הבגד של יעל
קצת על יעל:
שם: יעל.
סגנון לבוש אהוב: מודרני, קלאסי, קז'ואל, אלגנטי.
צבע אהוב: כל הצבעים!!! בעיקר: כחול, לילך, סגול, אדום, לבן ושחור.
מאכל אהוב: סלטים, פירות, גלידות ושוקולד, אה ובשר!
סגנון מוזיקה אהוב: פופ, רוק וקצת מטאל.
ביישנית? לא ממש.
חברותית? כה.
החברים שלי אומרים עליי ש... מאיפה לי?! תשאלו אותם. * * * * *
תאור הבגד:
אני אוהבת שמלות אלגנטיות אז עיצבתי שמלת ערב, סטרפלז, נקיה ופשוטה. אבל יש תפנית- בגב השמלה עיצבתי סוג של "צמות" מתחילת השמלה עד סופה. הצמות מתחברות במותניים ששם יש הדמיה של חגורה. החגורה בצבע של הסטרפלז - החלק העליון מקדימה של השמלה. השמלה פשוטה ואלגנטית כי אני לא אוהבת שמלות חצופות מדיי או חושפניות מדי. צבעים - השמלה אמורה להיות בצבע ורוד בהיר, לא ילדותית ולא ברבי מדי. הקטע העליון (הפרפר - סטרפלז) בצבע לילך כהה, סוג של סגול ורוד, לא כהה מדי אבל לא בהיר כמו השמלה. בחרתי לשים שם צבע אחר גם בשביל הצבעוניות וגם זה עושה אשליה של חזה יותר גדול ויפה (מה שהרבה בנות בוכות שאין להן). גב השמלה - השמלה עצמה ורוד בהיר, ה"צמות" בצבע ורוד יותר כהה (כמו הנעליים) וה"חגורה" בצבע של החלק העליון בשמלה-לילך כהה. נעליים - צבע ה"צמות"- ורוד כהה יותר, נעליים אלגנטיות ונקיות. כדי שמי שתלבש את השמלה לא תקפא מקור בימים קפואים צירפתי ז'קט יומיומי בצבע הנעליים וה"צמות". בז'קט 2 כפתורים גדולים. תסרוקת - אני לא ממש יודעת לעשות תסרוקות אז עשיתי תסרוקת מאוד יפה שלי אישית אין אבל הייתי שמחה שתהייה לי- שיער חלק-גלי ארוך עם פונינט בעל קצת נפח. צבע - חום-שטני כמו שלי. הוספתי שרשרת יפה בשביל המגע. ***הסורק טיפה שיבש את הצבעים אז הצבעים אמורים להיות לפי מה שכתבתי. (
הערה שלי: איחדתי את שתי הסקיצות לקובץ אחד, אני מקווה שזה לא יפריע לאף אחד.
)