הגיע זמן מוסיקה

רוןר9

New member
תודה את מלכה אמיתית

היי חיים חדשים1 מקווה שאת בסדר נעלמת לנו קצת ואני מניח שזה גם בשל האסון בכרמל וחברתך שנספתה כפי ששיתפת בפורום ,אין לנו ברירה החיים ממשיכים קדימה וההצגה חייבת להימשך. מקווה שהברך יותר בסדר. שיהיה שבוע נפלא ורק דברים טובים רון9

הי רון חבר יקר שלי, מודה לך על המילים החמות

ועל כל מה שאתה מפרגן לי. לא נמצאת בחדר הכושר בתקופה האחרונה. הברכיים מחלימות. ספינינג ביניים אאוט. כל כך חסר לי ....אם כי מלאה בעיסוקים ומונעת בכבישים בין חיפה לתל-אביב לעיתים קרובות. כל אזור השריפה ניראה כמו אחרי הטלת פצצת אטום. שחור, שומם, אפילו צפורים אין שם... את אפרת ז"ל לא אשכח לעולם. אף פעם לא הכינו אותנו לקראת פרידות קשות מיקירינו, אבל החיים לימדו אותי ללכת הלאה הלאה מבלי לעצור לרגע, כדי לא להישאב ל"חור השחור" כי נסיבות כאלה ואחרות עלולות להותיר אותנו במעמקי המצולות. כדי לא להיכנס למנכוליה - המוסיקה מצילה אותי. ניראה לי ששכחתי כבר לדווש. לא בכושר. חולמת על איזה ספינינג מרקיע שחקים וסוחט.

רוןר9

New member
זה יגיע

היי חיים חדשים1 מרגש לקרוא . אכן החיים חזקים מהכל ומלחמת ההישרדות של בני האנוש לא מפסיקה לרגע. זוהי דרכה של המציאות. כנראה שנועדנו לעמוד כל הזמן במבחני המציאות ולפעמים גם אין מועד ב'. בואי נתמלא באנרגיות חיוביות המוסיקה הוא חלק מסם המרפא שלנו נשאף ממנו הרבה. הגוף זוכר גם כושר וזה יביא לאושר קחי את הזמן וחיזרי לדווש בקצב שלך.זה תהליך וזה יבוא. אם תירצי את תמיד מוזמנת לאימונים שלי ומותר לך לעשות הכל בשעור ולהרגיש תמיד בנוח .זוהי דרכי ובזה אני מאמין כל מתאמן/ת אצלי באימונים/שעורים הם בגדר "אורחים" ואורחים צריכים להרגיש בנוח . חלק מתפקידי זה לקבל את האורחים ולתת להם את המקסימום על כל המשתמע מכך. יישר כח רון9

הי אסף, שני הקטעים הכי אהובים עלי מכל הדיסק

מכל הדיסק שצרבתי, למרות שיש בו חומרים נהדרים נוספים אותם אעלה בהמשך.

yehodap

New member
מקסים -אם יש קטעים ארוכים של 40-50 דקות

זה בעדיפות אבל כל הקטעים נותנים PUSH חזק ברכיבה אשמח לקבל עוד ועוד

למעלה