הגיע הזמן
לשירשור הכרות

הגיע הזמן ../images/Emo192.gif לשירשור הכרות ../images/Emo189.gif

שמתי לב שיש אנשים חדשים בפורום , וחשבתי לעצמי למה לא לעשות שאלון הכרות...
אז הנה הוא לפניכם - כן, אני יודעת שהוא ארוך אז בבקשה תשדלו לענות על הכל
*נלקח מאהבה מפורום הבאקסטריט בויז (302)* ---
דברים בלתי מקוטלגים: שם: גיל: מיקום בארץ: מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? מהו מספר המזל שלכם? כמה חברים טובים יש לכם? יש חבר/ה: יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? כינויים אחרים שלכם: צפית בתוכניות ילדים: עדיין צופה בתוכניות ילדים: היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): איפה היית רוצה לגור: במה אתה רוצה לעבוד: עבדת פעם?: איפה?:
זה או זה: ספר או סרט? שחור או וורוד? עט או עפרון? מחשב או טלוויזיה? שער ארוך או קצר? מיקי מאוס או פו הדוב? כלב או חתול? פקצות או ערסים? מים או קולה? מעיל או סווטשרט? מתמטיקה או ספרות? שניצל או פסטה? מסנג'ר או אייסיקיו? פסח או חנוכה? חסה או כרוב ניצנים? ספגטי או מקרוני? גלידה או ארטיק? מגנום או מגנום לבן? תותים או דובדבנים? עוגת שוקולד או עוגת גבינה? בשר או עוף? עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? אורז או פתיתים? מלווח או ג'חנון? חמאה או גבינה? סלט ירקות או סלט פירות? מסטיק או סוכריה על מקל? רוק או פופ? רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? משינה או כוורת? קולדפליי או דה קולינג? בלינק 182 או סאם 41? רוק כבד או רוק רגיל? מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ביונסה או אלישיה קיז? אשר או אמינם? המומינים או דרדסים? טלנובלות או מדע בדיוני? אמטיוי או וי אייג' ואן? ערוץ 3 או סטאר וורלדז? מכושפות או באפי?
דברים אהובים: צבע: שיר: דיסק: זמר\\ת: סוג מוסיקה: סרט: ספר: אתר: סוג ספורט: אוכל: תוכנית טלוויזיה: אייקון בתפוז: שעור בבצפר: מורה בבצפר: נעליים:
האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? חייזרים? מכשפות? אלוהים? בטבע? שדים ורוחות? פיות? שלום כלל עולמי? מערכת החינוך? ריפוי בעזרת יוגה? אהבה? שנאה? בחיים שאחרי המוות? אוטופיה? אנשים? בכלום? כוכבים נופלים?
האם אתה... מעשן? מתאפרת? לוקח סמים? חולה? מאחר הרבה? שונא את עצמך? אוהב את עצמך? משועמם? פקצה?
האם אי פעם... עישנת? ראית יותר מחמישה סרטים ביום? ישנת יותר מ30 שעות ברצף? אושפזת בבית חולים? ראית אדם מת במציאות? ראית חתול מת במציאות? שברת פעם שן? עשית טיפול שיניים? הקאת במקום ציבורי? שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? טעמת קליק XL? פגשת אי פעם את מתי אטלס? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? רצית שיהיה לך זנב? ראית סרט כחול? הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? בלעת כפתור? תיקנת מורה על שגיאה? נתקעת במגלשה? שנאת שם מסוים בגלל מישהו? התאהב פעם במורה? באבא\\אמא של חבר\\ה? בדמות מספר\\סרט? במישהו מאותו מין? חווית אהבה חד צדדית?
כרגע... צריך לשירותים? שומע מוסיקה? מה? מלטף חיה? חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? על מי אתה חושב עכשיו? מה אתה חושב על אותו אדם? האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? עם מי אתה מדבר? על מה?
שאלות פילוסופיות: אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: את מי מהמתים היית מחייה?: עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?: מאמין/ה בה'? ה' הוא גבר או אישה? האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: האם הוא היה בן מינך?: בסופו של עניין, יצא מזה משהו? אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש?

