הגיע משלוח מאמאזון איטליה

haifaboy

New member
הגיע משלוח מאמאזון איטליה

- הגיבן מנוטרדם 2 ב DVD , מדובב ומתורגם לעברית !!
- מדגסקר 1 בבלו ריי
- עזית הכלבה הצנחנית , אל תשאלו איך אבל הזמנתי דרך אמאזון איטליה מגורם שלישי . לא היה זול אבל נוסטלגיה שמצטרפת לאוסף הסרטים הישראליים ההולך וגדל שלי ..

liorb22

New member
תתחדש! אם אפשר ל
את השרשור שפתחת...

אז אעדכן שקיבלתי את ההזמנה מ SecondSpin.
הזמנתי את המשחק לPS3 של Watchmen. ההוצאה שקניתי כללה בנוסף גם את גרסת הבמאי של הסרט בבלורי.
כשפתחתי את החבילה, ישר קלטתי את המדבקה שנכתבה בכתב יד: "blu-ray DVD only".
כשקרעתי את הניילון הכל היה שם - 2 הפוסטרים הכלולים, חוברת קטנטנה, תקליטור הבלורי של הסרט ו... ניחשתם - תקליטור המשחק היה חסר. נהדר!

כשמזמינים מהם יודעים פחות או יותר למה לצפות - קריעות פה ושם, מדבקות ואפילו שריטות, אבל תקליטורים חסרים זה חדש לי.
פניתי אליהם במייל - סביר להניח שעותק חלופי לא ישלח כי לפי האתר אין להם עוד אחד במלאי.
2 הסרטים האחרים הגיעו במצב סביר, אבל מתקבל על הדעת.

זה ישר הזכיר לי נשכחות, ומדוע הפסקתי להזמין מהם לפני יותר משנתיים.
הזמנה אחרונה בהחלט, כנראה.

Soak

New member
אתה תקבל החזר מלא על הכותר הזה

אני מזמין מהם בממוצע 3-4 פעמים בחודש, כל חודש, ואני יכול לספור על כף יד אחת את כמות הנפילות שהיו לי איתם.

liorb22

New member
אני יודע, כבר התנהלתי מולם בעבר

נמאס בתור צרכן ואספן להתמודד מול הדברים האלה שוב ושוב.
זה בלתי נמנע, ברור לי, אבל זה מכעיס כל פעם מחדש.
ההזמנה בוצעה אך ורק בגלל הכותר הזה (OOP מזה זמן מה).
האמת שמעולם לא חשבתי לצרפו למיני אוסף של Watchmen כי בהגדרתו הוא כותר לPS3. אבל על מנת להשלים עד כמה שאפשר ניצלתי את המחיר הטוב יחסית שהיה ב2S. חבל רק שזה הגיע כך.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני מזמינה פחות ממך ודווקא פישלו לי יותר

* מהדורה לא נכונה של כותר (פעמיים)
* כותר לא נכון (שם דומה)
* מוצר לא קשור (שלחו CD במקום DVD, שום קשר בין השניים)
* אלבום שהגיע עם מדבקה שלהם בחזית, על הפנים של האמן(!) וזו עטיפת נייר בלי יכולת להסיר את המדבקה כמו שצריך... הציעו פיצוי עלוב, לא טרחתי אפילו.
את כל אלה אני זוכרת כי הם מהשנה האחרונה... היו עוד בעיות בעבר. בעיקרון הכול נפתר בסופו של דבר (חוץ מעניין המדבקה, ממש הרגיזו אותי) אבל הם בהחלט מפשלים לא מעט. מוזר לי שאתה כותב שלא פישלו לך הרבה כי אני זוכרת אותך מקטר על איזשהו כותר שהזמנת כמה פעמים ובכל פעם שלחו לך מהדורה לא נכונה...

liorb22

New member
הם חזרו אלי במייל ונתנו קרדיט עם אופציה להחזר

ביקשתי החזר. לא חושב שאזמין מהם שוב.
המארז המדובר גם מלא במדבקות שבלתי אפשרי להסיר, נוסף לתקליטור החסר. יש משומש ויש משומש.
בהזדמנות הראשונה שתיהיה לי אזמין מארז חדש או משומש במצב טוב ממקום אחר.

זה מראה על חוסר רצינות או פזיזות במילוי ההזמנה.
הכותר שלי לא היה אמור להשלח מלכתחילה. אם זה מה שנותר להם, הם היו אמורים לפנות אלי ולשאול אם אני בכלל מעוניין בכותר במצב שכזה. חבל שהם לא פועלים כך.

trilliane

Well-known member
מנהל
כן, בנוגע למצב הפיזי של המעטפת זו בעיה

אם מזמינים מארזים מיוחדים... אם כי יצא לי להזמין בעבר משהו מיוחד יחסית והיה בסדר גמור. אבל יד שנייה זה הימור... ורוב הזמן אני מקבלת מהם כותרים במצב טוב ומעלה, קרה שאפילו חדשים בניילון.

