אבל עם תוספות חדשניות וצבעוניות.. צבע אהוב: אין לי ממש צבע אהוב.. מאכל אהוב: בשרים... יאמי.. (לא סתם יש לי גנים ארגנטיניים..
) סגנון מוזיקה אהוב: הרבה דברים.. לא עולה לי עכשיו... ביישנית? כן.. חברותית? תלוי למי
.. בעלת בטחון עצמי גבוה? עובדת על זה.. החברים שלי אומרים עליי ש... אני ביישנית, שאני מתלבשת יפה (יאי!).. * * * * *
תאור הבגד:
עיצבתי שמלת ערב\קוקטייל, קצרה וחדשנית.. אני בעיקר אוהבת בגדים שמרגישים בהם נוח.. אני אוהבת גזרות רפויות ..ככה אני מרגישה הכי בנוח... וזה מה שרואים בעיצוב שלי, השמלה צמודה באיזור בית החזה ורפויה ומתנפנפת באזור הבטן... השמלה בצבעים של תורכיז, ומתחת לבד התורכיז יש טול שחור שנותן לשמלה את הנפח שלה.. אני חושבת שאפשר להרגיש נוח בשמלה כזאת אבל עדיין יפה וזוהרת
! כדי לתת עניין בשמלה הוספתי פפיון שחור גדול שנותן חדשניות וחינניות. אם תסתכלו באיור יש גם "מאחורה", החלק האחורי של השמלה מאוד מיוחד וחושף את הגב בצורה מאוד יפה. גם מאחורה השמלה מתנפנפת בחופשיות
... בגלל שהמשימה הייתה לעצב לעצמי הופעה, התסרוקת שיש לדוגמנית זו תסרוקת שאני מאוד אוהבת, היא פשוטה אבל עם זאת קלאסית ושיקית. הצבע שער באיור תואם את צבע השער שלי..(ג'ינג'י
) מקווה שאהבתם!

oFka7

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

אהבתי את הגזרה והצבעים, אני גם מאוד אוהבת סגנון קלאסי וגם אני ארגנטינאית
חחח

shiratel

New member
הבגד של יעל

קצת על יעל:
שם: יעל. גיל: 13.5 סגנון לבוש אהוב: מודרני, קלאסי, קז'ואל, אלגנטי. צבע אהוב: כל הצבעים!!! בעיקר: כחול, לילך, סגול, אדום, לבן ושחור. מאכל אהוב: סלטים, פירות, גלידות ושוקולד, אה ובשר! סגנון מוזיקה אהוב: פופ, רוק וקצת מטאל. ביישנית? לא ממש. חברותית? כה. החברים שלי אומרים עליי ש... מאיפה לי?! תשאלו אותם. * * * * *
תאור הבגד:
אני אוהבת שמלות אלגנטיות אז עיצבתי שמלת ערב, סטרפלז, נקיה ופשוטה. אבל יש תפנית- בגב השמלה עיצבתי סוג של "צמות" מתחילת השמלה עד סופה. הצמות מתחברות במותניים ששם יש הדמיה של חגורה. החגורה בצבע של הסטרפלז - החלק העליון מקדימה של השמלה. השמלה פשוטה ואלגנטית כי אני לא אוהבת שמלות חצופות מדיי או חושפניות מדי. צבעים - השמלה אמורה להיות בצבע ורוד בהיר, לא ילדותית ולא ברבי מדי. הקטע העליון (הפרפר - סטרפלז) בצבע לילך כהה, סוג של סגול ורוד, לא כהה מדי אבל לא בהיר כמו השמלה. בחרתי לשים שם צבע אחר גם בשביל הצבעוניות וגם זה עושה אשליה של חזה יותר גדול ויפה (מה שהרבה בנות בוכות שאין להן). גב השמלה - השמלה עצמה ורוד בהיר, ה"צמות" בצבע ורוד יותר כהה (כמו הנעליים) וה"חגורה" בצבע של החלק העליון בשמלה-לילך כהה. נעליים - צבע ה"צמות"- ורוד כהה יותר, נעליים אלגנטיות ונקיות. כדי שמי שתלבש את השמלה לא תקפא מקור בימים קפואים צירפתי ז'קט יומיומי בצבע הנעליים וה"צמות". בז'קט 2 כפתורים גדולים. תסרוקת - אני לא ממש יודעת לעשות תסרוקות אז עשיתי תסרוקת מאוד יפה שלי אישית אין אבל הייתי שמחה שתהייה לי- שיער חלק-גלי ארוך עם פונינט בעל קצת נפח. צבע - חום-שטני כמו שלי. הוספתי שרשרת יפה בשביל המגע. ***הסורק טיפה שיבש את הצבעים אז הצבעים אמורים להיות לפי מה שכתבתי. (
הערה שלי: איחדתי את שתי הסקיצות לקובץ אחד, אני מקווה שזה לא יפריע לאף אחד.
)

למעלה