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהה

דברים בלתי מקוטלגים: שם: עומר גיל: 15 מיקום בארץ: הרצליה מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 7 מהו מספר המזל שלכם? 84 כמה חברים טובים יש לכם? יש כמה .. יש חבר/ה: לא יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? אממ לא ... כינויים אחרים שלכם: סוש, עומוהוק XDD צפית בתוכניות ילדים: כן עדיין צופה בתוכניות ילדים: לא היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: אממ לא מלאאאא אבל היו כמה כן ... מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: לא זוכר אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: כן מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): תיכוניסט איפה היית רוצה לגור: בדיוק איפה שאני עכשיו במה אתה רוצה לעבוד: לא יודע עבדת פעם?: איפה?: לא זה או זה: ספר או סרט? שניהם שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? שניהם שער ארוך או קצר? קצר [גם לבנות, אני מתתתת על קארה] מיקי מאוס או פו הדוב? שניהם כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? כלום מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? סווצ'רט מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה !! בספרות משעמם פחד שניצל או פסטה? שניצל מסנג'ר או אייסיקיו? מסן פסח או חנוכה? שניהם חסה או כרוב ניצנים? חסה ספגטי או מקרוני? מה ההבדל ? גלידה או ארטיק? שניהם מגנום או מגנום לבן? שניהם תותים או דובדבנים? דובדבנים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שניהם בשר או עוף? שניהם עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? ג'חנון חמאה או גבינה? שניהם סלט ירקות או סלט פירות? שניהם מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? שניהם רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? אפחד בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא יודע .. משינה או כוורת? אפחד קולדפליי או דה קולינג? קולדפליי בלינק 182 או סאם 41? סאם 41 רוק כבד או רוק רגיל? רגיל ניראה לי XD מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? ביונסה אשר או אמינם? אפחד המומינים או דרדסים? שניהם טלנובלות או מדע בדיוני? שניהם אמטיוי או וי אייג' ואן? שניהם ערוץ 3 או סטאר וורלדז? 3 מכושפות או באפי? מכושפות דברים אהובים: צבע: כחול ושחור שיר: יש המון דיסק: לא יודע זמר\\ת: שון קינגסטון סוג מוסיקה: רוק, היפ הופ סרט: יש מלא ספר: יש מלא אתר: יש מלא סוג ספורט: כלוםם XD אם כבר אז חדר כושר אוכל: יש המוןן תוכנית טלוויזיה: יש מלאאאלאלא אייקון בתפוז: הכל שעור בבצפר: כלום מורה בבצפר: לא יודע נעליים: ואנס האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? כן חייזרים? לא מכשפות? סוגשל אלוהים? כן בטבע? כן שדים ורוחות? כן פיות? לא שלום כלל עולמי? לא יהיה מערכת החינוך? לא ריפוי בעזרת יוגה? לא יודע אהבה? כן שנאה? ?!?! בחיים שאחרי המוות? כן אוטופיה? לא ניראה לי XD אנשים? ממש לא בכלום? לא יודע כוכבים נופלים? כן האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? לא לוקח סמים? לא חולה? כרגע לא ... מאחר הרבה? לפעמים שונא את עצמך? לא אוהב את עצמך? לא משועמם? לפעמים פקצה? לא האם אי פעם... עישנת? פעם אחת ניסיתי אבל מאז שומדבר ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? כן ראית אדם מת במציאות? לא ניראה לי ראית חתול מת במציאות? כן שברת פעם שן? לא עשית טיפול שיניים? בדיוק עכשיו חזרתי משיננית XD הקאת במקום ציבורי? כן XDDDDDD שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) יכול להיות, לא עולה לי כרגע עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? כן פגשת אי פעם את מתי אטלס? חח לא ניראה לי יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן רצית שיהיה לך זנב? לא ראית סרט כחול? סוגשל XDD הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? כן XDD שנאת שם מסוים בגלל מישהו? כן התאהב פעם במורה? לא באבא\\אמא של חבר\\ה? לא בדמות מספר\\סרט? לא במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית? אממ ניראה לי כרגע... צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? לא מה? אה ?! מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? לא על מי אתה חושב עכשיו? על אפחד מה אתה חושב על אותו אדם? -- האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא עם מי אתה מדבר? עם אפחד על מה? -- שאלות פילוסופיות: אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: להיות בןאדם [בכל המובנים של המילה] אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: אפחד את מי מהמתים היית מחייה?: כמה אנשים שאני מכיר עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: לא יודע אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?: לא מאמין/ה בה'? כן ה' הוא גבר או אישה? הוא לא גבר ולא אישה, הוא ישות כל שהיא שפשוט פונים אליו בלשון זכר האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: חח לא האם הוא היה בן מינך?: -- בסופו של עניין, יצא מזה משהו? -- אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש? במשאלה הראשונה הייתי מבקש שייתנו לי עוד מלאאאאאא משאלות ואז כבר הייתי פותר את כל הבעיות שלי

