הגיע הקיץ! הודות בנמל!!

coacain

New member
הגיע הקיץ! הודות בנמל!!../images/Emo6.gif

דמיינו לכם חול ים כחול ירוק,,, שמש... בנות בנים... בגדיי ים... רצפת עץ יציבה בנמל... בירימבאו.. אגוגו.. פנדרו... ומעגל קפואיריסטים שמח וטוב לב!! לפרטים: גשו למזכיר ארועי הקיץ (ממש עכשיו בוחרים אותו)... היה חם ולוהט היום!

Forever NemeSh

New member
היה כיף ../images/Emo3.gif

ספונטני ונחמד. היה כיף לאללה.. אווירה טובה :) יאללה האביב הגיע.. צריך לעשות את זה יותר..

באמת היה כיף

ומעייף
לילד הקטן שנכנס היה יותר כושר מכולנו ביחד
הוא החזיק בערך 10 דקות בהודה! אני בהחלט בעד מפגש שבועי או דו שבועי.

G puma

New member
tanajura

מה עם הדיסקים שלי?????? אולי נקבע יום ??? בבקשה

ומה עם האימונים שלי???? ../images/Emo10.gif

אבל, התעודדי - הסימנים מראים שכנראה ביום רביעי הקרוב סוף סוף ירדו ממני בעבודה ואני אגיע לאימון!!! היאח הידד.

../images/Emo10.gif

לימי שני אני לא מגיעה בגלל לימודים. אני מתנחמת בשני דברים - הראשון, זה לא שאני לא מתאמנת בכלל. אני הולכת בשלישי ובשישי למאגו (בשלישי ובשישי עדיין לא הצליחו לגרום לי לעבוד, הנבלות. מקווה שזה לא יגיע). אמנם קבוצת מתחילים בחדר כושר, אבל האמת קבוצה די מגניבה. הוא נותן לי דגשים ותרגילים אחרים מהם רוב הזמן. אתמול למשל הוא בכלל התחיל להכין אותי לאליפות שתהיה... הוא החליט שאני אהיה שם
ועם שאר הקבוצה הוא עובד על משהו אחד, ולי הוא נותן דגשים שונים ודברים שונים. אז יש לי את זה. והדבר השני, זה שאיך שמתחילה חופשת פסח אני מתפנה כמעט מהכול. גם העבודה נגמרת לגמרי (שני קורסים מתסיימים שם, תלמידים פרטיים נגמרים כי יש מבחן...), גם הלימודים עוברים - כרגע אני בלחץ לקראת מבחן ענקי, מועד ב' שהוא על תחילת החופש. אחר כך זה לימודים ברגיל... יש כמה מועדי ב' אבל אין לחץ והסמסטר רגוע. בקיצור, אני מנסה לסחוב עם הבאסה עד שיגיע פסח ואז אני בבת אחת אשתחרר מהמון מחויבויות ואוכל להשקיע זמן במה שחשוב

שמועות אומרות שאת יכולה להשיג לי

דבר כזה שמקבע אצבע ביד כשיש בה נקע והיא כואבת מאוד. האמנם?...

coacain

New member
../images/Emo4.gif

ול"פריאור" זה כל הרעיון בספונטניות... ישבתי במיטה וחשבתי :"איך בא לי ים עם בירה... איך בא לי ים עם בירה"! בסוף אמרתי לגפן "בוא נעשה רודה בים"! אז בספונטניות ממש שעתיים וחצי לפני שהיינו בים התקשרנו לגראדואדוס (בסוף הגיע רק שמיניו) ושלחנו sms. ---טרטר אני חושבת ששלחנו לך הודעה , אם לא אז כנראה לא היה לנו את הטלפון שלך!
בכל מקרה כדאי לדבר על זה באימון מחר. אתם קולטים שאוטוטו באטיזדו?

איך מבירה עם ים

הגעת לרודה? טוב, זה ברור למעשה, טוב שלא הגעת לרודה אחרי בירה באמת.

coacain

New member
זה הכי כייף!! ../images/Emo8.gif

אני יודעת שתכף גטו יצא עליי ויגיד לי שלא בריא לשתות ,, אבל זה באמת הכי כייף אולי לא ביום חם כמו שהיה בשישי אבל הופענו באיזו חתונה,, ושתיתי והמשחקים שלי היו כאלה כייפים הכל היה יפה ומגניב. חשבתי שבפורים נשתה לפני האימון אבל לא יצא... (קחו הכול בפרופורציה)

ToryMaster

New member
אני גם מוכנה לצאת עלייך

[אבל קודם אני צריכה לדעת מי אתה, לא יוצאת על אנשים לא מוכרים, זה מלחיץ מדי] בכל מקרה, לשחק עם פחית ביד צריך להיות אחד המשונים.

PureTemptation

New member
מי את ולא מי אתה..../images/Emo3.gif

זו צילי, המתולתלת המטורפת...
את יודעת שאני אוהבת אותך..
אומנם קצת פחות אחרי שעברת למרכז אבל שיהייה, שמחה שנהניתם בהודה היום!!

coacain

New member
אתמול(כבר שלשום)

איך ההודות בבאר שבע? מתגעגעת אליהן כל כך,,, עוד מעט נתראה הרבה עם כל הבאטיזדוs וחודש מאי הולך להיות קשה!!! נשיקות לכולם

PureTemptation

New member
גם אני מתגעגעת אליהן,

כנראה בגלל שהן לא מתקיימות..
ובגלל שאני לא מופיעה באימונים כבר יותר מדי זמן, אין לי חיים...:S

למעלה