הגיע הזמן שתפוז אנשים יחשבו על אנשים ויפתחו

atlantis13

New member
הגיע הזמן שתפוז אנשים יחשבו על אנשים ויפתחו

פורום חדש " התלהמות רוחנית"

שנדע את הצקותיכןם בשירשורים - כגון שיטת התמימות "אני לא מבינה מדוןע.." רוב הפםורומים כאן מלאים בטוקבקים המתחילם במילים אלו - ואז את כבר יודעת - בום! להעבירם אוטומטית לפורום התלעמות - שיריבו ביניהם מי צודק - חטא הגאווה הידוע..

למה שלא יהיה פורום על כך? מישהו שפותח בשירשור שיודעכ שהוא חסר טעפ ופוגעני - ויודע שאם יביע דיעה- יקבל מלא הודעיות - מכל מיני משתמשים סמויים - שיציקו לו "לי זה לא קרה" "אני לא מבינה על מה המהומה" "למה את/ה מגיב ככה" וכן הלאה.. ובסיומו - לומר להם תודה - כי הם מחרחרי ריב ורוצים שאנשים יגלו שנאה ויגידו גם תודה להם לאחר "דעתם" - לכן - התלהמות רוחנית - הצעה לפורום - תתחילו לשרשר לשם דיעות של "לא מבינה" ו"למה" - כל אחד יש לו דיעה חופשית - זה עולם רוחני - וגם פיזי - אין צורך שהלכלוך הפיזי ילכלך גם אנשים תמיימם שרוצים להבין מהי רוחניות - ואפילו מידע על בעיה שלהם - כל הצקה, וגילוי שקרים - צריך להיכתב - שאפילו לא ידעו למה הוא קשור - כי הוא תמיד לא קשור - לשום דבר חוץ מ"תורת השנאה וסתמית הפיות " בכל דרך ובכל צורה - שנתעצבן כמה שיותר - גם באינטרנט - במידה ויש להם עדיין גישה לאינטרנט - שישותתו באתרי קניות ויקנו להם בגדי המלך החדשים - במקום לשבש כאן סקרנות וידע שמועבר דרך אנשים פשוטים - אף אחד לא צריך את "דיעותיכם" ועוד איומיכם ודרישת ההתנצלות על כל דיעה שנכתבת כאן - או בכל פורום אחר - הנהלת תפוז - לשיקולכם.

ואל תנסו אפילו לענות על זה "אבל זה מה שאתה עושה!"
כי זה להוסיף עוד עץ לבעירה הזאת - שמים רבים מתשובותיכם - לא יכבוה.

ונסיים בנימוס - תודה :)

atlantis13

New member

atlantis13

New member
או אפילו "פורום טוקבקיסטים על הודעות תפוז"

שיריבו שם עד שיאזול להם החיבור לאינטרנט.

שלוםפ דור העתיד - להתראות שליחי השטן ורוני רהב -

טוקבקיסטים משעוממים וחסרי חיים מחוץ להצקות הרשת -

זה היה בפייסבוק - ועכשיו זה פה.

למעלה