../images/Emo47.gifעונה../images/Emo192.gifמממש חפירה אבל נחמד

דברים בלתי מקוטלגים: שם:עדי גיל:24 מיקום בארץ:דרום מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?5 מהו מספר המזל שלכם?2 כמה חברים טובים יש לכם?לאיודע אבל מספיק יש חבר/ה:לא יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו?כע כינויים אחרים שלכם:יש המון צפית בתוכניות ילדים:כן עדיין צופה בתוכניות ילדים:לפעמים היו לך הרבה חברים כשהיית קטן:כה מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?:אנערף אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?:לרוב כן מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר):צלם איפה היית רוצה לגור:צפון במה אתה רוצה לעבוד:צילום עבדת פעם?: איפה?:בהרבה מקומות זה או זה: ספר או סרט?ספר שחור או וורוד?ורוד עט או עפרון?עט מחשב או טלוויזיה?מחשב שער ארוך או קצר?קצר מיקי מאוס או פו הדוב?פו הדוב כלב או חתול?כלב פקצות או ערסים?ערסים מים או קולה?קולה מעיל או סווטשרט?סווטשרט מתמטיקה או ספרות?ספרות שניצל או פסטה?פסטה מסנג'ר או אייסיקיו?מסנג'ר פסח או חנוכה?חנוכה חסה או כרוב ניצנים?חסה ספגטי או מקרוני?אותו דבר גלידה או ארטיק?גלידה מגנום או מגנום לבן?לבן תותים או דובדבנים?תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה?גבינה בשר או עוף?בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד אורז או פתיתים?אורז מלווח או ג'חנון?מלווח חמאה או גבינה?גבינה סלט ירקות או סלט פירות?פירות מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק רוק או פופ?פופ רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?ג'יסטין בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?כריסטינה מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?לא שחורה משינה או כוורת?אותו חרא קולדפליי או דה קולינג?אנערף בלינק 182 או סאם 41?אפחד רוק כבד או רוק רגיל?כלום מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?ישראלית ביונסה או אלישיה קיז?ביונסה אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים?המומינים טלנובלות או מדע בדיוני?טנלובלות אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז?ערוץ3 מכושפות או באפי?באפי דברים אהובים: צבע:כחול שיר:סרט הודי דיסק:לא מכיר שמות זמר\\ת:עופר ניסים ודנה סוג מוסיקה:האוס סרט:מצחיקים אסקימ ספר:רם אורן אתר:שוקס סוג ספורט:כדורגל אוכל:ספגטי מוקרם תוכנית טלוויזיה:ימי חיינו אייקון בתפוז:
שעור בבצפר:תורה מורה בבצפר:יש הרבה נעליים:נייק האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?כן חייזרים?לא מכשפות?בעע אלוהים?בטח בטבע?כן שדים ורוחות?לעע פיות?בארור חח ממש שלום כלל עולמי?לא מערכת החינוך?לאא ריפוי בעזרת יוגה?כן אהבה?ברור שנאה?לא בחיים שאחרי המוות?לפעמים אוטופיה?לא אנשים?כע בכלום?כע כוכבים נופלים?לא האם אתה... מעשן?בטח שלא מתאפרת?גםלא לוקח סמים?ברור שלא חולה?חלילה מאחר הרבה?בטח שכן שונא את עצמך?לאא אוהב את עצמך?דהה משועמם?גםם פקצה?חלילה וחס האם אי פעם... עישנת?כן ראית יותר מחמישה סרטים ביום?כן ישנת יותר מ30 שעות ברצף?לאא אושפזת בבית חולים?לצערי ראית אדם מת במציאות?לעע ראית חתול מת במציאות?איכסס שברת פעם שן?כןן חח עשית טיפול שיניים?בארור הקאת במקום ציבורי?הרבה שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?כל זמן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?כע עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר)לפעמים יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?איכסס חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)לאא עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?מהפתאוום טעמת קליק XL?טעים פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?רצו לא הצליחו היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?חלילה קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)כן רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?יצא כן רצית שיהיה לך זנב?להרביץ לאקס ראית סרט כחול?כאילו דה הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?בעע בלעת כפתור? כן תיקנת מורה על שגיאה?הרבה נתקעת במגלשה?כן במיים שנאת שם מסוים בגלל מישהו?שם של האקס התאהב פעם במורה?לא באבא\\אמא של חבר\\ה?איכסס בדמות מספר\\סרט?כן במישהו מאותו מין? כן חווית אהבה חד צדדית?דהה כרגע... צריך לשירותים?לא שומע מוסיקה?כן מה?תפוח אדמה מלטף חיה?יאפ חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?גם תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?חחחח כע על מי אתה חושב עכשיו?על איך להרביץ למחבר/ת של השאלון מה אתה חושב על אותו אדם?שהוא חמוד האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא עם מי אתה מדבר?חברים על מה?כל מיני שאלות פילוסופיות: אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?:בריאות אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?:מלאך המוות את מי מהמתים היית מחייה?:את כולם עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?:מי שבאלי אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?:לא מאמין/ה בה'?יאס ה' הוא גבר או אישה? האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?:כן קורה האם הוא היה בן מינך?:ברור בסופו של עניין, יצא מזה משהו?לא בעע אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש?בריאות אושר ואהבה סוףסוף נגמר השאלון אם אני הצלחתי לענות גם אתם יכולים

