הגיע זמן להתעמק

danistar

New member
הגיע זמן להתעמק

ריח הלחות באוויר שגורם ליום להחוויר עד מתי תמשיכי לשחק כמה אפשר להתרחק שמיים אפורים קודרים שהבקרים דרכם חודרים האם את יודעת כמה עמוק את פוגעת ? גשם מתחיל לטפטף ואת הרחובות שוטף כאילו כלום לא נוגע עוד סיפור אהבה שגווע משקה חמים , מרגיע קשת שמפציעה מהרקיע תפסיקי כבר להתחמק הגיע זמן להתעמק ..

Mוניk

New member
לקטלג את השכבות!!!

לקטלג את השכבות ולגלות לעצמי את שלא הכרתי ובכל פעם כאשר אני מתגלה לעצמי את שלא הכרתי. ובכל פעם כאשר אני מגלה לעצמי, לומד להתרגל ולאהוב מחדש, יוצר את עצמי עוד פעם ומחפש לעשות זאת, מיד, וממקום חדש. מדלג מעל יבשות, ארצות, מחוזות שלא ידעתי ומתחבר אל חושים דקים ונסתרים. לומד לזרום עם החיים ולדעת לדעת. השנים כמו בית ספר וחברים כמו עמודי תווך. אבני דרך מסומנות ואין דרך חזרה, רק קדימה. יצירה ואהבה וחיפוש פתרון הכל זמני, והזמני הופך לקבוע. אני יוצר ושר את הזמן את הדרך ואת המקום אני משנה ומשתנה. לפעמים רץ לפעמים הולך ולעיתים אף זוחל וכל הזמן זורם... (משהו מקסים ששמעתי והבאת לך דניאל) מוניק

חחח דניאל

אתה ציני ... אחלה. לפעמים לא מוצאת את המילים לפעמים קוראת ומפנימה.. לא תמיד יש לי המילים הנכונות להגיב מקווה שלא נפגעת ממני. אני באמת חושבת שאתה כותב מ ק ס י ם

danistar

New member
אויווווווש חוצנית ../images/Emo24.gif

הכוונה היתה לשיר של מוניק .. בלי שום קשר אלייך
. היא כותבת על לזרום .. השיר שלי נכתב למישהי אמיתית שלא ראתה אותו כמו את רוב כתבי בהתחלה שלמעשה הושפעו ממנה ונכתבו לה ועליה . אבל כל זה כבר מאחורי והיום אני כותב בלי קשר אליה . אני משתדל לא להיות ציני למעט בפוליטיקה שם במילא כולם כאלו

למעלה