הגיע זמן האיחולים

מצב
הנושא נעול.
הגיע זמן האיחולים ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

הגיע זמן האיחולים

הייתי רוצה לאחל לכולם: שנה טובה שנה של הגשמת חלומות שמחות ומסיבות ובכלל , שיהיה רק טוב תמי

Mרוצה

New member
תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה

הגיע זמן האיחולים

הייתי רוצה לאחל לכולם: שנה טובה שנה של הגשמת חלומות שמחות ומסיבות ובכלל , שיהיה רק טוב תמי
מאחלת לכולנו שנה נפלאה, שנה פורייה ומבורכת.

שנה טובה ../images/Emo74.gif ../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif ../images/Emo75.gif

מאחלת לכולנו שנה נפלאה, שנה פורייה ומבורכת.
שנה טובה

שנה טובה לכולנו שנה של פוריות שנה של שלום שנה של הצלחות
שנה בה נעמוד בכל המטרות שהצבנו לנו שנה של בריאות טובה לכולנו שנה של אושר,ומתיקות שנה של שפע שנה של טוב
"תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה|סדגש"|

ריקי בש

New member
איחולים לשנה החדשה

הגיע זמן האיחולים

איחולים לשנה החדשה
בנות יקרות! אני רוצה לאחל לכולכןןןןן.. שנה טובה ומתוקה, פוריהההה... שבמהלך השנה הקרובה והחדשה נעבור כולנו לפורום השכן כתוצאה מהריון מבורך ומיוחל . שנחגוג כולנו את חג ראש השנה הבא עם תינוק/ת/ות בזרועותינו האוהבות. מכל הלב, מלאה בתקווה, ריקי

העין ה 3

New member
גם אני מאחלת לכולנו

הגיע זמן האיחולים

גם אני מאחלת לכולנו
שנה טובה ומתוקים (הרבה מתוקים...) לפני שנתיים, בערב ראש השנה, היינו 3 ימים אחרי הברית של עידן. חמותי עמדה על כך שנחגוג אצלם ואני כיבדתי את הבקשה למרות שהיה "תור" ההורים שלי. הבנתי את הצורך, כי בעלי הוא הבן הבכור ועידן הוא בנו הבכור אשר חיכו לו כל כך הרבה שנים. ויתרנו (הורי ואני). אלוקים שלי! אני מוכנה לוותר לה שוב בשנה הבאה! אפילו שזה שוב יהיה התור של אמא שלי. רק תן לנו סיבה טובה לוותר לה...

לימקי

New member
איחוים לשנה החדשה../images/Emo75.gif

הגיע זמן האיחולים

איחוים לשנה החדשה

מאחלת לכולן שנת אושר ובריאות וכמובן שנת פוריות. מקווה שבהרה תיטרפנה לפורום השכן. אני כעת מתחילה שבוע 7 ויש לנו דופק.

שנה טובה מא' עד ת'

הגיע זמן האיחולים

שנה טובה מא' עד ת'
שנת אהבה, בריאות, גאולה,דיצה, הגשמת שאיפות, שנה ורודה, זוהרת, חיים טובים,שנה של ילודה, כלכלה, לבלוב,שנה מוצלחת, נפלאה, שנת סיפוק, עושר, פריחה , צמיחה, שנה קסומה, רגועה, שלוה ושלום ותשועה עד תום. תחל שנה וברכותיה!!!!!!

מאיו

New member
שנה טובה לכולן

הגיע זמן האיחולים

שנה טובה לכולן
אני מאחלת לכן שנה פוריה! שנה עם הרבה בריאות ומעט זריקות. מעט שלילי והרבה שלווה. שתהיה לכן סיבה טובה לעשות אולטרה סאונד פעם בחודשיים. תכלה שנה וקללותיה, תחל שנה וברכותיה.

שנה טובה ומתוקה לכולם שנת אהבה

שנה טובה לכולן
אני מאחלת לכן שנה פוריה! שנה עם הרבה בריאות ומעט זריקות. מעט שלילי והרבה שלווה. שתהיה לכן סיבה טובה לעשות אולטרה סאונד פעם בחודשיים. תכלה שנה וקללותיה, תחל שנה וברכותיה.
שנה טובה ומתוקה לכולם שנת אהבה
ובריאות ושנה מרובת ילדים(הלוואי שביב לא יצליח)ותהיה שנה עם הרבה ילדודס בהצלחה לכל מי שהתחילה בטיפולים או מתחילה או כבר בסוף.

מצב
הנושא נעול.
למעלה