פיגמיסט

New member
ווווואו

שם: אופיר גיל: 13 מיקום בארץ: הוד השרון מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 9 מהו מספר המזל שלכם? 4 כמה חברים טובים יש לכם? 3 יש חבר/ה: לא יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? כן כינויים אחרים שלכם: דנדוווש
צפית בתוכניות ילדים: כן עדיין צופה בתוכניות ילדים: תאמת כן היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: כן מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: טבח אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: לא.. מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): תלמיד, נראה לך יש פה חיילים? איפה היית רוצה לגור: טוב לי כאן במה אתה רוצה לעבוד: מוזיקאי עבדת פעם?: איפה?: יצאתי עם הכלב של סבתא שלי זה או זה: ספר או סרט? תלוי איזה שחור או וורוד? שחור עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? יאוו שאלה קשה שער ארוך או קצר? באמצע מיקי מאוס או פו הדוב? אף אחד... כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים?פקצות מים או קולה? מים מעיל או סווטשרט? מתמטיקה או ספרות? מתמטיקה שניצל או פסטה? שניצל מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר פסח או חנוכה? פסח חסה או כרוב ניצנים?חסה ספגטי או מקרוני?ספגטי גלידה או ארטיק?ארטיק מגנום או מגנום לבן?לבן תותים או דובדבנים?תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה בשר או עוף?בשר עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?חמאה אורז או פתיתים?פתיתים מלווח או ג'חנון?שניהם! חמאה או גבינה?חמאה סלט ירקות או סלט פירות? פירות מסטיק או סוכריה על מקל?סוכריה רוק או פופ? רוק רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? אף אחד... בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כנ"ל מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא שחורה משינה או כוורת? נראה לי כוורת קולדפליי או דה קולינג? קולדפליי בלינק 182 או סאם 41? מי הם לעזעאל?? רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל עם נטייה קטנה לכבד מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז?לא אוהב אף אחת אשר או אמינם? כנ"ל המומינים או דרדסים? הדרדרסים טלנובלות או מדע בדיוני? טלנולבות אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיבי ערוץ 3 או סטאר וורלדז?3 מכושפות או באפי? לא אוהב אף אחד דברים אהובים: צבע: כחול שיר: הרבה דיסק: הרבה זמר\\ת: ג'ון לנון סוג מוסיקה: רוק, רוק כבד, רוק קלאסי, פופ, שנות השישים והשבעים סרט: הארי פוטר ספר:הארי פוטר אתר: יש הרבה.. סוג ספורט: שחייה אוכל: פלאפל תוכנית טלוויזיה: הפיג'מות, פוקימון אייקון בתפוז: אין לי ספציפי שעור בבצפר: שיעור חופשי... מורה בבצפר:המורה לאנגלית נעליים: גוצ'י האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? כן חייזרים? כן מכשפות? לא אלוהים? כן בטבע? כן שדים ורוחות? לא פיות? לא שלום כלל עולמי? כן... מערכת החינוך? שיזדיינו ריפוי בעזרת יוגה?לא אהבה? כן שנאה? כן בחיים שאחרי המוות? כן אוטופיה? מה זה? אנשים? לא כולנו חייזרים... בכלום? לא כוכבים נופלים? כן האם אתה... מעשן?לא מתאפרת?לא לוקח סמים? כן, סתם... חולה? אני נשא של סטרפטוקוקוס זה נקרא? מאחר הרבה? כן... שונא את עצמך? כן אוהב את עצמך? לא משועמם? כן פקצה? אחותך פקצה... האם אי פעם... עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום?לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לא ראית אדם מת במציאות? לא ראית חתול מת במציאות? כן שברת פעם שן? כן עשית טיפול שיניים? כן הקאת במקום ציבורי? לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כן היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? לא עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) לא יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? כן, אני מכור את לא קולטת כמה... חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) שבחשופים יהיה קצת יותר פחוץ משעמם עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? ברור... פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה לעזאזל? יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? כן... היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא XDXD קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא זכור לי רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? לא רצית שיהיה לך זנב? לא... ראית סרט כחול? כן הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה?כן נתקעת במגלשה? כן שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא התאהב פעם במורה? תאמת כן XDXD באבא\\אמא של חבר\\ה? לא... בדמות מספר\\סרט? אני עד היום מאוהב בהרמיוני גריינז'ר... במישהו מאותו מין? כן!!!!! חווית אהבה חד צדדית? שזה אומר? כרגע... צריך לשירותים?לא שומע מוסיקה? לא מה? אמרתי לא! מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? ברור! על מי אתה חושב עכשיו? עלייך
מה אתה חושב על אותו אדם? כוסית אש!! האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא עם מי אתה מדבר? עם החבר הדמיוני שלי על מה? על איך ילדים באים לעולם שאלות פילוסופיות: אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: להיות ענן בשמיים אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: מירי בוהדנה את מי מהמתים היית מחייה?: את ג'ון לנון עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: עם מירי בוהדנה! אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?: אולי רק ליום.. מאמין/ה בה'? כן ה' הוא גבר או אישה? לא זה ולא זה האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: כן זה כל הזמן קורא ליXD האם הוא היה בן מינך?: אולי=\ בסופו של עניין, יצא מזה משהו? לא נראה לי רק הנאה פנימית אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש? יופי, שכל ומדרסים לנעליים כל התכנים ההומוהים, הכל בצחוק...

