הגיע הזמן...

chatenoire

New member
הגיע הזמן...

הוצאנו חוברת, חברים. מעטים מכם זכו לראות אותה עקב עיכובים ובעיות טכניות, אבל אל תדאגו - היא כאן. אני עצמי התלהבתי מהאיכות המעולה ומהכתיבה (לא זכיתי לראות את החוברת בשלמותה עד לאחר ההדפסה...), ואני מקווה שתרגישו כמוני. אתם לא יכולים להרשות לעצמכם, בתור ישראלים, חובבי קומיקס ואנשים שמכירים אותנו, להפסיד את החוברת הזו. זו אבן דרך בתעשיית הקומיקס הישראלית, ואנחנו מקווים ומאמינים שלא רק אנחנו נמשיך את הדרך הזו, אלא אחרים החולקים אתנו את אותו החלום. אני מודה, החוברת קצרה והעלילה לא מתפתחת הרבה, אבל מומלץ להכיר את הדמויות, את האמנים ואת הסגנון של סטודיו הקומיקס הראשון בארץ. מקסימום לא אהבתם, תמיד יהיה לכם עותק של החוברת ה"אמריקאית" הישראלית הראשונה, להראות לנכדים ולממן בעזרתה את הלימודים שלהם.
החוברת בצבע מלא ועל נייר איכותי, ואם באמת בא לכם להשקיע אתם מוזמנים להזמין אחת מעשרים וחמש חוברות חתומות רשמית ע"י כל חברי הסטודיו. טיזר קטן אפשר לראות בגלריה השבועית באתר שלנו, ואת החוברת ניתן להזמין מקומיקום ומקומיקס וירקות.

yonabarak

New member
ראי תגובה לכריכה

כמה שרשורים למטה. נשמח לזכות בכמה הצצות נוספות מהחוברת, קצת יותר בגדול ממה שמופיע אצלכם באתר. מעבר לזה אני שוב ממליץ לפנות לעיתונאים ולעשות קצת שיווק, שיידעו על זה גם מחוץ לפורומי הקומיקס.

illustrator

New member
למה לא?!

אולי נראה את כל העמודים בגודל מלא ואז תחליט אם אתה מעוניין?! לדעתי, גם להראות עמוד גמור אחד זה הרבה....

DDN

New member
לידיעתך

החוברת הגיעה לשלושה חברים שלי (מבקרי קומיקס אחד אחד) שהתלהבו מהאיכות, ומהאומנות שלך. שניים מהם אמרו שאם היו אומרים להם שזה יצא ממרוול הם היו מאמינים. אני במיוחד אהבתי את הצביעה שלך! דני.

ben kanobi

New member
כל הכבוד

רציתי לאחל לכם מזל טוב לכבוד הקומיקס העיברי "אנגלי" הראשון אני מקווה שתמשיכו בדרך זו אישית עוד לא קניתי גיליון אבל זו ברשימה שלי לחודש הבא

DDN

New member
בעייתי משהו.

מועצת החכמים (אני ועוד שלושה חברים) דנו בציור שלך והגענו לחוסר החלטה. במבט ראשוני הוא חביב ביותר, אבל היו בו כמה פרטים שלא מצאו חן בעינינו. הרקע נחמד, אבל משהו בפרצוף ממש ממש מפריע לנו. מצד שני, די קשה לשפוט ציור אחד בשחור לבן. חוצמזה, אחרי שרואים את העבודה הצבועה של אביב בחוברת, הציורים שלך ושל חנן שם נראים. . . . אהם. . . . קצת פחות. . . . מצד שלישי, ידידה שלי שהראיתי לה את החוברת מאוד מצאו חן בעינייה הציורים שלך ושל חנן במיוחד.

sharki

New member
"קצת פחות"?!?!

Ohhh Man! Somebody turn off the Vacum Cleaner!! בן אדם... כרגע חרצת 3 ימיי עבודה. שלא תחשוב שזה צויר בגודל עמוד נוכחי כמו הקומיקס. זה היה חתיכת גודל! אני לא רואה שום בעייה בלשפוט ציור אחד בשחור לבן. זה היה Pencil Art בכל המובנים. נראה לי שהצביעה סינוורה את עיניכם קצת ומנעה מכם מלהבחין ביחודיות של ציור צבוע וציור בשחור לבן. לא כל דבר יפה חייב להיות בצבע אתה יודע. בקשר למשהו המאוד ממשי שמפריע לכם בפנים, אתה יכול לפרט קצת?

The Crusader

New member
אוקי נמאס לי

על איזה ציור אתם מדברים שרקי שלח לי בבקשה למייל או שתעלה אותו בפורום אני רוצה לראות (המייל שלי [email protected]) ואני מסכים לפעמים שחור לבן מעביר מסר יותר טוב בייחוד לתמונות עצובות או של משהו אפל ורע בכל אופן טנקס

illustrator

New member
הציור

הם מדברים על הציור ששארקי צייר כזוכה תחרות הציור שהאולינג וולף ערכו בפורום הזה. תוכל לראות אותו ב- Detectives VPD #1 בעיקרון, שחור ולבן די הולם את הציור, ולכן הוא הודפס כמו שהוא

sharki

New member
Sorry no can do my man...../images/Emo4.gif

זה יקח קצת זמן עד שאלה שלא קנו עוד את Ditective VPD יוכלו לראות את הפינ-אפ שלי. תציץ מדי פעם באתר של האולינג, לראות אם הוא פורסם כבר. מצטער אחי זה הרכוש של החברה.

Dreamsphere

New member
אני ראיתי את הציור בגודל מקורי

שארקי הראה לי אותו לפני להוא הביא את זה למנהל אני דיי התרשמתי מהציור והוא אולי יותר עוצמתי כאשר הוא גדול (רבע גליון היה הדף) אבל עדיין בפנים משהו הפריע לי והארתי לך עליו זה בשפתיים. אבל זה לא הכוונה אכשיו הכוונה היא שאסור להסתכל על ציור כל כך בקטנוניות צריך להסתקל בתמונה הכללת כי על כל דבר שתסכל בקטנוניות תמצע את החסרונות אני אישית חושב שהציור נהדר

sharki

New member
למה שלא תקנה את החוברת?

אתה תרוויח גם קומיקס חבלז"י וגם לראות את הפינ-אפ שלי.

DDN

New member
לי אין בעיה

עם שחור-לבן. להפך, השחור לבן של גירי של וונדרוומן היה יותר יפה (לדעתי) מהצבעוני. בכל מקרה, היו לי בעיות עם השפתיים, השיער והקמטים של הבגדים (בציור שלך) אני לא מנסה לרדת עליך, אתה שאלת.

למעלה