הגיע זמן תמונות

MrHankeY

New member
הגיע זמן תמונות ../images/Emo3.gif

והפעם EZY April 5th Boeing 737-700 LTN-SXF 13:35-16:05 נתיב הטיסה לקח אותנו בגובה 39 אלף רגל מעל אמסטרדם בקו די ישר לברלין. הטיסה נמשכה כשעה וחצי בערך רק משהו קטן לפני, לוטון הוא שדה קטן וקצת מרוחק מלונדון, בערך שעה ו 20 דקות ממרכז העיר. מדהים לראות איך השדות הקטנים התפתחו כלכך בשל התפתחות חברות ה- low cost. איזיג'ט נחשבת לפורצת הדרך בתחום הטיסות הזולות. אני אישית הופתעתי די לטובה מהיחס, הדיוק והנוחות היחסית. ה legroom היה סביר בהחלט. לא, הברכיים לא נשברו מהכסא שלפני. באיזיג'ט אין מקומות מסומנים, העליה למטוס היא בפרייוריטי, ככל שתעשה צ'ק אין מוקדם יותר תכנס לקבוצת פרייוריטי גבוהה יותר. הקבוצות מחולקת ל A, B, C, D קבוצה A עולה ראשונה והלאה. בתוך הקבוצות יש עדיין עניין של להגיע ראשונים לגייט כדי לעמוד בין הראשונים בקבוצת עדיפות שלך. יש כמובן זכות קדימה למבוגרים, ילדים קטנים וכו'. מדהים לראות איך כולם עומדים בתור בסדר מופתי והכל מתנהל בזריזות ויעילות. טוב מספיק עם הדיבורים וקדימה לתמונות

MrHankeY

New member
מנוע+כנף

אני ממש אוהב את המנועים ה"מעוכים" של ה 737

MrHankeY

New member
המראה

התמונה הזו היא אחת הפייבוריטיות שלי ממה שצילמתי. אני שוקל להגדיל אותה לגודל תמונה לתלות בחדר (נו.. שוין)

MrHankeY

New member
שיוט

בגובה 39 אלף רגל.קצת גבוה הייתי אומר בשביל טיסה כלכך קצרה

MrHankeY

New member
בגישה לשוננפלד

מזג אוויר אפור וקר לא הייתי מתנגד למזג אוויר כזה בארץ עכשיו

MrHankeY

New member
נגיעה בקרקע

ספוילרס+רוורס הרוורס היה מאוד מאוד מאוד מאוד רועש (זה כל הכיף לא?)

טtal

New member
תודה. תמונות יפות, נוף מדהים../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif

747 400

New member
כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אהבתי את התמונה שלמעלה. היא הזקירה לי את הטיסה באל על בקיץ לברלין שוננפלד גם ב 737-700 אבל ישבתי בצד ימין ולא בצד שמואל אז הנוף היה שונה

MrHankeY

New member
תודה

עכשיו השלמת את האוסף תמונות?
ובקשר לצד ישיבה, יכול להיות שאני נחתתי על הכיוון ההפוך של המסלול וזה אותו הנוף
רק שמתי לב שבאמת בכל הטיסות שצילמתי ישבתי בצד שמאל

747 400

New member
שאלה???????????????

איפו ישבתה בשני הטיסות הארונות בצד ימין או שמאל?

MrHankeY

New member
גם וגם

TXL-MXP צד שמאל שורה 7 נדמה לי MXP-TLV צד ימין שורה 14 או 15

HELLAS

New member
יפה !

האמת היא שאחרי שאתה גר כל כך הרבה זמן בבריטניה, EASYJET היא לא החברה שאתה תאהב במיוחד. אין לה שם טוב בכלל והיא לא הרשימה אותי. מה שאני בהחלט לא יכול להגיד על התמונות שלך ! תודה - אהבתי. יש עוד של אליטליה?

MrHankeY

New member
של הדרך חזרה אין

השארתי את המצלמה להורים שלי
גם ככה רק את ההמראה מברלין היה אפשר לצלם ולאחר כמה שניות עננים וטסנו מעל עננים לאורך כל הדרך. טיסה שלקחה 2:10 במקום 1:30 - מזג אוויר ארור. נחתנו במילאנו בסביבות 8, חושך היסטרי וכיסי אוויר מפה ועד אני לא יודע איפה. מה שכן זה היה רק הקדמה לטיסה לארץ. שעתיים של טלטולים בלתי פוסקים (הרדים אותי יופי). רק אחרי שעתיים ו.. הגישו את האוכל (אם אפשר לקרוא לזה ככה).

MrHankeY

New member
עד כאן להיום

בשביל 30 פאונד כולל כל המיסים ותוספות למיניהן אני חושב שהתמורה הייתה בהחלט מעל ומעבר. הטיסה לא הייתה מלאה, מה שאפשר מקום פנוי באמצע השלישיה. לסיכום, לא הייתי מתנגד לטוס שוב עם איזיג'ט. התמונה האחרונה G-EZJK בחניה בשוננפלד, נוסעים אחרונים יורדים. התמונה צולמה מהתור לביקורת דרכונים. עוד לא הספקתי להגיע לביקורת דרכונים עצמה וכבר עלו נוסעים לטיסה הבאה של המטוס. 15-20 דקות והוא היה בדרכו אל המסלול.

MrHankeY

New member
ד"א

אשמח לתגובות, ולמומחי האיירליינרס שביניכם, יש איזה סיכוי לאחת התמונות? הן צולמו ברזולוציה גדולה מזאתי שמוצגת פה וב 5 מגה פיקסל

ארזS

New member
תמונות יפות

בנוגע לסיכויים - תמיד יש סיכויים ואסור להתייאש. כבר ראיתי שקיבלו [אפילו לי עצמי] תמונות לא טובות על פני תמונות טובות שדחו. יש להם כל מיני קריטריונים שלא תמיד אפשר להבין אותם בדיוק. אז תנסה, ובהצלחה !

למעלה