kren2

New member
עונה

--- דברים בלתי מקוטלגים: שם:קרן גיל:16 מיקום בארץ:חולון מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם?6 מהו מספר המזל שלכם?3 כמה חברים טובים יש לכם?2 בערך.. יש חבר/ה:לא יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו?כן. כינויים אחרים שלכם:קרנוש,או יותר מצחיק קרלוך... צפית בתוכניות ילדים:כן ,ארתור עדיין צופה בתוכניות ילדים:לפעמיים היו לך הרבה חברים כשהיית קטן:כן מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?:רופאה,כן אבל זה לא יקרה...מה לעשות אני ב 3 יח"ל אנגלית.. אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?:אני?עכשיו סתם תלמידה. מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר):תלמידה איפה היית רוצה לגור:באיזה מושב.. במה אתה רוצה לעבוד:היום-אין לי מושג..קודם נוציא בגרות.. עבדת פעם?: איפה?:כן,בניקיון זה או זה: ספר או סרט?סרט שחור או וורוד?וורוד עט או עפרון?עט מחשב או טלוויזיה?אמממ קשה להחליט שער ארוך או קצר?ארוך מיקי מאוס או פו הדוב?פו הדוב כלב או חתול?כלב פקצות או ערסים?ערסים מים או קולה?קולה מעיל או סווטשרט?סווטרש מתמטיקה או ספרות?לא זה ולא זה...אני שונאת את שניהם.. שניצל או פסטה?פסטה מסנג'ר או אייסיקיו?איסי פסח או חנוכה?חנוכה..יאמייי חסה או כרוב ניצנים?חסה ספגטי או מקרוני?מה ההבדל בינהם? גלידה או ארטיק?גלידה מגנום או מגנום לבן?לבן תותים או דובדבנים?תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה?שוקולד בשר או עוף?עוף.בשר כבד מדי..בכלל אני לא טיפוס בשרי עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה?שוקולד אורז או פתיתים?אורז מלווח או ג'חנון?מלווח חמאה או גבינה?גבינה סלט ירקות או סלט פירות?ירקות מסטיק או סוכריה על מקל?מסטיק רוק או פופ?פופ רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק?גסטין טימברלייק בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?וואי קשה להחליט..נראה לי שבריטני מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"?לא שחורה משינה או כוורת?משינה קולדפליי או דה קולינג?דה קולינד בלינק 182 או סאם 41?סאם 41 רוק כבד או רוק רגיל?רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית?לטינית ביונסה או אלישיה קיז?ביונסה אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים?דרדסים טלנובלות או מדע בדיוני?טלנובולות אמטיוי או וי אייג' ואן?אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז?ערוץ 3 מכושפות או באפי?מכושפות דברים אהובים: צבע:ורוד שיר:גניפר לופז lets get loud דיסק:אין כזה.... זמר\\ת:בריטני ספירס,מדונה,כריסטינה אגלירה,גניפר לופז סוג מוסיקה:פופ סרט:החטופה.. ספר:הארי פוטר אתר:תפוז חעחעעע סוג ספורט:הליכה,שחייה אוכל:פסטות,חביתה,גבינות .. תוכנית טלוויזיה:חשופים אייקון בתפוז:
שעור בבצפר:ספורט מורה בבצפר:אני חולה על כולן..יונה-המורה להיסיטוריה-היא אחת המדהימות שיש!,למרות שהיא חופרת רצח..... נעליים:ספורט,בובה... האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?כן חייזרים?לא מכשפות?לא אלוהים?כן בטבע?כן שדים ורוחות?לא פיות?לא שלום כלל עולמי?חחח לא מערכת החינוך?לא ריפוי בעזרת יוגה?כן אהבה?כו שנאה?אני שונאת שנאה,אבל היא קיימת בחיים בחיים שאחרי המוות?כן אוטופיה?מה זה? אנשים?לא,יש כאלה שאני כן מאמינה בהם,בודדים בכלום?כן כוכבים נופלים?לא האם אתה... מעשן?לא מתאפרת?כן,ליציאות לוקח סמים?לא חולה?לא מאחר הרבה?כן שונא את עצמך?לא ממש אוהב את עצמך?כן..בערך משועמם?כן פקצה?לא האם אי פעם... עישנת?כן..בכיתה ט' ראית יותר מחמישה סרטים ביום?לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף?לא אושפזת בבית חולים?כן ראית אדם מת במציאות?לא ראית חתול מת במציאות?כן שברת פעם שן?כן עשית טיפול שיניים?כן הקאת במקום ציבורי?לא שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?לא בכוונה היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?לא ממש עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר),לא,רצית לעורר מהומה לפני הבגרות בלשון כדי שיהיה לנו תיגבורים,אבל לא היה צריך בסוף... יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?כן,אבל אני מתייאשת מהם בסוף,אני תקועה בשלישי חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?כן,אמרתי טעמת קליק XL?כן פגשת אי פעם את מתי אטלס?לא יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?לא, קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח)לא יצא לי רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?כן מלא פעמיים רצית שיהיה לך זנב?לא ראית סרט כחול?לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?לא בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה?לא,אני לא מאלהשמעירים למורה ללשון....חחח נתקעת במגלשה?לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו?לא התאהב פעם במורה?לא באבא\\אמא של חבר\\ה?לא בדמות מספר\\סרט?לא במישהו מאותו מין? לא חווית אהבה חד צדדית?כן,שונאת את זה כרגע... צריך לשירותים?לא שומע מוסיקה?לא מה? מלטף חיה?לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?כן תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה?כן ממש.. על מי אתה חושב עכשיו?על החיים מה אתה חושב על אותו אדם?.. האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?לא אני עכשיו נחה,ואחכ אראה בוי או די חשופים עם מי אתה מדבר?אף אף אחד על מה?..... שאלות פילוסופיות: אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?:להיות מישהי מחוננת אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?:אין לי מושג.. את מי מהמתים היית מחייה?:את סבתא שלי עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?:עם אנחל בונני,או רן בכור אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?:לא מאמין/ה בה'?כן ה' הוא גבר או אישה?לא זה ולא זה,הוא ה' האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?:כן האם הוא היה בן מינך?:לא בסופו של עניין, יצא מזה משהו?לא אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש?שיהיה לי הכי טוב שיכול להיות!!!!!1111 ושכולם יהיו מאושריםםםםםםםםם ובריאיםםםםם כי זה הכי חשוב!!!!!!!!1

