הגיע ה-דד ליין

ferdinand

New member
הגיע ה-דד ליין ../images/Emo4.gif

כמו שדיווחתי כאן. עשינו היום מעין 'פיילוט', אמא יצאה לעבודה לכמה שעות, והקטנה נשארה איתי. והיה ממש נורא
פשוט סירבה בתוקף להסתכל על הבקבוק (איך שרואה אותו מתחילה לבכות!) והשקענו, קנינו בקבוק מיוחד שנראה כמו ציצי, אמנם לא כמו זה כאן, בכל אופן, לא נראה לי שזו הבעיה. היא פשוט לא אכלה מ-7:30 עד 13:00. לקראת הצהריים, נרדמה לי על הידיים מתוך בכי. ביום ראשון היא חוזרת לעבוד מלא, אחרי הארכה של שבוע לחופשה. דכאון לחשוב על זה!.

shno

New member
../images/Emo24.gif

זה רק היום הראשון. לדעתי, כמו בכל "קפיצת מדרגה" של הילדים - זה עניין של כמה ימי הסתגלות (כמו הרדמות לבד במיטה, כמו התרגלות למסגרת חדשה של משפחתון....). יהיו כמה ימים קשים, וזה יילך וישתפר עם הזמן. היא תתרגל ל"לבד עם אבא", להעדר הציצי, והרעב יגבר עליה והיא תשתכנע בסוף. לפחות ככה נראה לי. אל תתייאש - תראה איך עובר מחר, תמשיך לנסות עם הבקבוק - הרי בסופו של דבר הקטנה תצטרך להתרגל, אם לא עכשיו אז מתישהו ב- 18 השנים הקרובות... ואם כלום לא עוזר - אז באמת איפה חמותך שאף תינוק לא יכול עליה?

ferdinand

New member
../images/Emo5.gif כמו הרדמות לבד במיטה?!

עד עצם היום הזה, הגדולים לא נרדמים לבד במיטה!!!!! (אחלה דוגמא!
) (עד שהקטנה נולדה, ישנו בכלל ב-"מיטה משפחתית". חמש נפשות ("במיטה אחת, לא כל כך גדולה, חמישה שובבים. טרלה לה לה לה"
) זה כבר too mucj, אז התפצלנו.... כן, אני יודע, בסוף יהיה פסדר. זה פשוט מבאס. וחמותי - כפרה עליה, ממחר נכנסת לפעולה. היא טטפל בה בשנתיים הקרובות (כמו בכל הנכדים!)

חנול

New member
פשוט נפלת לנו על דוגמא עכשווית

אחד הנושאים שהכי העסיקו אותנו בחודש האחרון היה הניסיון ללמד את הילי להרדם לבד במיטה שלה, בלי הסתובבויות, נדנודים,שירים, לחשושים וכיוצא בזה המצאות.. שמחים לספר שמזה שבוע הקטנה נרדמת לבדה במיטה. עוד לא שמחים לספר שמזה שבוע הרדמות הבוקר והצהרים הפכו גהנום פי 3...

hirshfe

New member
לא יודע מה עשינו

אבל מאז מעולם נדבי העדיף ללכת לישון במיטה

hag70

New member
מצטרף לרשימת ההורים הרעים

כבר 5 שנים שהילדה הולכת לישון לבד בחדר שלה (והיא אפילו עוד לא בת 5
), נרדמת בלי בעיה, ישנה לילות שלמות, מתעוררת כשצריך, מבקשת לאכול בזמנים לפי הספר ועוד ועוד. ממש ילדה בעייתית. לפיכך ממש אין לי מה לתרום לדיונים שכאלה. ממש שם אותי במצב בעייתי בשרשורים כאלה
. צר לי.

shno

New member
אבאים כמוך צריך לשלוח לפינה!

איך חוק העונשין שותק לנוכח אנשים כמוך?

רווי1

New member
איך עשיתם את זה??

טיפים יתקבלו בברכה. הקטנה בת 9 וחצי חודשים ונרדמת רק על הידיים תוך נדנודים, שירים ומה לא...

marcyg

New member
אני הייתי מטפלת תינוקות. עזרתי

להמון תינוקות ללמוד לקבל מזון ממקור שאינו שד. אם לא הולך עם בקבור (התחלתם עם חלב שאוב?) כדאי להתחיל בכפית...מהכפית אפשר לעבר לכוסית (המכסה של בקבוק אוונט נהדר לזה) וכשהתינוקת לומדת שמזון יכול לבוא ממקור אחר אפשר לעבור לבקבוק!

ferdinand

New member
תודה! ../images/Emo140.gif ו-עידכון:

איך היא עושה את זה לעזאזל?!!! כאמור - היום חמותי, שיהיו לה חיים ארוכים וטובים, נכנסה לתמונה. ואצלה - כמו טאטאלה, אכלה מבקבוק!!!! :-O גם כשאנחנו נהיה סבים/סבתות נדע את כל הטריקים?!

akavishon

New member
זה לא שבתור סבא

אתה תדע את כל הטריקים.. פשוט הנכדים, שלא כמו הילדים, לא יעשו לך דווקא....

למעלה