הגיע הזמן!

חןשסק

New member
הגיע הזמן!

מהיום, מי שרוצה לקנות סיגריות צריך להציג תעודות זהות! הגיע הזמן (לפרק זמן מסויים אני מניחה) שלא נראה יותר ילדים בכיתה ג' מעשנים בשרשרת...

Hii BiTcH

New member
את לא רוצה,אל תעשני..

מה אכפת לך מה ילדים בכיתה ג' עושים?.. נ.בלאט:אתם פותחים שירשורים על סתם דברים תלמדו מה זה ניצול שירשור

חןשסק

New member
אין לי בעיה עם מי שמעשן, זה פשוט

נראה לי מוגזם שילדים צעירים מעשנים כבר מגיל כזה. זה נזק לטווח הארוך וזה מגעיל אותי לראות כאלה ילדים שהורסים את עצמם בשביל פוזה... זה הכל.

Baba Roy

New member
צודקת, בקשר לילדים קטנים...

זה באמת פוזה, בעצם זה מתחיל מפוזה וסקרנות וילדים בני 12-13-14-15 שמתחילים לעשן זה טעות והם לא יודעים מה הם עושים.. בתוך שניה מתמכרים לזה.. וזה חבל על הבריאות והכסף מניסיון אבל זוהי מדינה חופשית ומי שיירצה לעשן אז סבבה לו אין מה לעשות בנידון, ואפילו שהחוק עבר בכנסת החוק לא ייושם, לפחות לא בשנים הקרובות...

SupeRonit

New member
ניצול שירשור זה חשוב

אבל לא צריך להשתמש בו סתם אני אסביר: נושא הסיגריות (הספציפי של השירשור הזה) הוא נושא נפרד לחלוטין מכל נושא שירשור שנמצא בפורום עד עכשיו שירשור זה חשוב-אבל בהגיון נ.ב:אולי אנחנו לא יכולים להשפיע על צעירים ו/או להגיד להם מה לעשות (בכל נושא שבעולם) אבל אם יפסיק להיות לנו אכפת זה יהיה ממש עצוב. הילדים של היום זה העתיד של מחר

חןשסק

New member
אני יודעת מזה ניצול שירשור ../images/Emo46.gif

בסה"כ חשבתי שזה נושא מספיק חשוב בשביל להעלות אותו כהודעה נמפרדת. ומה הקשר להשפיע על צעירים או לא? מישהו ניסה לשנות פה את העולם? הבעתי דעה! רויטל, אם את חושבת שזה מיותר לפתוח את זה כהודעה חדשה את מוזמנת להוסיף את זה להודעות אוף (
) אחרות. (ויש פה כאלה.) אם אתם תהיו קטנונים ועל כל הודעה תגידו שזה לא מתאים לפורום לא יזוז יהיה אפשר לכתוב פה כלום.

SupeRonit

New member
חן,אני ב-ע-ד-ך (חושבת שאת צודקת)

אני מקווה שהתעצבנת עליו ולא עליי.כי אני פשוט מבולבלת,כי כתבת את זה כתוגבה למה שאני כתבתי ולא למה שHii BiTcH כתב..
אם תשימי לב התגובה שלי היא למה שHii BiTcH כתב בנושא השירשור,ולא למה שאת כתבת.
אם תקראי את ההודעה שלי תראי שאני רשמתי שזה כן מספיק חשוב כהודעה נפרדת (וביננו ובין כל מי שייקרא את זה:אפשר לחשוב שזה פורום כזה פעיל,שהודעות נדחקות למטה-הן כבר יישנות)

Hii BiTcH

New member
לא דיברתי על הנצל"ש על השירשור הזה

לפחות...זה יצא ככה... פשוט יש סתם שירשורים מטומטמים בפורום ראו ערך "יש לי דיגיטלית!!!" [את מי זה מעניין?..]

SupeRonit

New member
אולי זה לא

אבל אפשר להגיד את זה על כל דבר (זה עניין אישי,כל אחד ומה שמעניין אותו) צריך לצאת מתוך נקודת הבנה,שאנחנו פורום קטן ואינטימי.אי שירשור לא כל כך נורא פה,כי הוא לא פעיל בהיסטריה (בתחתית העמוד יש הודעה מ-14/02/04) לכן אין חשש של היעלמות הודעות חדשות לעמוד 2 (ללא יחס ו/או תגובות מצד שאר חברי הפורום).. במידה (הלוואי) ונגדיל את משתתפנו ותדירות הכתיבה פה,כמובן שנהיה מחוייבים לשמור על עקרונות השרשור
בנוסף רציתי להוסיף שמכיוון שזה פורום של עיר (ולא מאכלס אנשים מרחבי הארץ),זה יוצר מצב שיש הרבה פה שמכירים אחד את השני (השלישי,הרביעי והחמישי)-ויש בניהם שיתוף (והבנה) שלא ייעניין אותי ואותך-אך יהיה חשוב להם..

SupeRonit

New member
נכון כתבתי יפה ../images/Emo35.gif

משעמם לי
טוב אני הולכת לבית-ספר המקום ההוא שאני "אוהבת" ללכת אליו..

חןשסק

New member
כן. יש לי דיגיטלית.

אני חושבת שבפורום הזה אפשר לדבר עם אנשים גם מעבר לראשון וכל הדברים שבה. לא מוצא חן בעינייך, אל תגיבי... זה לא כזה קריטי הודעה כזאת... בשרשור הזה אנחנו הולכות ראש בראש. עצוב.

cobainos

New member
אותי זה מעניין!

לא מעניין אותך אל תגיבי,גם את לא ממש מעניינת אף אחד

Hii BiTcH

New member
אתה חבר שלה,ברור שזה מעניין אותך..

ואם תשים לב,לא הגבתי בשירשור של הדיגיטלית,כי זה לא מעניין אותי.. אבללל...עדיף שהפורום יהיה עם טיפה שירשורים אבל שקשורים א=כ=ש=ה=ו= אלינו...או לראשון..אבל ליודעת,לא על כל דבר קטן. חן,אין לי שומדבר נגדך,את סבבה אפילו. נעם,גם אתה לא מעניין אותי במיוחד,סורי.

cobainos

New member
אגב...

מוזר שהשרשור הזה הוא די ארוך...זה מעניין אחרים,זה פותח דלת לעוד נושאים לא כולם כאן אטומים,אז דברי בשם עצמך

נכון! ../images/Emo45.gif

חוץ מזה, אם לא יפתחו כאן שירשורים כאלה אז יהיה פה אולי רבע שירשור שיפתח בשבוע.

amickyaa

New member
גנית נו,נו נו

שכחת השבוע ללכת לפסיכולוג.......שבוע הבא פעמיים כי טוב.........חחחחחחחחחחחחחח .........את כל כך מנסה למרוד ....במה בדיוק ??? בחברים שלך בפורום,זה כבר לא מזיז להם כל ההצגות שלך.....את לא רואה ???? תמרדי בהורים שלך.....כי ככה ילדים חושבים......כשתגדלי תביני שאין לך אף אחד ---- רק המשפחה שלך.......

למעלה