הגיע כבר סוף שבוע ולנו...

mor000

New member
הגיע כבר סוף שבוע ולנו...../images/Emo12.gif

עוד לא יצא לדבר על הגליון השבועי וזאת משום בעיות טכניות [מצטערים] ובעיות בדואר [הדואר מצטער למרות שהוא עדיין לא שלח לי את העיתון]... בכל מקרה, בואו נדבר על זה!!!! שאלון על גיליון השבוע [2.1.08] איזה כתבה\טור הכי אהבת? על איזה כתבה היית מוותר? איזה מדור הכי שיחק אותה השבוע? איזה מדור אכזב אותך השבוע? איזה כתב\עורך עשה לך את זה השבוע? וזה הזמן לתת לנו ציונים על גליון השבוע [בין 1 ל10 כאשר 1 הכי פחות טוב ו10 הכי טוב] השער מקבל: 'פצצת התום' מקבל: שישאר בינינו מקבל: הכתבה על התכנית החדשה ביס מקבל: הכתבה על הלוויתנים מקבל: בחן את עצמך מקבל: ובכמה מילים מה אתה חושב על הגליון שיצא השבוע? תהנו חבר'ה. [ד"א אני מצטערת שאולי מושמטים מכאן כתבות, בגלל בעיה כמו שהזכרתי קודם, עוד לא קיבלתי את העיתון ולכן אני לא יודעת אילו כתבות התפרסמו השבוע. בכל מקרה, אם יש לכם להוסיף משהו על איזשהי כתבה או טור או מדור, אתם כמובן מוזמנים!!!!!]

SpongBobit

New member
../images/Emo205.gif

איזה כתבה\טור הכי אהבת?
על איזה כתבה היית מוותר? המ...כריז
איזה מדור הכי שיחק אותה השבוע? יותם
איזה מדור אכזב אותך השבוע? תום, אני לא מאמינה שאני אומרת את זה
איזה כתב\עורך עשה לך את זה השבוע? מור, עם הכתבה על הפורום.
וזה הזמן לתת לנו ציונים על גליון השבוע [בין 1 ל10 כאשר 1 הכי פחות טוב ו10 הכי טוב]
השער מקבל: 8
'פצצת התום' מקבל: 5
שישאר בינינו מקבל: 8
הכתבה על התכנית החדשה ביס מקבל: לא קראתי.אין לי יס.
הכתבה על הלוויתנים מקבל: 10
בחן את עצמך מקבל: 9.

naama444

New member
אחלה גיליון:)

חחחחחח ממש מצחקתי מהכתבה על "ארץ נהדרת"... אבל מאור כהן לא מצחיקX: ואייל קיציס לשלטון. מעניין איך תהיה העונה החדשה... ממ... מה עוד... את המדור של תום לא קראתי...גם לא את הרכילויות... מיותר הייתי אומרת... קראתי קצת את הכתבה "הכל מזכיר אותך", אני מתכוונת לראות את הסדרה [אבל רק אם זה מגיע לרמה של השיר שלנו]. יותם היה ממשששש מצחיק, כרגיל. והצלחתי להתועדד מהכתבה הקצרה על השביתה והשעות שחסרות... כתבה במקום. הפוסטר מגניב:) אחותי רוצה אותו חח... אהבתי להסתכל ולהשתעשע מ"בטרנד", "חם או קר"... ו"שטיפת מוח" כמובן מעולה. אחלה של גיליון, ועדיין לא סיימתי לקרוא
אה כן וזאת הודעה ראשונה שלי או משו בכל עולם הפורומים, אז היי.

mor000

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

תהני פה [= אני מור הבדלה, כנ"ת במעריב לנוער. שמחים שנהנית לקרוא את העיתון.

באמת אחלה גיליון.

איזה כתבה\טור הכי אהבת? הכתבה על הליוויתנים. ועוד לא קראתי את הטור של מיכל (אני תמיד קוראת לפני השינה) אבל אני בטוחה שהוא יהיה יפה כמו תמיד. על איזה כתבה היית מוותר? שום דבר, נראה לי. את הכתבה של גריז לא כ"כ אהבתי בגלל שאני לא צופה בזה אז סתם דיפדפתי, אבל לאלה שאוהבים זה אחלה. איזה מדור הכי שיחק אותה השבוע? אהבתי הכל בעיקרון. איזה מדור אכזב אותך השבוע? - איזה כתב\עורך עשה לך את זה השבוע? מעיין שובי, הכתבה שלה ממש עשתה לי צמרמורת וישר רצתי להיכנס לאתר שהיה מצורף, רק שזה הזמן להגיד שראיתי את כל האותיות באנגלית וזה הוציא לי את החשק להתעמק, אז רק שאלה, מה בדיוק הם עושים? האירגון הזה קיים גם בישראל בכלל, ויש לי דרך לעזור? תודה מראש.
וזה הזמן לתת לנו ציונים על גליון השבוע [בין 1 ל10 כאשר 1 הכי פחות טוב ו10 הכי טוב] השער מקבל: 'פצצת התום' מקבל: 9 שישאר בינינו מקבל: עוד לא קראתי, אבל אני מניחה ש10, כמו תמיד.
הכתבה על התכנית החדשה ביס מקבל: 7 הכתבה על הלוויתנים מקבל: 10!
הלוואי שזה יגביר את המודעות. לי, בכל אופן, זה הגביר את המודעות והרבה. בחן את עצמך מקבל: 10. יצא לי 15 נקודות דרך אגב. ובכמה מילים מה אתה חושב על הגליון שיצא השבוע? מעולה!

למעלה