הגיע זמן תרבות (רק לשון בראש שלכם)

הגיע זמן תרבות (רק לשון בראש שלכם)

מה שחסר לפורום הזה זה קצת אווירה הומנית. (
) קבלו שיר: או, אהוב שלי, יקר שלי, רחוק שלי או, אהוב שלי, יקר שלי, רחוק שלי איך יכולת להיות כה אכזר? או, יקר שלי, איך יכולת? רצחת את נשמתי, מדממת, בעטת בגופתי, או רחוק שלי, שרפת את עצמותיי ושחית באפר כאילו היה בשבילך בריכה קרה ביום קיץ, אהוב שלי, ואת בשרי השארת בשדה, טרף לאוכלי הנבלות ישבת במבצרך ושתית עוד כוס מדמי המר בתקווה שירכך את נפילתך. רק בשביל התקווה שחטת אותי, ואני, מן בריכת העפר, קיבת הצבועים וכוס מירוריך - אקום. פצוע וצולע מדמם ומתהפך אקום, אקום ואלך עד שאחייך.

Liroy25

New member
ואחרי הטבח עוד הצלחת לקום???

וואו..אוקי..לירוי נטול מילים! (אירוע נדיר לכשעצמו)

EyeSeeYou

New member
אביבוש ספר לחבר´ה

איזה מכות
קיבלתם....רק אז ידעו את שורשיך הפלסטינאים.

LOLLL

אם היה לי סורק הייתי סורק את הכתבה בעיתון, אבל היו שפנו אליי ושאלו אם זה אני מהמכות
אה
וגם אמרו שאני נראה כמו בן 15

EyeSeeYou

New member
חבל על הזמן

מעכשיו יקרא שמו של אביב בישראל "ההוא מהפורום" לא עוד לכינויים מהעבר כמו "ההוא שהרביצו לו" "ההוא מעיתון העיר" "ההוא מעיתון 7 ימים" "ההוא מתוכנית הבוקר של הערוץ ה1 שאף אחד לא רואה"

.m

New member
אהם אהם

אולי אפשר לקבל את הסיפור המלא, במקום רסיסי מידע
mai

EyeSeeYou

New member
חמור מאוד מאי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הייתי מצפה מהנהלת הפורום שתדע שבקירבנו ידוען הומוסקסואליסטי של ממש!

מאי ../images/Emo70.gif

אני מבטיח לסרוק במהרה את הכתבה מ"העיר" ולהביר לכולכם במה מדובר

Yaniv-DC

New member
רק עכשיו קישרתי

מאיפה באה ההתלהבות של החבר´ה... אני קונה פה עיתון בערך פעם בחודש (4.25 דולר? למה מי מת?) ובמקרה רניתי את הגיליון עם הכתבה. יאללה, השלב הבא - כתבת שער במגזין ה-OUT היוקרתי, עליו לפחות קיבלתי מנוי מתנה...

../images/Emo63.gif עוד משהו שכתבתי ../images/Emo141.gif

זמן השאלות
בין האדמה אל הרקיע. בין השקט אל השמיע, בין הענן לבין המים, בין החלל אל השמים. בין העיניים אל הפה, בין המכוער אל היפה, בין השמאל אל הימין, בין להרזות ולהשמין. בין הלבן אל השחור, אני ניצב עכשיו, אפור, מנסה לראות קדימה, לא שמאלה, לא ימינה. אז בין אושר לכאב מתייצב עכשיו הלב והוא יפרח, אולי ייבול או שלעד ימשיך לשאול אהבה נכזבת ואובדן לא שווים בכאבם, לזמן השאלות, שבא בין צחוק לבין דמעות.

למעלה