הגיע זמן ללכת לעבוד

ReiKo

New member
הגיע זמן ללכת ללמוד

ינעל העולם..... שנדע ימים טובים מאלה

ק ד ו ש

New member
אכן הגיע הזמן

רק מחכה שהעוזרת תסיים לנקות ת'חדר. הקצבתי לה 7 דקות מטכליות, אם בסופן החדר לא מצוחצח, כנראה שאת שאר היום היא תעביר בזחילה.

היום יום קצר :)

אני מקווה ... אתמול הייתי אמורה לסיים בשתיים, וסיימתי בשבע ( איחור קל ... ) ... לקוחות פלאפון - אתם פשוט מעצבנים ! יאללה , יום טוב .

Shaycus

New member
ואם עשיתי משמרת לילה

וקמתי אחרי 3 שעות כדי לעשות משמרת בוקר? סעמק איזה זין נמאס לי כבר, החיים שרופים מה היה השיא של הבנזונה של השבת? כמה שעות עשו בשבוע אחד?

אזרח111

New member
היה את ג'אן ..

אם אני לא טועה הוא עבד 26 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע.

Shaycus

New member
האמת באמת מעניין אותי לדעת,

אם יש 168 שעות בשבוע, מי עבד הכי הרבה? קשה לי להאמין שמישהו הגיע ל100 שעות.. זה מטורף לחלוטין הכי הרבה שאני אישית מכיר זה חבר שעובד כרגע בתור בל-בוי באילת בבית מלון, טוחן את הטוסיק, לפני חודש הגיע ל270 שעות (בחודש כמובן), זה פשוט מטורף לחלוטין לדעתי.

ובהמשך להודעה הקודמת...

כשעבדתי במלון, הייתי עושה 84 שעות בשבוע בכיף... ואני מניחה שעברתי את ה 270 בחודש , לא יודעת חישוב מדויק , אבל הייתי עובדת 12 שעות ביום מינימום (!) , ו7 ימים בשבוע. אבל היו לי איזה 4-6 ימים בחודש שלא עבדתי ... אז זה בסביבות ה 300 שעות .

Misha345

New member
חבר שלי עשה קצת מעל ל300 שעות פעם

השיא שלי זה 270, ת'אמת שבתקופה האחרונה חייתי על הקו של270-220 שעות בחודש במשך 5 חודשים. זוועת עולם! השאלה זה אם שווה לטחון ת'תחת מבחינת הכסף ואם משתלם

Jan22

New member
שווה שווה ..אח'כ אתה קונה מחשב משהו

משהווווווווווווווווווווווו!

Jan22

New member
תאמין לי ,זה אפשרי

אפשר להגיע בשקט גם ל400 (בדוק) .השאלה תהיה ...באיזה מצב צבירה אתה תהיה בסוף החודש !!!? האמת ,זה כיף. אתה מרגיש גמור והמשכורת שלך יוצאת משהו בובה. בעיה רק שאתה תהיה עייף מדי מכדי לנצל אותו.

למעלה