ועכשיו... המנהלת עונה ../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif

דברים בלתי מקוטלגים: שם: מאורה גיל: 23 ו-4 חודשים מיקום בארץ: מרכז/שפלה מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 8 מהו מספר המזל שלכם? 6 כמה חברים טובים יש לכם? 5 יש חבר/ה: לא יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? כן כינויים אחרים שלכם: אורוש , רומני. צפית בתוכניות ילדים: כן עדיין צופה בתוכניות ילדים: כן
היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: כן מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: להיות מנחה בערוץ הילדים אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?:
מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): חיילת משוחררת (שנתיים) איפה היית רוצה לגור: ארה"ב - NYC במה אתה רוצה לעבוד: במקצוע שלי (webmaster) עבדת פעם?: איפה?: כן , במשרד עו"ד
זה או זה: ספר או סרט? שניהם שחור או וורוד? ורוד עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? שניהם שער ארוך או קצר? אורך יותר יפה. אבל קצר נוח
מיקי מאוס או פו הדוב? שניהם כלב או חתול?
פקצות או ערסים? אפחד מים או קולה? שניהם מעיל או סווטשרט? שניהם מתמטיקה או ספרות? ספרות שניצל או פסטה? שניהם מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר פסח או חנוכה? פסח חסה או כרוב ניצנים? שניהם ספגטי או מקרוני? מה ההבדל. גלידה או ארטיק? פרוזן יוגורט מגנום או מגנום לבן? לבן תותים או דובדבנים? תותים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? שוקולד בשר או עוף? שניהם עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? ג'חנון חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? שניהם מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? שניהם רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? רובי בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? שניהם משינה או כוורת? כוורת קולדפליי או דה קולינג? דה קולינג בלינק 182 או סאם 41? שניהם רוק כבד או רוק רגיל? רוק רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? ישראלית ביונסה או אלישיה קיז? אלישיה קיז אשר או אמינם? שניהם המומינים או דרדסים? המומינים טלנובלות או מדע בדיוני? שניהם
MTV או VH1 ? שניהם ערוץ 3 או סטאר וורלדז? שניהם מכושפות או באפי? מכושפות לנצח
דברים אהובים: צבע: ורוד , כחול , ירוק שיר: kiss the rain דיסק: dreaming out load זמר\ת: כריסטינה ,רובי , מדונה , קיילי , דידו , נלי פורטדו. סוג מוסיקה: פופ/רוק/R&B סרט: big fish ספר: אין לבינתיים אתר: תפוז , פייסבוק , מייספייס סוג ספורט: אין אוכל: מה שאמא שלי מכינה. תוכנית טלוויזיה: חשפים , השמיניה , מכושפות , האוס אייקון בתפוז:
שעור בבצפר: אהבתי את - תולדות האדריכלות/אומנות מורה בבצפר: לא זוכרת נעליים: ספורט
האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי?
חייזרים?
מכשפות?
אלוהים? אולי בטבע?
שדים ורוחות?
פיות?
שלום כלל עולמי?
מערכת החינוך?
ריפוי בעזרת יוגה?
אהבה?
שנאה?
בחיים שאחרי המוות? אולי אוטופיה?
אנשים?
בכלום?
כוכבים נופלים?
האם אתה... מעשן?
מתאפרת? רק כשאני יוצאת לוקח סמים?
חולה? טפו טפו טפו
החורף והקיץ הזה לא חליתי בכלל מאחר הרבה?
שונא את עצמך? אוהב את עצמך? משועמם?
פקצה?
האם אי פעם... עישנת?
ראית יותר מחמישה סרטים ביום?
ישנת יותר מ30 שעות ברצף?
אושפזת בבית חולים?
ראית אדם מת במציאות?
ראית חתול מת במציאות?
שברת פעם שן?
עשית טיפול שיניים? חורים , זה נחשב ? הקאת במקום ציבורי?
שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי?
היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא?
עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?
יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר?
חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?)
הופעה של הבאקסטריט עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם?
טעמת קליק XL?
פגשת אי פעם את מתי אטלס?
יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה?
היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט?
קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו?
רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך?
רצית שיהיה לך זנב?
ראית סרט כחול? --- הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין?
כשהייתי קטנה בלעת כפתור?
תיקנת מורה על שגיאה?
נתקעת במגלשה?
שנאת שם מסוים בגלל מישהו?
התאהב פעם במורה?
בדמות מספר\סרט?
במישהו מאותו מין?
חווית אהבה חד צדדית?
כרגע... צריך לשירותים?
שומע מוסיקה?
מה? משהו בערוץ MTV מלטף חיה?
חושב על מטלות שאתה צריך לעשות?
תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? כאילו דהה
על מי אתה חושב עכשיו? נחשו
מה אתה חושב על אותו אדם? --- האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות?
עם מי אתה מדבר? אפחד על מה? ---
שאלות פילוסופיות: אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: להיות מוצלחת
אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: מישהו אחר את מי מהמתים היית מחייה?: סבתא שלי עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: עם אבי קורניק או עם ניק קרטר אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?:
מאמין/ה בה'? אולי ה&

