הגיע זמן תזמורת, תנו לאורות סימן!-סכמ"ש!

LOLI152

New member
הגיע זמן תזמורת, תנו לאורות סימן!-סכמ"ש!

קשה להגיד כמה אני מתנצלת על האיחור הרב! מיום חמישי אחרי צהריים עבדנו באופן מטורף על הטקס שנגמר בדיוק עכשיו. אתמול מהבוקר (8!) היינו בשבט, כי יום תנועת נוער, ועבדנו עוד ועוד ועוד ואז יצאתי עם אנשים חדשים, כל הלילה, ואז באתי היום התקלחתי וזזתי לשבט לעבוד עוד קצת. היה ארוך, היה מעייף, היה משתלם! אז הסופ"ש כבר פה. זה הזמן לנוח, להתארגן לשבוע הבא שיבוא עלינו לטובה, לצאת עם חברים, להשלים שעות שינה, לבלות עם משפחה ועם הכרית, והכי חשוב עם אנשים אהובים. (השאלון נגנב בחביבות יתרה ע"י פורום פש"ו- הקדיט אליהם.!:) איך עבר עליי השבוע? סרט השבוע? ספר השבוע? שיר השבוע? תוכנית\סדרת השבוע? ציטוט \ פתגם השבוע? דבר מיוחד שעשיתי השבוע? עצבון \ ביאוס השבוע? הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? אייקון \ סמיילי השבוע? איש השבוע? תמונת השבוע ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) האם נהניתם מהגשם שירד אט אט בסופש הזה?! מתרגשים מזה שהחורף בא? התגעגעתם אליי? אוהבים להשקיע את כולכם בדברים או כזה לאט-לאט? שבוע טוב!

הסכמ"ש שלי..

איך עבר עליי השבוע? מעולה!!! סרט השבוע? אשנה להצגת השבוע:המלט!!! ספר השבוע? ספר מתמטיקה... שיר השבוע? בדרכי שלי-של ליבי תוכנית\\סדרת השבוע? אחים ואחיות ציטוט \\ פתגם השבוע? חבל שהחיים לא כדורגל ככה הייתי מבין בהם יותר... דבר מיוחד שעשיתי השבוע? הלכתי להמלט היה מדהים!!! עצבון \\ ביאוס השבוע? אנסין באנגלית הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? התאחדתי עם מישהי ממש קרובה אייקון \\ סמיילי השבוע?
איש השבוע? אמא תמונת השבוע ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) האם נהניתם מהגשם שירד אט אט בסופש הזה?!כ-ן-! מתרגשים מזה שהחורף בא?כ-ן-! התגעגעתם אליי?מ-א-ו-ד אוהבים להשקיע את כולכם בדברים או כזה לאט-לאט?את כל כולי...

hodayoyo

New member
חורף ../images/Emo99.gif

איך עבר עליי השבוע? נהדר סרט השבוע? הונאה (שראיתי בסינמה סיטי אחרי המון זמן שלא ראיתי סרט בקולנוע) ספר השבוע? אשת חיל של ליהיא לפיד שיר השבוע? לא שיר, דיסק שלם- הדיסק האחרון של היי פייב שלקחתי לנסיעה עם חברה ושמענו בווליום מטורף עם חלונות פתוחים וצרחנו כל הדרך
תוכנית\סדרת השבוע? אאוריקה דבר מיוחד שעשיתי השבוע? מה לא? הייתי לבד בבית מראשון עד רביעי, בשלישי בלילה חברה באה, נסענו לסרט של חצות וחצי בסינמה סיטי, בחזור (3 וחצי בלילה) עצרנו לתה אצל השומרים במחסום בכניסה לישוב והלכנו לישון ב5. בחמישי ביקרתי בגן שעשיתי בו שירות לאומי והיה כל כך כיף! הילדים שלי כאלה מדהימים, אני כל כך מתגעגעת אליהם
ובשישי בלילה חברות שלי באו לקחת אותי לפגישה של החבר'ה והסכמתי ללכת איתן (אני מגיעה לפגישה הזאת בערך אחת לשנה) והיה ממש נחמד
. עצבון \ ביאוס השבוע? אולי זה שהשרירים ברגליים נתפסו לי אתמול הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? לראות איך הילדים שלי גדלו
אייקון \ סמיילי השבוע? |מטריה| איש השבוע? החברה שהיתה פה בשלישי ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) האם נהניתם מהגשם שירד אט אט בסופש הזה?! אוי, זה היה אושר גדווול! מתרגשים מזה שהחורף בא? תמיד התגעגעתם אליי? מאוד
אוהבים להשקיע את כולכם בדברים או כזה לאט-לאט? אני פרפקציוניסטית, חייבים להשקיע.

