הגיע זמן מוסיקה

הגיע זמן מוסיקה ../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

המשך יבוא... עכשיו זמן ספינינגגגגג.

הקטע שלו קיבל תמיכה מסיבית מטיאסטו,

סווידיש האוס מאפיה, דיוויד גאוטה ועוד רבים חשובים בתחום המוסיקה. 63,000 צפיות ביו טיוב בשבועיים בלבד...ניכנס למקום הראשון ב UK מיצעד הבאז . מצ"ב למטה הקטע המצולם.

מאמנים/מתאמנים מה דעתם על 2 אימוני ספינינג ב

יום בהבדל של 4 שעות?. אני מתכוונת לאימונים שאחד מהם שעה ורבע והשני שעה? מועיל/מזיק? בעד/נגד. מוסיקה - בהמשך......

מה מטרת האימונים?

מה טווחי דופק באימון הראשון והשני אני אישית אם עושה 2 אימונים בטווחי זמן ,מתכננן מראש מה יהיה הראשון ומה שני דוגמא ,באימון הראשון אני לוחץ חזק 85% באימון שני עובד יותר על סבולת 60-70% וישנם גם זמנים שאני לוחץ חזק בשני השיעורים אם זו את אני בעד את מאומנת וחזקה ובטוח שאצלך זה מתוכנן אני לא בעד שמתאמנים חדשים [מתאמנים חודש,חודשיים]שיעשו אימון כזה ,לפני שבנו להם תוכנית אימון מה לעשות בכל שיעור ובין השיעורים אם יש תוכנית אחלה שגם הם יהנו משעתיים ספינינג לא לשכוח שאימון אופניים הוא שעה וחצי שבת שלום

הי נסיך פרסי, כתבת ש..

דוגמא ,באימון הראשון אני לוחץ חזק 85% באימון שני עובד יותר על סבולת 60-70% יצא לי היום הפוך. באימון הראשון האנרגיות - לא מוצו. חברי משוגעי הספינינג - ישנו בבוקר.... כבר אמרתי? כדי שהאנרגיות שלי ימוצו והאימון יהיה על 85% - חשוב לי שסביבי ידוושו חברי "שנותנים בראש" - יחד!!! כשהתחילו הטלפונים הסימוסים, לאימון אח"צ - נתתי את הכלללל באימון השני. האמת ,בקושי דיוושתי על האופניים חזרה הבייתה. בחצי השנה האחרונה, הורדתי הילוך בכמות הספינינג השבועי, והפסקתי את אימון הקיקבוסינג לחלוטין - מכל מיני סיבות.... כמובן רמת הכושר ירדה. והרגשתי עם זה רע מאוד... עכשיו מנסה להשלים את החסר... יש הסוברים ששני אימונים זהים ביום מוגזמים. מחר ספינינג - קורעעעע עם חבורת מורעלים.

שבת שלום חיים חדשים!להגיד מוגזם זה כללי

אני לא חושב שזה מוגזם ספינינג מדמה אימון רכיבה ,אם פרט יוצא לאימון רכיבה בין שעתיים עד5 שעות גם על זה אפשר להגיד מוגזם השאלה למי ? בשביל לשמור על כושר הייתי ממליץ לך לגוון בין סוגי שיעורים ,חדר כושר,ריצה קלה ככה האימון הוא צבעוני ולא משעמם וגוף מאומן בכושר גופני כללי אני גם חולה על אופניים וספינינג ,לפני אימון ספינינג אני נכנס לחדר כושר ומתאמן 15-20 דקות אוכל שני תמרים או בננה ונכנס לשיעור הכי חשוב זה שאת נהנת שבת שלום

נסיך פרסי - אתה כל כך צודק -"בשביל לשמור על..

.... כושר הייתי ממליץ לך לגוון בין סוגי שיעורים ,חדר כושר,ריצה קלה ככה האימון הוא צבעוני ולא משעמם וגוף מאומן בכושר גופני כללי" מכשירים מצ'עמם, ריצה הליכון אאוט אצלי. המכשירים היחידים שאני עושה מלבד ספינינג זה חתירה ועל המולטי טריינר כ-30 דקות לפני הספינינג, לפעמים סדנת בטן 15 דקות. מספר מאמני כושר דברו איתי על הנושא ואחד מהם כבר מתעקש על הנושא... שאני חייבת חייבת לגוון ולא רק לעשות ספורט הווו האאא ( ספינינג) . עשו לי תוכנית כושר משהו משהו... אבל אני... לא מתחברת למכשירים רק למכשיר מתיחות אחרי הספינינג, כי אני מרגישה אחרי המתיחות בספינינג שצריך עוד קצת מתיחות אחרי אימון ראוי. עצם הכתיבה על הנושא מכניסה לי שוב את המודעות שחובה עלי לשנות פאזה באימוני הכושר. הלואי!!!. תודה ענקית שהבאת לקדמת מוחי נקודה זו. אנסה לקרב את האימונים הללו אלי בעזרת חברי, שכן מתאמנים על כל המכשירים. אולי הדרייב יגיע...

הי אסף האנארובי , תודההה רבהה

יצאו כל כך הרבה שירים וקטעים חדשים שמתאימים לספינינג, משתדלת להביא אותם לכאן ראשונה, כדי לשהאימונים יהיו מגוונים.אני לא משתלטת על כל המלאי )):

ים של מוזיקה ממני

לא מצליח להעלות בצורה אחרת... אז הנה....אחלה לינק להורדה של מאגר ענק של מוזיקה מרומקסת ומצ'וגעת על הכיף כיופאק. בבקשה.

loc luc

New member
פספסתי את הקטע השני ...

ניסיתי אבל ירד מהסרבר.. ולפי התגובות נשמע פצצה... יש אפשרות לקבל הזדמנות נוסף להוריד אותו? אגב... תודה אמיתי לתמיכה ולעבודה שאת עושה כאן בפורום... פשוט נהדרת ... תודה
ciao luca

ספישל עבורך, סרבר אחרון שנשאר בטעות פתוח

אם לא תמהר - יסירו גם אותו. הסירו אותו מכל האתרים...הקטע עדיין לא שוחרר.... תודה ענקית על המחמאות ועל הידע שלך, שאתה משתף גם אותי.

תודה רבה מכל ה-../images/Emo23.gif המשך מוסיקה ../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

איך פספסתי את הקולות הבאים.... השני עליייההה תלולההה,

למעלה