נתקע לי באמצע ../images/Emo192.gif../images/Emo189.gif

ועכשיו את החלק שנחתך
*** ה' הוא גבר או אישה? לפי דעתי אישה
האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: אולי
האם הוא היה בן מינך?:
בסופו של עניין, יצא מזה משהו? ממש לא אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש? משאירה את זה ללב

IreeEena

New member
עוננהה :)

אוחח נלקח מהפורום אהוב עלי
דברים בלתי מקוטלגים: שם: אירנה גיל: 15 וקצת מיקום בארץ: מרכז מהי הספרה האחרונה בפלאפון שלכם? 0 מהו מספר המזל שלכם? אין לי כמה חברים טובים יש לכם? 7 בערך יש חבר/ה: לא יש מישהו/י שאת/ה רוצה עכשיו? יאפ כינויים אחרים שלכם: אין צפית בתוכניות ילדים: כן, מלא עדיין צופה בתוכניות ילדים: אממ לא היו לך הרבה חברים כשהיית קטן: לא הרבהה.. כמה שצריך XD מה היית רוצה להיות כשהיית קטן?: רופאה אתה מרוצה כעת ממה שאתה עכשיו?: אני תלמידה אז... P: מה אתה עושה עכשיו בחיים? (חיילים /תלמידים /אחר): תלמידה איפה היית רוצה לגור: ארה"ב
במה אתה רוצה לעבוד: לאיודעת עדיין עבדת פעם?: איפה?: לא זה או זה: ספר או סרט? אממ שניהם שחור או וורוד? וורוד עט או עפרון? עט מחשב או טלוויזיה? שניהם שער ארוך או קצר? תלוי למי מיקי מאוס או פו הדוב? פו הדוב כלב או חתול? כלב פקצות או ערסים? אפחד מהם מים או קולה? קולה מעיל או סווטשרט? סווטשרט מתמטיקה או ספרות? ספרות שניצל או פסטה? שניהם ביחד :) מסנג'ר או אייסיקיו? מסנג'ר
פסח או חנוכה? פסח [יש לי יומולדת
] חסה או כרוב ניצנים? איכ על שניהם ספגטי או מקרוני? ספגטי גלידה או ארטיק? גלידה מגנום או מגנום לבן? הממ מגנום תותים או דובדבנים? דובדבנים עוגת שוקולד או עוגת גבינה? גבינה בשר או עוף? עוף עוגיות שוקולד או עוגיות חמאה? שוקולד אורז או פתיתים? פתיתים מלווח או ג'חנון? ג'חנון חמאה או גבינה? גבינה סלט ירקות או סלט פירות? לאדעת >< מסטיק או סוכריה על מקל? מסטיק רוק או פופ? פופ רובי וויליאמס או ג'סטין טימברלייק? ג'סטין בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני מוסיקה שחורה או מוסיקה "לא שחורה"? לא שחורה משינה או כוורת? משינה קולדפליי או דה קולינג? אאממ לא מכירה את הלהקה השנייה אז קולדפליי בלינק 182 או סאם 41? בלינק רוק כבד או רוק רגיל? רגיל מוסיקה לטינית או מוסיקה ישראלית? לטינית [למרות שאת שניהם אני לא מחבבת] ביונסה או אלישיה קיז? ביונסה אשר או אמינם? אמינם המומינים או דרדסים? טלנובלות או מדע בדיוני? טלנובלות אמטיוי או וי אייג' ואן? אמטיוי ערוץ 3 או סטאר וורלדז? סטאר וורדס מכושפות או באפי? לא ראיתי אפחד מהם דברים אהובים: צבע: תכלת שיר: הרוב של הבקסטריט
דיסק: כנ"ל זמר\\\\ת: אממ יש רק להקה סוג מוסיקה: פופ סרט: הארי פוטר ספר: כנ"ל אתר: וואלה, תפוז סוג ספורט: אירובי אוכל: הכל XD תוכנית טלוויזיה: הו מלא אייקון בתפוז: לא משתמשת הרבה באייקונים שעור בבצפר: ספורט [לא עושים כלום P: ] מורה בבצפר: המחנכת שלי שעזבה =/ נעליים: לאדעת >< האם אתה מאמין ב... חוקי מרפי? כן חייזרים? לא מכשפות? לא אלוהים? כן בטבע? מז'תומרת שדים ורוחות? לא פיות? לא שלום כלל עולמי? לא XD מערכת