הגיע זמנו של וג'ראפאני

udiwudi

New member
הגיע זמנו של וג'ראפאני

ושוב שלום לכולם. פעם לפני הרבה שנים חי לו בודהה. בודהה היה טיפוס כזה שקט, מופנם ואוהב שלום. מה גם שהוא כמעט ולא הלך לחדר כושר, וכשהוא כן הלך, הוא בעיקר שתה מיץ והסתודד עם החברים. עם הזמן, קמו אנשים שמשום מה לא אהבו את בודהה. אז בודהה החליט שאולי בכל זאת יש איזה שהוא צורך בשומר ראש. מישהו חזק, לוחם ומטיל מורא על בני האנוש - מישהו עם רעם בידיים. ואם אפשר, שיהיה גם אל. ובכן, זהו האל "וג'ראפאני" (Vajrapani) שזה בסנסקריט "רעם בידיים", המגן של בודהה. וג'רפני, שלא כמו הבוס שלו, לא היה עד כה דגם פופולרי במיוחד בעולם האוריגמי. דגמים של בודהות לא חסר - אליאס, רוהם, קנוואי, קסאהרה, ועוד. יש את בודהה על צב, בודהה במקדש, בודהה מרים יד, בודהה בבריכה וכד'. אבל אין וג'ראפני. את העוול הזה יש לתקן, ויפה שעה אחת קודם. אז זהו, לא עוד. הגיע זמנו של וג'רפאני. הדגם הוא של הוג'ו טקאשי. אין צורך להרעיף שבחים על היוצר החשוב הזה שוב - כבר עשיתי את לא מעט פעמים בהודאות קודמות. הבסיס של הדגם דומה למדי לזה של האיקרוס שלו, ובדומה אליו, זהו גם דגם ארוך ומפרך. בנוסף לכך, יש את ההוראות (בספר טנטידן 11) רק של הבסיס (שהוא בלבד 170 שלבים) ואת כל הגימור - ידיים, רגליים, בגדים, תווי פנים ועוד - צריך לחשב ולאלתר לבד... אבל יש בזה כיף מסויים, כי אז אתה יוצר בעצמך את הדגם לפי אמות המידה האסטתיות שלך. הדגם קופל מניר אריזה חום רגיל בגודל 70סמ ללא צביעות, טופל בסוף במתיל צלולוז ובלכה. אודי. נב - שוב התנצלויות על המלצמה המחורבשת של הפלאפון. בשבוע הבא אני מבטיח מצלמה חדשה...

udiwudi

New member
וג'ראפני על הארץ

עוד כמה זויות. למי שמתעניין באזיה סוג של מתיל צלולוז ואיזה סוג של לכה השתמשתי אז הם תומכים בראש שלו וביד שמאל בתמונה העליונה משמאל... ולחילופין, מי שמתעניין במדור הספורט של הארץ אז הוא ליד יד ימין שלו. אודי.

eyal reuv

New member
Vajrapani

כל הכבוד אודי. רק חבל באמת שאיכות התמונה לא משהו...מעניין לראות איך הדגם נראה בתמונה חדה וברורה. התעניינתי לקרא את הסיפור הנחמד שלך,ולמדתי דבר חדש:מי זאת הדמות הזאת VAJRAPANI אני לא ניסיתי את הדגם הזה לפני כן,אבל אחרי שראיתי את התמונות שלך החלטתי לקפל את הדגם גם כן. הדגם הזה מפרך(בייחוד הסימונים בהתחלה והעיצוב של הדגם מהבסיס לפי תמונות מהאתר של טקאשי),ומאוד קשה לעצב אותו בצורה טובה. אני שיניתי את הפנים בהתאם לדמויות מיתולוגיות וראשי פסלים יפניים שראיתי באינטרנט,והנה התוצאה(הפנים יצאו ממש כמו של מפלצת,אבל אני די מרוצה מהתוצאה הסופית).לא נראה לי שאת הדגם הזה אקפל שוב... .

eyal reuv

New member
Icaros and Vajrapani

והנה שתי הדמויות ביחד: סך הכל קיפלתי את האיקרוס 3 פעמים(35*35, 40*40, 50*50),ואת האחרון קיפלתי עם שתי כנפיים במקום כנף ויד. כולם מנייר אריזה חום עבה יחסית.

udiwudi

New member
vajrapani

יפה מאד אייל. כשתהיה לי מצלמה חדשה אעלה לכאן תמונה חדה... אהבתי את העיצוב של הפנים שלך, לקחת את הדגם לכיוון אחר, יותר בסגנון "מסכות" כמו של טומוקו פוזה. אני השתדלתי לתת לו מראה של לוחם "זועף". אני רואה שעיצבת את הדגם בצורה יבשה (עם הצלחה לא מבוטלת יש לומר) למרות שדי קשה ככה לעצב את הגוף בצורה אנטומית טובה. אני העדפתי את הכיוון הרטוב עם MC. ככה הדגם יצא לי מאד קשיח. נב - גם לי לא נראה שאקפל אותו שוב... יש זמן מוגבל בחיים. אודי

kanabis34

New member
אחלה עבודות אודי ואייל!../images/Emo45.gif

אודי אני לא יודע אם ראית, אבל המלצתי לך על מצלמה של קנון באחד השירשורים אם אתה עדיין מתלבט בקשר למצלמה... לילה טוב the_k

למעלה