הגיע הזמן
אני זורקת קלטות וידיאו.

הגיע הזמן../images/Emo70.gif אני זורקת קלטות וידיאו.

מה אני אגיד לכם. מבחינתי זו סופה של תקופה. אמנם אני מפגרת בכמה וכמה שנים מבחינה טכנולוגית, אבל בסופ"ש האחרון הבנתי שאם יש לי את TNG בDVD (מיד אין צ'יינה
) אין לי מה לשמור את הקלטות הישנות. המממ. ולמה לא עשיתי את זהעכשיו? פשוט כי אני זוכרת שכשהן הוקלטו זה היה אוצר יקר מבחינתי, בהתחלה לא היה לנו וידיאו בכלל וחברות של אחותי הקליטו לנו פרקים (ועשו עבודה מחורבנת - את כל הפרקים הכי שווים הן תמיד הצליחו לפספס) ומאוחר יותר כשהיה לנו סופסוף וידיאו משלנו נערכנו להקלטה כמו לשיגור חללית לירח, שחס וחלילה לא נפספס את הדקה הראשונה של הפרק. ועכשיו הן עומדות להן בערימה עגומה ליד הפח ומחכות להיזרק. כך חולפת לה תהילת עולם... אבל אל דאגה. הקלטות של DS9 עדיין אצלי.
נ.ב- קלטות מקוריות שבזמנו עלו 80 ש"ח לאחת - מה לעזאזל אני עושה איתן עכשיו?!

sysiphus

New member
על הקלטות יש לך תרגום... זו הסיבה שאני שומר..

בינתיים... וגם בגלל הערךהנוסטלגי...

חשבתי על זה...

אבל למה זה טוב בעצם? אנילא צריכה את התרגום וספק אם אני אי פעם אנסה להראות את זה למישהו שכן יצטרך... למה התרגום חשוב לך?

sysiphus

New member
האמת, יש סיבות...

הייתה תקופה קצרה לפני שנה ושנתיים שהדרכתי קורסים לילדים על נושאים שונים במדע, וכן קורס שכיניתי "בין מדע למדע בדיוני" שבו לקחתי סוגיות מדעיות שונות והדגמתי אותן באמצעות מדע בדיוני... בין השאר הצגתי כמה קטעים וכן כמה פרקים שלמים של מסע בין כוכבים, ולילדים בכיתות ו-ט, רציתי שיהיה תרגום. העברתי את הפרקים / קטעים רלוונטיים למחשב באמצעות כרטיס טלוויזיה שיש לי, אבל עדיין, טוב שהיה לי את המקור מתורגם... אז הנה סיבה אחת. אבל לא חשבתי על זה מאז, ואני מניח שאת צודקת, זה לחלוטין תחושת נוסטלגיה שאין בה באמת רציונאל...

goldy

New member
המישפט האחרון

אתה מחליף את הרגשות בחשיבה הגיונית. האים אתה רואה את עצמך וולקני?

הקלטות עדיין עומדות פה

כי מה שכתבת פה גרם לי לחשוב על זה שוב. אבל נראה לי שאני לא אעביר קורסים לילדים בקרוב. אז למה אניעוד מתלבטת?! אוף איתי. למה אני לא יכולה לעשות מה שהגיוני לעשות.

subatoi

New member
לגבי המקוריות

את תמיד יכולה לתרום אותן. בזמנו הוחלט בסטארבייס על שת"פ עם האגודה, שנוהגת לתרום ספרים שאפאחד לא רוצה לכל מיני מקומות, והוסכם שהם יעשו את זה גם לקלטות (משהגענו לעידן המודרני בו קלטות נזרקות לפח). יש פרטים איפשהו באתר המועדון ובהודעה בהיסטוריה של הפורום. לחפש לך?

Moshe972

New member
חלקי חינם בכנס הקרוב באחד הדוכנים

אני בטוח שזה יהיה להיט

למעלה