החינוך? לא ממש ריפוי בעזרת יוגה? כן אהבה? כן שנאה? שוב, מה? XD בחיים שאחרי המוות? לא ממש אוטופיה? מה זה אנשים? לא בכולם בכלום? נמ? כוכבים נופלים? בחיים לא ראיתי אחד האם אתה... מעשן? לא מתאפרת? עיפרון וגלוס לוקח סמים? לאא חולה? חס וחסה מאחר הרבה? כן שונא את עצמך? לא מחבבת במיוחד P: אוהב את עצמך? משועמם? כן פקצה? לא האם אי פעם... עישנת? לא ראית יותר מחמישה סרטים ביום? לא ישנת יותר מ30 שעות ברצף? לא אושפזת בבית חולים? לאלאלא *טפוטפוטפו* ראית אדם מת במציאות?לא ראית חתול מת במציאות?כן שברת פעם שן?כן עשית טיפול שיניים?כן הקאת במקום ציבורי? אממ נראה לי שכן שינית בכוונה מילים מסויימות מהלקסיקון העיברי? כה
היה לך מורה שהיה/הייתה מושפע/ת מלובה בצורה שהיא? מורה עם מבטא נקרא?
עוררת מהומה בבי"הס כמחאה על משהו?(אם כן, ספר) נראה לי בכיתה ז' כשלא רצו לשחרר אותנו באיזה יום כשהיה משו.. אבל לא היה רציני יצא לך להתמכר לספרי הארי פוטר? ברורר חיכית למשהו קרוב לשנה (אם כן, למה?) אאממ לא שזכור לי עישנם סגריות מלחץ חברתי והתחרטתם? לא טעמת קליק XL? לא נראה לי פגשת אי פעם את מתי אטלס? מי זה X: יצא שהעלו אותך בדרגה במשהו ופתאום באיזה יום החליטו להוריד אותך חזרה? לא היה לך אי פעם סיוט בגלל צופית גרנט? לא XDD קרה שהקרבת את כל כולך כדי להציל מישהו? (גם בע"ח) לא רבת פעם עם מישהו וכשחשבת על זה זה נשמע לך כמו סתם קטנוניות מצדך? כן רצית שיהיה לך זנב? כןן XD ראית סרט כחול? לא הכנסת למישהו שפיץ של מיטריה בעין? כן >< בלעת כפתור? לא תיקנת מורה על שגיאה? כן נתקעת במגלשה? לא שנאת שם מסוים בגלל מישהו? לא התאהב פעם במורה? לא באבא\\\\אמא של חבר\\\\ה? איכ לא בדמות מספר\\\\סרט? אהא במישהו מאותו מין? לאא חווית אהבה חד צדדית? יותר מדי פעמים כרגע... צריך לשירותים? לא שומע מוסיקה? לא מה? מלטף חיה? לא חושב על מטלות שאתה צריך לעשות? לא תוהה על קנקנו של כותב שאלון זה? ברור! על מי אתה חושב עכשיו? אפחד מה אתה חושב על אותו אדם? האם אתה עונה על השאלון הזה כדי להתחמק ממשהו שאתה אמור לעשות? לא עם מי אתה מדבר? חברה על מה? על מה עושים מחר שאלות פילוסופיות: אם ה' היה נותן לך אפשרות לבחור משהו אחר בגלגול הבא, מה היית בוחר?: להיות מפורסמתת. סתם כדי לראות איך ההרגשה אם לא היית אתה, מי היית רוצה להיות?: את מי מהמתים היית מחייה?: סבא שלי, יצחק רבין עם מי היית רוצה לבלות לילה שלם?: בראד פיט?
אם היה אפשרי, היית רוצה להיוולד כמין אחר?: לא מאמין/ה בה'? כן ה' הוא גבר או אישה? הוא אלוהי מדי בשביל מין האם אי פעם חשבת על אחד מהמכרים שלך באופן מיני?: לא האם הוא היה בן מינך?: בסופו של עניין, יצא מזה משהו? אם היו נותנים לך לבקש שלוש בקשות שאכן יתגשמו-מה היית מבקש? זה פרטי מדי P:

Org289

New member
לא בדיוק עונה אבל..

אין לי כוח לענות על כל זה אבל אני די חדשה פה... (בד"כ אני רק מסתכלת ולא מגיבה...) אז..: קוראים לי אור.. אני בת 14 מאזור המרכז... וזהו :) שלום לכולם!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שתהיה לך השתלבות מהירה.
מקווה לראות עוד תגובות ממך על השירשורי הפרק היומי וכו'

למעלה