הגיע זמן הנעליים...

sigis7

New member
הגיע זמן הנעליים...

מנסה לשדר אופטימיות וחיוכים והלב בוכה מבפנים.תגידו מה שתגידו קשה לראות את הבר הזה ולחשוב שהיצור הקטנטן והיקר שלך צריך להיות עם זה לאורך זמן...מקוה שלקטנה זה יהיה קל יותר ממה שאני מדמיינת!

פרלמנים

New member
../images/Emo24.gif אני מאוד מבינה אותך

אני בטוחה שזה ילך בקלות. תני לה להתאושש קודם מחיסון של אתמול ושימי לה מחר את הדניס... לגבי מה ששאלת אותי על הגרביונים, אני חושבת שזה רעיון טוב (אולי במקום גרביים), כי בקור הירושלמי את חייבת שכבות מחממות, אפשר גרביונים, על זה גטקס (בלי רגלית)...
היא תהיה ג'דה אמיתית עם הדניס, אל דאגה! אם תחפשי טוב טוב תמצאי בפורום הודעה מאוד דומה לשלך אצל כל אחת מאיתנו... מחזיקים לכן אצבעות, נהיה בקשר ג'סיקה

יחיאלוש

New member
גרביונים

אנחנו השתמשנו בגרביונים ומאד נהנו...קניתי גרביונים 100% כותנה וזה היה מעולה בפרט בשלב הזחילה. בהצלחה.

vered43

New member
קחי אוויר

תאמיני לי שהזאטוטים שלנו הם הרבה יותר סגלתניים ממה שנדמה לנו. רק לפני כמה ימים כתבתי הודעה כמעט בלשונך. היום מעיין כמעט ולא מתרגשת מהנעליים. מה שכן, כ-ו-ל-ם שואלים אותי עליהן, בגינה, בסופר, בקופת חולים... ואנחנו- שהחלטנו שקלאב פוט זה לא מום, עונים בלי להתרגש מזה בכלל. תעצרי שניה, תנשמי עמוק, ותשדרי אופטימיות.

טאניוש

New member
מעניין

אותי לא כל כך שאלו על הנעליים, קיבלתי תגובות בסגנון "גם לאחיין/נכד/שכנה שלי היה כזה מכשיר". פעם ניגש אלי סבא עם הנכד בן 8-9 בערך ואמר שהילד הזה נולד עם ק"פ והיה עם המכשיר. נתקלתי גם בתגובות משעשעות כמו "איזה פטנט מעולה! כך הנעליים לא ילכו לאיבוד." רק פעם אחת שמעתי "איזה מסכן". אמרתי שכל הבעיות של הילד שלי מתחילות ונגמרות במכשיר הזה והלואי וכל הילדים יהיו מאושרים כמוהו. האישה שהעירה התחילה להתנצל ולמלמל שהיא לא התכוונה לזה.

הזמן עובר די מהר

פתאום לפני שתרגישי, אחרי ההסתגלות של, נגיד השבועיים הראשונים החיים ממש שגרתיים. ואז פתאום עוברים שלושה חודשים ומורידים את הנעליים לכמה שעות ביממה. זה נראה חופש מושלם ואז פתאום (-: הקטנים מתחילים לעמוד ומנעילים את הנעליים רק בלילה. זה אושר ג ד ו ל.

sigis7

New member
תודה על העידוד!

הענין שהקטנה בת 4 חודשים וזה כאילו גורם לה לחזור אחורה בהישגים שלה, והפולניה שלה( כלומר אני) דואגת לאכזבה ולתסכול שלה.אבל, האמת שאתמול כבר אפשר היה לראות נסיונות מאומצים לתזוזות והיפוכים. מקוה לטוב!

גווניבר

New member
אני זוכרת מעצמי

את הנעליים עלי. לא כזה ביג-דיל. לא נורא נוח, צריך להזהר כשהולכים איתם (בין המיטות כדי להציק לאחים באמצע הלילה...), יש תחושת הקלה כשמורידים אותן, אבל זהו. אם תשדרי לה שזאת פרוצדורה הכרחית אך לא נוראה, כך היא גם תקבל את זה. ועד גיל 3-4. חבל שהק"פ יחזור אח"כ.

למעלה