שני חמו1

New member
היי פייב ??? נשמע שווה ../images/Emo6.gif

אחלה שבוע ! אולי תעזרי לנו עם השיר המנצח של דניאל ? :]]

שני חמו1

New member
סכמ"ש !

איך עבר עליי השבוע? אומנם חולה, אבל עבר בכיף ! סרט השבוע? האושפיזין, [ ראינו היום בביה"ס ] משחק מוגזם ספר השבוע? לא קראתי ספר =[[ שיר השבוע? מיתר קרוע [דניאל] - שיר גאוני ! תוכנית\סדרת השבוע? המומינים ציטוט \ פתגם השבוע? אל תהיה צודק, תהיה חכם דבר מיוחד שעשיתי השבוע? סיימתי 7 גליליי טישו בארבעה ימים וחצי.. הצינון הזה
עצבון \ ביאוס השבוע? להיות חולה
הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? מופע סטנד אפ אייקון \ סמיילי השבוע?
מממ..... איש השבוע? שי וליטל ! אין כמוהן תמונת השבוע ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) האם נהניתם מהגשם שירד אט אט בסופש הזה?! כן !! מתרגשים מזה שהחורף בא? ברור :] התעגעתם אלי? האמת? לא הכי.... סתאאםםם ! אוהבים להשקיע את כולכם בדברים או כזה לאט-לאט?

המומינים??!!

וואי נראה לי שסטנד אפ זה אחד החזקים... בטח שצוחקים על ערסים...

LOLI152

New member
מסכמשת!!:)

איך עבר עליי השבוע? היה נפלא!:) סרט השבוע? אני עצמי ואיירין ספר השבוע? תקשורת וחברה ב' שיר השבוע? אין לזה סוף= נעם רותם תוכנית\סדרת השבוע? למי היה זמן לטלווזיה!? אבל נניח הדשא של השכן, זה מחכה לי מוקלט. ציטוט \ פתגם השבוע? צופים או מוות! - את הכי יפה בעולם.. בחושך! בחושך! דבר מיוחד שעשיתי השבוע? היה טקס. אז עברתי לגור בשבטXD יצאתי עם אנשים חדשים. היה שולט. עצבון \ ביאוס השבוע? ריב עם איש יקר, שנגמר מאוד מהר. וזהו. הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? הטקס. יום שישי בלילה. אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? היקר ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) האם נהניתם מהגשם שירד אט אט בסופש הזה?! כן!!! הכי בעולם!! מתרגשים מזה שהחורף בא? מאוד! שיבואכבר!:) התגעגעתם אליי? בטח.XD אוהבים להשקיע את כולכם בדברים או כזה לאט-לאט? עד המוות!

LOLI152

New member
לא.XD

א'- זה היה בציניות. וב'- אף פעם לא עזבתי את עצמי כדי להתגעגע ג'- למהלא? אני בן אדם נפלא! XDD

י yuval

New member
איזה כיףףףף

איך עבר עליי השבוע? עמוסס סרט השבוע? המספר 23 ספר השבוע? יצא לי לחשוב ככה על הר אדוני.. אז קראתי ממנו קצת שיר השבוע? creep תוכנית\סדרת השבוע? מגרש ביתי ציטוט \ פתגם השבוע? תכוון לשמים... דבר מיוחד שעשיתי השבוע? נפגשתי עם מישהו שמאוד התגעגתי אליו.. עצבון \ ביאוס השבוע? העומסס הדבר הכי טוב שקרה לי השבוע? השיעור גיטרה אייקון \ סמיילי השבוע?
איש השבוע? קוקי תמונת השבוע ו שאלות משתנות שאני מוסיפה בשביל הכיף:) האם נהניתם מהגשם שירד אט אט בסופש הזה?! זה היה מדהיםםםםםםםם! חורףףף מתרגשים מזה שהחורף בא? וואי, כל כך.. התגעגעתם אליי? חחח בטירוף :) מממ אוהבים להשקיע את כולכם בדברים או כזה לאט-לאט? את כולי!

למעלה