הגיע זמני לנפוח את נשמתי ולמות

מיצי007

New member
הגיע זמני לנפוח את נשמתי ולמות

היום קיבלתי הודעה מידיד שלי שחיי בניו שסיפר לי שאחיו והחברים שלו הלכו בניו יורק וראו את אדוארד נורטון ונתנו לו חיבוק. לא הספקתי לשאול אותו מה אד עשה בתגובה אבל אני אשאל ברגע שהוא יתחבר שוב. רציתי לאכול את עצמי מרוב קנאה. דייייייי,אני כל כך מקנאה אבל גם מאיזשהי סיבה מאושרת עד הגג. גהההההההההההה אני מאוהבת

תיקחי אותי למות איתך???

חיבוק מהאדמו"ר????אנוכי מתעלפת במקום ואז הוא עושה לי הנשמה מפה לפה...ואז הוא לוקח אותי על הידיים ושם אותי על המיטה בדירותו ואנוכי מתעוררת בזרועותיו...דייי אני בגן עדן!!!! אני פשוט חולה למישהו יש איזה תרופה לנדב לי???

זהבעקבות הודעה מסויימת בפורום

סרטים.... כבר נרגעתי.....וחוצמזה ככה זה שחולים בקיץ!!!! תתתתתתתתתתתרררררררררררררחחחחחמממווו עלי!

פנינושה

New member
מיצי תנסי להשיג עוד פרטים על האירוע

איזה אנשים מאושרים. אני מקווה שהם יודעים להעריך את החוויה המהממת.

SoundsOfSilence

New member
i'm in the jelousea

אוי אלוהים כמה שאני מקנאה!!!! אני רוצה גם!!!!! אויייי חיבוק מאדי!!! להרגיש אותו! צמוד אלי!!! אההה נוזל לי ריר רק מהמחשבה!! דברים כאלה אף פעם לא קורים לי

*superstar*

New member
הוווווווווווווווו!!!!! מה???

למה רק אני לא רואה מפורסמים בניו יורק??? קקה:( *דיד*

~*~gaL

New member
OMG!

רואים, רואים מה זה בניו יורק? הולכים ככה סתם ברחוב, פתאום רואים את אדוארד, ובכלל, כלמיני אנשים אחרים... פה... פה לא רואים אף אחד

מיצי007

New member
רואים

אבל זה לא כמו שם. פה אף אחד לא מתקרב לסטנדרט של אדוארד. את האמת? לא איכפת לי מלפגוש סלבריטי,איכפת לי מלפגוש את אד.

למעלה