הגיע זמן הנוסטלגיה

הגיע זמן הנוסטלגיה

אז ככה, חשבתי על זה שטיפקס עכשיו מככבים בקמפיין נגד האיידס ונזכרתי בקמפיין ישן יותר שלהם, עברו מאז לדעתי יותר מ10 שנים, מי מכם זוכר? זאת הייתה תקופת החינוכית (כן כן, אני ממשיך בטענתי שלמי שגדל עם כבלים בבית הייתה ילדות עשוקה) וטיפקס הופיעו שם במין קמפיין שהיה באותו זמן של ה"חכם בשמש" המיתולוגי אבל היה הרבה יותר מגניב. זה היה קליפ שהם צילמו לשיר שהם הכינו שנקרא "סבבה בים". עם קצת חפירה במוח נזכרתי גם במילים פחות או יותר סבבה בים סבבה בים שוכב כמו חרדון על החול החם לפני שאני נכנס למים לשחות אני שואל את עצמי מספר שאלות 1.האם זה חוף מוכר 2.לא זוכר 3. שואל את עצמי שאלה חשובה מאוד......... אם אני יודע לשחות אז סבבה בים סבבה בים שוכב כמו חרדון על החול החם לא זוכר לא זוכר... אז אני כבר רטוב נכנס למים שוחה בראש טוב. אני זוכר גם שהקליפ היה משעשע ושקובי שר את כל השיר שהוא קבור בחול ורק הראש שלו מבצבץ החוצה.... זוכרים את זה? אולי במעורפל?

slallum

New member
שאלתי פעם בפורום טיפקס הרשמי

בושמת ענתה לי עם מילות השיר אם אני לא טועה
כזה שיר טוב
ואני זוכר את זה
בייחוד בגלל שהקליפ היה בערוץ 2 ואין לי עוד ערוצים חוץ ממנו ומערוץ 1

טיפקסית

New member
בטח שזוכרים! בארווווור כאילו

סבבה בים סבבה בים שוכב כמו חרדון על החול החם אם בטוח בחוף,אז אני כבר רטוב נכנס למים שוחה בראש טוב אני זוכרת את שני הילדים שהיו בקליפ אחד מהם היה בן עם שיער ארוך,הוא היה חמוד,וקובי היה כולו בחול חוץ מהראש שלו,והיו לו משקפי שמש גאוניות! אני אישית כתבתי מאה מיילים לטיפקס שיעלו את זה לאתר שלהם,זה היה הרבה יותר מגניב מחכם בשמש. ויוה לה סאמר! אני זוכרת את אורי בקליפ הזה,ואיך אשכח את נוריאל. ובחינוכית הם לא מוכרים קלטות וידאו [יש להם איזה לפחות עשרה העתקים של הקליפ]

למעלה