כן, בנוגע למצב הפיזי של המעטפת זו בעיה
אם מזמינים מארזים מיוחדים... אם כי יצא לי להזמין בעבר משהו מיוחד יחסית והיה בסדר גמור. אבל יד שנייה זה הימור... ורוב הזמן אני מקבלת מהם כותרים במצב טוב ומעלה, קרה שאפילו חדשים בניילון.
לגבי פזיזות במהלך ההזמנה, ודאי שהם כאלה. מי שולח אלבום של זמר בעטיפת נייר עם מדבקת החנות (קשה עד בלתי ניתנת להורדה) על הפנים של האמן? איך דבר כזה קורה בכלל?
ומי שולח CD במקום DVD? הטעות הייתה שהדביקו את המדבקה של ה-DVD על ה-CD אז מבחינת הברקוד לא הייתה בעיה, אבל רבאק, כולה הזמנה של DVD אחד ושני CD, כמה קשה לשים לב שלא שלחתם את ה-DVD?!
מה שמדהים הוא שבאותה הזמנה ממש גם פישלו לי באחד ה-CD (שכן הזמנתי) וקיבלתי מהדורה אחרת של אותו אלבום... הן די דומות, אז אפשר להבין את הבלבול, אבל זה אומר שמי שאורז ו/או מי שמדביק את המדבקות לא ממש עושה עבודה איכותית, איך לומר...
הזמנתי שלושה מוצרים והם פישלו קשות בשניים מתוכם. הישג מרשים.
וכפי שסיפרתי בעבר, הכי הצחיק אותי שהזמנתי סרט על להקת בלט וקיבלתי מיני סדרה על ה-CIA (שניהם Company). לא נורא, הייתי סדרה חביבה למדי, ובניגוד לסרט ממנה גם בנזוגי נהנה...
ובכל זאת אני מזמינה מהם כי מבחינת מחיר ונוחות אין להם תחליף מבחינתי... ובשנים האחרונות המשלוחים מהם מהירים למדי, אז בכלל.