הגיע חופש פסח יש חופש ארוך

varadc43

New member
הגיע חופש פסח יש חופש ארוך

אחינית שלי לומדת בבית ספר מיוחד אנחנו מקיבוץ במרכז החברה שלה לו רוצה לקבל אותה ילדה יפיפיה יש לה בעית זכרון לחברות שלה יש בעיה אם לו מוצאות שפה משותפת איתה כל הזמן הילדה לבד בבית היא מאוד אוהבת חברה אבל החברה לו רוצה אותה זה מאוד כאב יש לה בעיה בבית הספר שלה הילדים נראים מאוד חריגים וזה מאוד קשה לה אם זה בקיצור הילדה לבד יש למשהו רעיון איך אפשר למלאות לה את היום תודה

Diana M

New member
בעיה כאובה

ניתן לנסות לשלבה בפעילויות בתאום עם הרכז/ת שכבה. מומלץ לקבל הצעות מהיועצת או הפסיכולוגית. זה שהילד אינם ששים לשחק איתה אינו אומר שלא ניתן לעבוד איתם על זה ובכל זאת לנסות לאפשר לה לבלות חלק מהזמן עם בני גילה. ניתן לבדוק במתנסים בערים הקרובות אליכם, לעיתים יש חוגים לילדים בעלי צרכים מיוחדים. ניתן לבדוק אפשרות של חונך או חונכת מקרב הבוגרים יותר שיאמצו אותה ויפעילו אותה חלק מהזמן. דיאנה

varadc43

New member
בעיה כאובה עד השנה הבנות בשיכבה

שלה רואו אותה כחלק מהקבוצה לכל פעילות שהבנות עשו היו מצעים לה אבל הגלל החוסר תיקשורת מלולית והיא גם נראת קטנה מבני גילה בנות 15 16 הילדה לו מוכנה להפגיש אם בני גילה בעלי צרכים מיוחדים היא אמרת מספיק לי אותם בבית הספר אנחנו מקיבוץ גם אני חושבת שחונך זה מציון אבל אמא של הילדה כל השנים שללת זאת וחבל. יש בעיה הילדה נראת יפה מקסימה והבעיה שיש לה פגיעה בזיכרון וקשה לה לקבל את הילדים בבית הספר שלה שחיצונית אם לו כמוה אם יש ילדים שאתם מכירים מה אפשר לעזור להפגיש חושב בשבילה זה אסטתיקה המראה . תודה על היתיחסות

למעלה