לגבי פזיזות במהלך ההזמנה, ודאי שהם כאלה. מי שולח אלבום של זמר בעטיפת נייר עם מדבקת החנות (קשה עד בלתי ניתנת להורדה) על הפנים של האמן? איך דבר כזה קורה בכלל?

ומי שולח CD במקום DVD? הטעות הייתה שהדביקו את המדבקה של ה-DVD על ה-CD אז מבחינת הברקוד לא הייתה בעיה, אבל רבאק, כולה הזמנה של DVD אחד ושני CD, כמה קשה לשים לב שלא שלחתם את ה-DVD?!
מה שמדהים הוא שבאותה הזמנה ממש גם פישלו לי באחד ה-CD (שכן הזמנתי) וקיבלתי מהדורה אחרת של אותו אלבום... הן די דומות, אז אפשר להבין את הבלבול, אבל זה אומר שמי שאורז ו/או מי שמדביק את המדבקות לא ממש עושה עבודה איכותית, איך לומר...
הזמנתי שלושה מוצרים והם פישלו קשות בשניים מתוכם. הישג מרשים.

וכפי שסיפרתי בעבר, הכי הצחיק אותי שהזמנתי סרט על להקת בלט וקיבלתי מיני סדרה על ה-CIA (שניהם Company). לא נורא, הייתי סדרה חביבה למדי, ובניגוד לסרט ממנה גם בנזוגי נהנה...

ובכל זאת אני מזמינה מהם כי מבחינת מחיר ונוחות אין להם תחליף מבחינתי... ובשנים האחרונות המשלוחים מהם מהירים למדי, אז בכלל.

Soak

New member
צריך לדעת מה להזמין מהם

אכן היו להם כמה פישולים איתי - היה באמת את המקרה של CSI MIAMI עונה 3 שהיתה אצלהם בעיית קיטלוג והם כל הזמן שלחו לי שוב ושוב את CSI לאס וגאס במקום את מיאמי. בסוף היו לי 4 (!) עותקים של CSI ותרמתי אותם לעמותות... מעבר לזה היה איזה 3 פעמים שמשהו היה חסר או מוטעה, ופעם אחת שחבילה כלל לא הגיעה אלי (שזה לא בטוח באשמתם, אבל הם זיכו אותי בהחזר מלא).
אני אף פעם לא הזמנתי משחק מחשב או CD או מהדורות קרטון או מיוחדות (מלבד Walt Disney Treasures באריזת פח), אבל האמת שזה לא משנה - מספיק שיהיה פישול אחד על כותר שאתה ממש רוצה בשביל להתבאס מהאתר לגמרי.

זה אתר טוב להזמנה של מה שאני קורא לו "כותרים שוטפים". סרטי קטלוג רגילים במארזי קיפ קייס פשוטים, וסטוקים של עונות של סדרות - אלה ההזמנות העיקריות שלי. מה שחשוב זה שירות הלקוחות שלהם - ברגע שיש טעות הם מזכים מיד, כך שבעיני זו הזמנה ללא סיכון, וכשיש קופון טוב - אין אתר זול ממנו.

לא אזמין מהם מארז מיוחד כלשהו לרבות סטילבוקים ודומיהם.
אפילו נדירות הפעמים שהזמנתי מהם כותרי בלוריי רגילים.

רוב ההזמנות שלי מ-2S מסתכמות בכותרי DVD פשוטים - בעיקר לסרטים שמבחינתי הם שורה-שניה ו/או סרטים לצפיה ראשונה ואחרונה.
וגם כותרי מוזיקה, שוב, כאלו שמעניין אותי רק ה-CD עצמו ולא שום דבר מעבר.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה בדיוק מה שאני מזמינה מהם, כותרים פשוטים...

ועדיין גם בהם הם מצליחים לפשל לפעמים. שזה לא נורא כי בסוף תמיד הכול תוקן, אבל עדיין מראה שמבחינה מקצועית הם לא להיט.

liorb22

New member
כך פעלתי מולם מאז ומתמיד

הייתי מזמין כותרי קטלוג והוצאות פשוטות אחרות, וכמובן מארזי סדרות סטנדרטיות לגמרי. לקחתי סיכון עד כה עם שלושה מארזים מיוחדים, שרק אחד מהם הגיע כמו שצריך.

המארז הזה הוזמן אך ורק בגלל שבכל מקום אחר הוא נמכר ביוקר יחסי לעומת המחיר שלהם (כ-$14). יחד עם המשלוח החינמי זה היווה עבורי סיכון סביר, מה גם שמבחינת מארז הוא די פשוט (דיג'יפק בעל 2 דיסקים). זה לא סטילבוק או מארז מגושם אחר שעלול להגיע עם פגם מעצבן. הדבר האחרון שאתה מצפה לו הוא שמשהו יגיע עם תקליטור חסר. לקחתי הכל בחשבון - חוץ מזה.

לא נורא.

למעלה